مشارکت همسفر فریبا رهجوی راهنما همسفر خندان
خداوند وقتی انسان را خلق کرد او را در یک دوراهی قرار داد، یکی الهام فجور و دیگری الهام تقوی تا بتواند با داشتن اختیار که ویژگی مخصوص انسان است، سرنوشت خودش را رقم بزند و این اختیار باعث قدرت قضاوت در او میشود؛ اما این قضاوت باید چگونه باشد؟ قضاوت در مورد خودمان که خیلی هم عالیست؛ ولی در مورد دیگران مشکلساز است. بعد از قضاوت سرزنش به میان میآید و بعد از آن هم؛ چون ما آگاهی و علمی در آن مورد نداریم باعث قضاوتهای نادرست و اختلافهای زیادی میشود که همه ریشه در جهالت ما دارد. قضاوت به پیشنیاز احتیاج دارد؛ ولی در جهالت چنین نیست و خود جهالت هزاران کار ضدارزشی به ارمغان میآورد. ما بهجای سرزنش و قضاوت دیگران بهتر است دوربین را بچرخانیم و به سمت خودمان ببریم. به فرمایش حضرت مسیح که میفرمایند: خاری در چشم دیگران میبینی؛ ولی دسته بیل را در چشم خودت نمیبینی. از آقای مهندس بابت زحمات و آموزشهای نابشان کمال تشکر را دارم و انشاءالله با کاربردیکردن این آموزشها بتوانم در مسیر درست که همان صراط مستقیم است، قرار بگیرم.
مشارکت همسفر آنیتا رهجوی راهنما همسفر نازنین
جهالت و قضاوت این ۲ واژه در راستای هم و به هم مربوط هستند؛ زیرا قضاوت از جهالت سرچشمه میگیرد. زمانی ما قضاوت میکنیم که دانایی کمی داریم و جهالت در وجود ما هست. انسان وظیفه دارد در تمام طول مسیر زندگی خود دانایی و علم کسب کند تا مسیر زندگی خود را هموارتر سپری کند. وقتی انسانی دچار ضدارزش است و اقدام به کسب علم نمیکند بیشتر در تاریکی فرومیرود.
قضاوتکردن به اطلاعات وسیعی نیاز دارد و باید شواهد زیادی باشد تا کسی بتواند درست قضاوت کند؛ اما خیلی از انسانها بدون هیچ اطلاعاتی از روی برداشت شخصی خود دیگران را مورد قضاوت قرار میدهند که این امر به همراهش کینه، حسادت، بخل و خیلی از ضدارزشهای دیگر را به همراه میآورد. امیدوارم همگان به علم و آگاهی و دانایی دست پیدا کنند و مسیر زندگی خود را به زیبایی سپری کنند.
رابط خبری: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر خندان (عضو لژیون سردار)
ارسال: همسفر پرنیا رهجوی راهنما همسفر الهام (عضو لژیون سردار) دبیر دوم سایت
همسفران نمایندگی لویی پاستور
- تعداد بازدید از این مطلب :
81