English Version
This Site Is Available In English

رعایت حرمت و قوانین کنگره۶۰ به حال خوش منتهی می‌شود

رعایت حرمت و قوانین کنگره۶۰ به حال خوش منتهی می‌شود

هفتمین جلسه از دوره‌ی بیست‌وپنجم سری کارگاه‌های آموزشی کنگره۶۰ ویژه‌ی مسافران نمایندگی زنجان، با استادی مسافر مجید، نگهبانی مسافر رضا و دبیری مسافر اسماعیل؛ با دستور جلسه‌ی حرمت کنگره۶۰؛ چرا رابطه‌ی کاری، مالی و فامیلی در کنگره۶۰ ممنوع است؟ در روز سه‌شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴ ساعت ۱۷ آغاز به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان مجید هستم یک مسافر؛ من در اوایل سفر در کنگره در کنار درمان اعتیاد، به مرور با کسب آموزش‌ها، متوجه شدم که در بیرون از کنگره نیز بایستی بر روی مسائلی هم‌چون روابط خانوادگی، مادی و کاری خود کار کنم و پس از رهایی، در این مقوله‌ها توأمان پیشرفت کنم‌؛ یکی از معضلات مهم هر انسانی وضعیت مادی و مالی او است.

اگر به ساختار کنگره دقت نماییم، یکی از ویژگی‌های مهم کنگره نظم و دیسیپلین است و من نیز این امر را در زندگی خود سرلوحه‌ی خود قرار داده‌ام و در حد توان خود سعی می‌کنم در زندگی نظم داشته باشم.

در کنگره روابط مالی ممنوع است، ممکن است قرض دادن در ظاهر امر، موضوع خوش‌آیند و انسان‌دوستانه‌ای باشد، اما بارها مشاهده شده است که این امر به مشکل و دل‌خوری ختم شده است و من این امر را به دفعات در زندگی خود مشاهده کرده‌ام.

قوانین و حرمت‌های نوشته شده در کنگره حاصل تجربیات فراوان است و طبق تحقیقاتی که به عمل آمده است، کسانی که به حرمت‌ها و قوانین کنگره توجه نکرده‌اند و در انجام آن‌ها کوتاهی کرده‌اند، به مرور از چرخه‌ی کنگره خارج شده‌اند.

من همواره در حد توان خود سعی می‌کنم که حرمت و قوانین کنگره۶۰ را رعایت کنم تا در کنگره ماندگار شده و از اعضای کنگره و راهنمایان و پیشکسوتان آموزش کسب کنم؛ افرادی که حرمت و قوانین کنگره را رعایت می‌کنند، از حال خوب و خوشی برخوردار هستند و من نیز سعی می‌کنم این افراد را سرمشق خود قرار دهم تا به حال خوش و تعادل دست یابم. از این که به صحبت های من توجه کردید متشکرم.

خدمتگزاران سایت نمایندگی زنجان:
تایپ: مسافر  حسین اسماعیلی از لژیون سوم
بازبینی و ارسال: مرزبان خبری مسافر شهرام

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .