مشارکت اعضا لژیون دوم با راهنمایی همسفر انسیه با دستور جلسه؛ حرمت کنگره۶۰، چرا رابطه کاری و مالی و خانوادگی در کنگره ممنوع است؟
سمیرا همسفر قاسم
برای اینکه باغمان آباد شود باید قضاوت کردن را بشناسیم. خرابههای ویران توسط انسانهای دانا آباد میشوند؛ و دانا کسی است که بداند کجا باید قضاوت کند. انسانهای دانا دنبال صلح و آرامش هستند چرا که میدانند در صلح و آرامش است، که همه چیز ساخته میشود.
من از سیدی قضاوت آموختم، برای اینکه در آرامش باشم باید قضاوت کردن را از خود دور کنم و به افراد با دید مثبت نگاه کنم. قضاوت برپایه مثلث دانایی، تفکر، تجربه و آموزش اساس شده است؛ در غیر این صورت از روی جهالت است و نتایج نادرستی در پی دارد.
شبنم همسفر محمد
قضاوت به معنی؛ حکم صادر کردن و جهالت به معنی؛ عدم دانایی و آگاهی است. جناب مهندس میفرمایند: قضاوت در فطرت ما برنامهریزی شدهاست به نظر من قضاوت را میتوان به دو صورت منفی و مثبت استفاده کرد. من میتوانم با دانایی، اعمال روزانه خودم را هر روز مورد بررسی و قضاوت قرار بدهم و با این عمل ارزشی که انجام دادهام باعث رشد و پیشرفت من خواهد شد. شخص قاضی با درنظر گرفتن پارامترهای مختلف در حیطه شغلیاش به قضاوت میپردازد؛ اما اگر این قضاوت در امور شخصی دیگران باشد نوعی تجسس محسوب میشود، و ثمره این قضاوت حال بد میشود آن شخص در آن لحظه حس بدی به من پیدا میکند، هرچند که با من فاصله زیادی داشته باشد. قضاوت من مانند خنجری، بر قلب او فرو میرود و حالش دگرگون میشود و این وجهه خوبی ندارد.
مثلث جهالت از سه ضلع تشکیل شده است: ترس، منیت و ناامیدی که در مقابل مثلث دانایی قرار میگیرد، برای مقابله با قضاوت باید دانش و آگاهی خود را افزایش بدهیم.
عذرا همسفر علی
قضاوت احتیاج به پیش نیازهای فراوانی همچون ایمان، فرمان عقل، خودشناسی، علم و آگاهی، عدالت، آموزش، صبر و تقوا دارد؛ اما جهالت پیش نیازی ندارد و به معنای عدم آگاهی و نادانی است. برای جهالت به هیچ تلاش و هزینه نیاز نیست؛ اما قضاوت و عدالت هزینه دارد.
زمانی که جهالت باشد، ترس، ناامیدی و منیت به دنبالش می آید.در واقع صفات منفی مانند حرص، بخل، حسد و خرافات اینها میوه های جهالت هستند.
.jpg)
مهسا همسفر مرتضی
در جهان بینی، مثلث جهالت در مقابل مثلث دانایی قرار می گیرد، مثلث جهالت از سه ضلع: ترس، منیت و ناامیدی تشکیل شده است که در قضاوت ما تأثير بسیاری میگذارد.
ما معمولاً در قضاوت، ظاهر قضیه را میبینیم و به باطن آن توجه نمیکنیم. کسانی که قضاوت میکنند معمولاً انسانهایی جاهل هستند و از دانایی کمی برخوردارند. من باید فکر و اندیشه خودم را روی خودم بگذارم، با این کار میتوانم تبدیل به انسانی داناتر بشوم.
سارا همسفر رضا
زمانی که در مورد دیگران قضاوت میکنیم باعث میشود انرژی که باید صرف کارهای خودمان از جمله درمان و آموزش شود از بین برود.
قضاوت کردن در مورد انسانها در ما تخریب ایجاد میکند و کسانی این عمل را انجام میدهند در زندگی دیگران تجسس میکنند در زندگی شخصی هدف و برنامه مشخصی ندارند.
قضاوت به معنای؛ حکم صادر کردن است که رابطه مستقیمی با جهالت که به معنای؛ عدم دانایی و آگاهی است دارد. قضاوت کردن کار بسیار دشواری است و هر کسی نمیتواند از پس آن بربیاید تنها کسانی میتوانند این عمل را انجام دهند و حکم صادر کنند که علم و دانش آن را داشته باشندومراحل لازم آن راپشت سرگذاشته باشند.
رابط خبری: همسفر سوری رهجوی راهنما همسفر انسیه (لژیون دوم)
ویرایش: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر طاهره (لژیون سوم) دبیر سایت
ارسال: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر انسیه ( لژیون دوم) نگهبان سایت
گروه سایت نمایندگی گلمکان
- تعداد بازدید از این مطلب :
98