ششمین جلسه از دوره بیست و نهم، سری کارگاههای آموزشی خصوصی کنگره ۶۰، نمایندگی عطار نیشابوری، ویژه مسافران در روزهای سهشنبه، به استادی: مسافر مجتبی و نگهبانی: مسافر محمد و دبیری: مسافر علی با دستور جلسه «حرمت کنگره ۶۰» در تاریخ ۱۴۰۴/۴/۱۰ ساعت ۱۷ آغاز به کارکرد.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان مجتبی هستم یک مسافر، خدا را شکر و سپاسگزارم که توفیق داد. در این جایگاه باشم و از شما دوستان آموزش بگیرم. همچنین از راهنمای خودم حسین آقای زمردیان که زحمات زیادی برایم کشید، کمال تشکر رادارم. در مورد دستور جلسه: حرمت کنگره ۶۰، جناب مهندس دژاکام از مهمترین کارهایی که در کنگره ۶۰ انجام داد. با همکاری دیدهبانهای محترم نوشتن حرمتهای کنگره ۶۰ بود. تا الآن، بعد از ۲۲ سال کنگره ۶۰، به پیشرفت و ارتقا در مسیر خودش پایبند بوده. من مجتبی بعد از یک در مسیر کنگره روزبهروز به داناییام افزوده میشود. در کنگره ۶۰ در سفر اول من مسافر بعد از چند سال تخریب که در عمق تاریکیها بودم دیگر نمیخواهم دوباره تاریکیها را تجربه کنم و بافکر خودم کاری انجام بدهم. اولین قدم باید حرمتهای کنگره ۶۰ را رعایت کنم. تا بتوانم روی یکی از صندلیهای کنگره ۶۰ بنشینم تا در مسیر و حلقه سبز کنگره بمانم.

حرمتهای کنگره ۶۰ هم مثل همه قوانینی که در سازمان دیگر ازجمله راهنمایی و رانندگی، اگر قوانین آن را رعایت نکنیم هم به خودمان و هم به افراد جامعه آسیب وارد میکنیم. مطمئناً حرمتهای کنگره ۶۰ هم اگر رعایت نکنیم، به درمان نمیرسیم، از مسیر کنگره ۶۰ خارج میشویم. در کنگره ۶۰، تحت هیچ شرایطی و بدون هماهنگی، هیچ پولی را نباید به شخصی قرض بدهیم. یا لباس و پوشش نامناسب بپوشیم یا تلفن دادن و تلفن گرفتن بدون مجوز راهنما، همه ما باید حرمتها را رعایت و احترام بگذاریم، چون اگر رعایت نکنیم باعث میشود به خودمان و اعضای کنگره ۶۰ آسیب وارد کنیم؛ و همچنین مسئولیت و حفظ وسایل شخصی به عهده خود شخص هست
حرمتها همان بایدونبایدهایی است که باید رعایت کنیم و احترام بگذاریم نوشتار کنگره ۶۰ و موضوعات آن تکبهتک و جمله به جمله، موردبررسی قرارگرفته است با رعایت نکردن آنها ممکن است به خود اعضای کنگره ۶۰ آسیب وارد کنی. یکی از دیدهبانانان محترم، در مشارکتش میگفت، اگر خواستی روزی به کنگره نیایی و در سفر دوم دیربهدیر در جلسات شرکت کنی، وقتی باشد، به پختگی رسیده باشی، انسان وقتی به پختگی برسد. هم برای خودش همخانوادهاش و هم جامعه مفید است. کلام آخر: حرمت و حریم یعنی اینکه اندازه هر چیز را باید نگهداریم.

تایپ و نگارش: مسافر عباس لژیون دوازدهم
عکاس: مسافر مجتبی لژیون دوازدهم
- تعداد بازدید از این مطلب :
193