English Version
This Site Is Available In English

باید با مسائل به‌صورت عاقلانه برخورد کنیم نه حسابگرانه

باید با مسائل به‌صورت عاقلانه برخورد کنیم نه حسابگرانه

سال ۱۳۸۲ بود که شیشه در ایران رایج و با قیمت بسیار بالایی فروخته می‌شد که در بعضی از مکان‌ها از آن به‌عنوان یک محرک استفاده می‌کردند و هیچ‌کس باور نمی‌کرد که شیشه تخریب بسیار بالایی دارد؛ اما آقای مهندس حسین دژاکام هشدار دادند که سونامی‌ای به‌نام شیشه در راه است واین پیام باعث شد که مسئولین به فکر رسیدگی افتاده و برای مصرف شیشه سخت‌ترین مجازات را در نظر بگیرند؛ بنابراین در آن زمان افراد بسیاری بر این باور بودند که چون ترکیبات شیشه از آمفتامین و ترکیبات تریاک از مرفین است، متد DST و دارو اپیوم نمی‌تواند برای شیشه مؤثر باشد؛ اما یکی از معجزات دیگر این روش، درمان شیشه بود.
اکنون درباره حرمت‌ها و قوانین کنگره بایستی بیان کرد که چهارچوب قوانین کنگره موجب شده که از به‌وجود آمدن ناراحتی در کنگره جلوگیری شود و مکانی باشد که تمام افراد از انرژی و محبت همدیگر برخوردار باشند؛ بنابراین در کنگره مسائل مالی وجود ندارد و اعضا بدون دریافت هیچ‌گونه وجه نقدی به‌جز در مناسبت‌های خاص مانند: جشن هفته مرزبان و هفته راهنما در کنار یکدیگر خدمت می‌کنند و این امر باعث شده که ما یک مکانی داشته باشیم که بتوانیم در آن از محبت یکدیگر برخوردار بوده و رشد کنیم. ما در کنگره بایستی با مسائل به‌صورت عاقلانه و نه حسابگرانه برخورد کنیم. تجربیات در کنگره این قضیه را به اثبات رسانده است که مهم‌تر از امکانات، منافع و خواسته‌های ما، قوانینی وجود دارند که اعضا در پرتو آن و در کنار همدیگر با صلح و آرامش زندگی می‌کنیم و می‌توانیم در این شرایط آموزش دیده و آموزش دهیم تا از بسیاری از آفت‌ها محفوظ باشیم.
اگر ما در زندگی از هر چیزی که در اختیارمان است استفاده کنیم و هیچ بازپرداختی نسبت به آن نداشته باشیم، بایستی منتظر بوده تا عواقبی برای ما به‌وجود بیاید و در توانایی‌های ما خلل حاصل شود. خوشبختانه در کنگره با آموزش‌های نابی که دریافت می‌کنیم، می‌آموزیم که از هر شرایطی به‌‌صورت تعمدی استفاده نکرده و با یک‌دیگر صمیمی نشویم؛ همچنین راهنمایان بایستی نیاز رهجو خود را برطرف کنند و یا راه بر‌طرف کردن نیاز‌ را به او نشان دهند. یک سفر اولی باید به این قدرت تشخیص برسد که بین نیاز خودش و خواسته‌های نامعقول تفاوت قائل شود؛ زیرا رهجویی که به کنگره می‌آید و در کنار آن به کلاس‌های دیگر نیز برود، چنین رهجویی نیاز به‌درمان را حس نکرده و یا هنوز نیازمند نشده است که راهنما در این‌گونه مسائل بایستی با رهجو به‌ صورت قاطعانه برخورد کند وگرنه رهجو تبدیل به اژدهایی می‌شود که به اولین کسی که حمله می‌کند خود راهنما است.
نظم و سخت‌گیری‌های کنگره مانند یک صافی عمل کرده و مشخص می‌کند کسی را که نیازمند است در کنگره بماند و شخصی که مسائل دیگر برایش اولویت دارد از کنگره بیرون برود؛ چراکه در سایه سخت‌گیری‌های درست و به‌جا بوده که راهنمایان، رهجو‌یان خدمت‌گذار و موفقی را با پتانسیل بالا تحویل کنگره می‌دهند. توجه کردن به خواسته‌های نامعقول دیگران، قدرت و توانایی را از ما می‌گیرد. ما در جهان‌بینی می‌آموزیم که بین خواسته‌های معقول و نامعقول خود و دیگران تمایز قائل شویم. انسان‌هایی که خواسته‌های معقول خود را اجرا نمی‌کنند، از حق و حقوق خودشان می‌گذرند و قدرت و شادی‌های آن‌ها از بین می‌رود و آن‌هایی که به خواسته‌های نامعقول توجه می‌کنند در ادامه به نقطه ضعف وارد می‌شوند.
مسئله بعدی که استاد درمورد آن صحبت می‌کنند انواع مختلف ویروس‌ها بوده که عبارتند از: نوع اول، ویروسی است که در بیماری‌ها از آن استفاده می‌شود، دوم ویروس‌ کامپیوتری که در کامپیوتر با آن بسیار مواجه می‌شویم و سومین دسته از ویروس‌هایی که به شکل حقه، وارد افکار و اندیشه فرد یا همان قلعه عقل انسان می‌شوند و ما آن‌ها را به‌عنوان حقه‌های‌ نفس می‌شناسیم که فرد مطالب را اشتباه دریافت کرده و نتیجه نیز اشتباه می‌شود. اینک برداشت من فاطمه از این سی‌دی، این است که ما بایستی همیشه از قوانین کنگره پیروی کنیم و بدانیم که نظم و سخت‌گیری‌ها به صلاح خود ما است تا بتوانیم با آرامش در کنار همدیگر زندگی کنیم. اگر راهنما از ما می‌خواهد سی‌دی بنویسیم، دلیل آن این است که راهنما از نیاز رهجو آگاه می‌باشد؛ بنابراین بایستی سعی کنیم گول حقه‌های‌نفس خود را نخوریم.

منبع: سی‌دی «ویروس» از استاد امین دژاکام
تایپ: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر مهین (لژیون هشتم)
ویرایش و رابط خبری: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر مهین (لژیون هشتم)
ارسال: همسفر شهلا رهجوی راهنما همسفر مهین (لژیون هشتم)
همسفران نمایندگی ملاصدرا (نیک‌آباد)

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .