English Version
This Site Is Available In English

گروه خانواده_لازمه تأمل قبل از قضاوت

گروه خانواده_لازمه تأمل قبل از قضاوت

سلام دوستان لیلا هستم یک همسفر:

قاضی به معنای حکم دادن و قاضی بودن است و جهالت به معنای نادانی و ندانستن می‌باشد. برای اینکه کسی بتواندقضاوت کند باید نسبت به چندین پارامتر آگاهی، اطلاعات، علم، تجربه و تخصص داشته باشد. مسیر و مراحلی را طی کند و درسهایی را فرا بگیرد تا بتواند قضاوت کند. 

 

در کنگره‌۶۰ یاد می‌گیریم که انگشت و دوربینمان به‌ طرف خودمان باشد و به قضاوت خودمان بپردازیم تا بتوانیم عیب ها و ضعف‌های خودمان را رفع کنیم؛ چون اصولاً ما قضاوت را برای پنهان کردن ضعف و ناتوانی خودمان انجام می‌دهیم. من باید بیاموزم که قضاوت را با کلمه من شروع کنم نه تو. قبل از ورود به کنگره خیلی دیگران را قضاوت میکردم از آنجایی که زمین گرد است مورد قضاوت هم واقع می‌شویم. ممنون و سپاس گزارم از آقای مهندس که بنیان‌گذار کنگره‌۶۰ است و ما را از تاریکی و نادانی به روشنایی و دانایی هدایت کرد.

سلام دوستان آرزو هستم یک همسفر:

قضاوت به معنای حکم کردن و جهالت به معنای ندانستن است و قرار دادن این دو در کنار هم به این معناست که از قضاوت‌هایی که بر مبنای جهالت و ندانستن است باید پرهیز کنیم. وقتی که جهالت وجود داشته باشد ترس، منیت و ناامیدی هم همراهش می‌آید. اگر جهالت باشد نتیجه‌اش نبود امنیت است در واقع صفات منفی ما میوه‌های جهالت هستند. قضاوت اغلب از جهل و عدم آگاهی سرچشمه می‌گیرد و انسان‌های دانا کمتر در مورد دیگران قضاوت می‌کنند.

 

قضاوت‌های نادرست می‌تواند به روابط آسیب بزند و حرمت‌ها را بشکند و باعث ایجاد کینه توزی و کدورت شود. قبل از قضاوت کردن باید لحظه‌ای تامل کنیم و به جوانب مختلف موضوع توجه کنیم. قضاوت‌های نادرست می‌توانند آرامش را از انسان سلب کنند و باعث اضطراب و استرس شود و در نهایت باید به این نکته توجه کنیم که قضاوت کردن کار آسانی است اما قضاوت درست و عادلانه نیازمند آگاهی و دانایی و تفکر است.

نویسندگان: همسفر لیلا و همسفر آرزو رهجویان راهنما همسفر سمیه (لژیون دوم)

ویرایش و ارسال: همسفر لیلا نگهبان سایت

همسفران نمایندگی دزفول

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .