English Version
This Site Is Available In English

در زمان قضاوت، غیبت به ذهن انسان می‌رسد

در زمان قضاوت، غیبت به ذهن انسان می‌رسد

با توجه به اینکه قضاوت در فطرت انسان برنامه‌ریزی شده است، مشکل از جایی آغاز می‌شود که به حیطه‌ ما مربوط نیست، زمانی که وارد قضاوت می‌شویم به مبحث جهالت برخورد می‌کنیم، به همین جهت در مورد دستور جلسه «قضاوت و جهالت» از همسفر زهرا دعوت به مصاحبه کردیم.

همسفر زهرا همراه مسافرشان با سال‌ها تخریب، با آنتی ایکس متادون وارد کنگره60 شدند، به راهنمایی مسافر امیر و راهنمایی همسفر مریم به مدت دوازده ماه و بیست روز سفر کردند، اکنون هم به شکر خدا یک سال و دو ماه هست که به دستان پر توان جناب مهندس آزاد و رها هستند.

قضاوت کردن چه تأثیر مخربی بر مکانیسم دفاعی بدن (بادی سمفونی) دارد؟

قضاوت کردن اگر به صورت مداوم و منفی باشد باعث ترشح هورمون‌‌ها، افزایش استرس و ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن می‌شود که به دنبال آن بیماری‌های قلبی و عروقی در پی خواهد داشت و به سلامت بدن آسیب وارد می‌کند.

اثرات وصفی قضاوت کردن بر صور پنهان چه چیزهایی می‌تواند باشد؟

در کنگره آموختیم، روان انسان جزء صور پنهان هست، قضاوت کردن باعث کاهش اعتماد به نفس، افزایش احساس گناه و در نهایت به افسردگی منجر می‌شود و همین مسئله بحرانی در روابط خود با دیگران ایجاد می‌کند. در حل مسائل زندگی توانایی و لذت از دست خواهد رفت.

اثرات مخرب قضاوت بر جامعه چیست؟ آیا ما اجازه قضاوت کردن فرزند خودمان را تنها به دلیل حس مالکیت می‌توانیم داشته باشیم، لطفاً توضیح دهید؟

اثرات قضاوت فرد نسبت به جامعه، بدبینی و بی‌اعتمادی است، همین نکته به ظاهر کوچک، شکافی را در بین شخص و اجتماع به وجود می‌آورد و باعث تبدیل ارتباط سالم به ناسالم می‌شود‌. قضاوت در رابطه با فرزندانمان کار نادرستی است؛ زیرا آقای مهندس می‌فرمایند: «ما راه را نشان فرزندان می‌دهیم و این دیگر انتخاب آن‌ها است که چه راهی را می‌روند.» قضاوت نادرست ما باعث ایجاد خلل در روابط خانوادگی می‌شود که برای هیچ یک از اعضا خانواده خوشایند نیست و متأسفانه این امر ایجاد فاصله و دور شدن از همدیگر را در پی خواهد داشت.

در مورد اثرات وضعی هر یک از سه پارامتر تجسس، قضاوت و غیبت در وادی پنجم بر روی یکدیگر لطفاً توضیح بدهید؟

در وادی پنجم ما هفت پله داریم که چهار پله در رابطه با انجام دادن و سه پله مربوط به نهی شدن از کارهای به ظاهر کوچک و ناچیز است؛ اما بسیار وسیع و عمیق هستند که در یکی از این پله‌ها، تجسس، قضاوت و غیبت ممنوع شده است. تجسس کردن بدون اینکه به ما ارتباط داشته باشد، فقط قضاوت عجولانه و نادرست به همراه دارد. در زمان قضاوت به ذهن انسان گزینه غیراخلاقی غیبت می‌رسد، بدون اینکه تسلطی روی آن داشته باشیم و زمانی بر انسان مسلط می‌شود که دیگر مهار کردن آن آسان نیست و این نشانه جهل و نادانی ما است، آقای مهندس می‌فرمایند: «ما اگر دانایی راجع به چیزی داشته باشیم می‌توانیم مالک آن شویم»؛ پس مالک ذهن خود باشید تا بر گفته‌های خود مسلط شوید.

مصاحبه‌کننده، طراح سؤال و ویرایش: همسفر بنت‌الهدا رهجوی راهنما همسفر فاطیما (لژیون بیست و ششم)
عکاس: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر  زهرا (لژیون دوازدهم)
ویرایش و ارسال: همسفر زهره رهجوی راهنما همسفر اکرم (لژیون چهارم) دبیر سایت
همسفران نمایندگی میرداماد اصفهان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .