جلسه هشتم از دوره پنجم لژیون سردار با استادی راهنما دنور مسافر ارسلان، نگهبانی مسافر میلاد، دبیری مسافر مهران با دستور جلسه « حرمت کنگره 60 چرا رابطه کاری و مالی در کنگره ممنوع است؟ » روز سهشنبه دهم تیر ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۵ آغاز به کار نمود.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان ارسلان هستم یک مسافر. قبل از این که بخواهم راجع به دستور جلسه صحبت کنم از نگهبان لژیون سردار آقا میلاد و ایجنت محترم شعبه آقا مجتبی تشکر میکنم که این فرصت رو به من دادند تا بتوانم این جایگاه را تجربه کنم و خدمت کنم و آموزش دریافت کنم. مطمئناً بسیاری از صحبتهایی که میخواهم بگویم تکراری میباشد ولی تکرار مطالب به معنای بیارزش بودن مطالب نیست ما در کنگره در حال یادگیری هستیم که باید همواره تکرار و تمرین را انجام دهیم.
استاد جلسه ممکن است بگوید برای تک تک اعضای که اینجا نشستهاند خوشحالم که این اجازه صادر شده است ما روی این صندلیها بنشینیم خیلی افراد هستند که حتی ممکن است مسیر آنها بسیار نزدیکتر از ما باشد اما با این که بعضی از صندلی ها خالی است ولی آنها اینجا نیستند و مطمئناً آن مطلب و موضوعی که میتوانستند در این لژیون به دست آورند را دریافت نمیکنند.

این قسمت یا یک موهبت الهی است که برای ما اتفاق افتاده است که ما اینجا روی صندلیها نشستهایم و میتوانیم از صحبتها و تجارب یکدیگر بهترین برداشت را کسب نماییم و بهترین آموزش را دریافت نماییم. دستور جلسه درباره حرمت کنگره ۶۰ و چرا نباید رابطه مالی، کاری و خانوادگی داشته باشیم، حرمت کنگره ۶۰ یک بار اول جلسه و یک بار در انتهای جلسه توسط نگهبان جلسه خوانده میشود.
ریشه کلمه حرمت از حریم میآید و در تمام امورات این حریم نیز وجود دارد. در خانواده، حریم رودخانه حریم جاده، حریم دریا، حریم اتوبان، اگر هر زمانی هر شخصی بخواد از حریمها عبور کند، حتی اگر آن حریم حریم خانواده باشد، حتی اگر آن حریم، حریم یک طبیعت یا حریم یک شرکتی باشد یا حریم یک کارخانه باشد مسلماً اولین ضربه به خود آن فرد وارد میشود و باید تاوان آن کار را پرداخت کند، برای همین در کنگره ۶۰ حریمهایی به وجود آمده است تا افراد بدانند که برای چه به کنگره آمدند و هدف آنها چیست.
مسلماً تمام افرادی که به کنگره میآیند به دلیل تکرارهایی که صورت میگیرد بارها این حرمتها را میشنود اما همهی افراد به صورت کامل و درست به آن عمل نمی کنند، پیش نیاز حریم قوانین است، بدین معنا که باید یک سری قوانین را بدانم و طبق آن قوانین عمل کنم،تا به آن حریم دست پیدا کنم تا آن حریم را محترم شمارم و مرتکب خطا نشوم، کنگره ۶۰ نیز یک دلیل کاملاً منطقی و قانع کنندهای را اعلام نموده است.
این مکان صرفاً جهت درمان اعتیاد به وجود آمده است و به همین دلیل ما در کنگره ۶۰ رابطه خانوادگی، کاری یا مالی برقرار نمیکنیم به عنوان مثال با خود نمیگوییم چون این فرد انسان خوش قولی است یا انسانی مهربان یا درست رفتار است با او شراکت کنم، تمام این کارها برای این است که ما به هدف خویش که همان درمان اعتیاد است بهتر و کاملتر دست پیدا کنیم.
حال نیز اگر بخواهم مثالی بزنم، یک دستگاه کپی تک کاره عملکرد و کیفت بالاتری نسبت به دستگاهی که هم پرینتر هم چاپگر هم اسکنر و غیره است یعنی چندکار را انجام میدهد دارد، در کنگره نیز به همین مانند اگر شاخه و برگ را زیاد کنیم راندمان درمان نیز پایین میآید، یکی از مسافران در جلسه گذشته بدین صورت مشارکت نمود، زمانی که او مسئول یکی از هیئتهای مذهبی بزرگ بود یک فرد خیر اقدام به ایجاد صندوق قرض الحسنه در این هیئت نمود افراد نیز میآمدن و از این صندوق وام دریافت مینمودند.
بعد یک مدت که افراد نمیتوانستند بازپرداخت وام خود را انجام دهند دیگر کمتر به هیئت می آمدند و ما شاهد این بودیم که جمعیت این هیئت به مرور زمان بسیار کاسته شده بود. نکته قابل تامل این است این موضوع حتی در هیئتها بدین شکل مشکل ایجاد میکند آقای مهندس حسین دژاکام با بینش بلند خویش این مسئله را مشاهده نمود و فرمودند درست است امروز یک پولی با رضایت دو طرف رد و بدل میشود اما ممکنه است بعدها در افراد تاثیر منفی بگذارد.

پس حریم بدین معناست که زمانی که ما وارد مکانی شدیم و کاری میخواهیم انجام بدهیم برای اینکه آن کار به بهترین نحو صورت گیرد حرمت آن مکان و کار را حفظ نمایم، زمانی که حرمت خوانده میشود بدین شکل بیان مینماید که کنگره مکان مقدس و امنی میباشد که مقدس و امن بودن آن از خود تک تک ما آغاز میگردد هیچ مکانی به خودی خود مقدس و امن نیست، این افراد هستند که آن مکان را مقدس و امن میکنند.
افرادی که میآیند و دوست دارند به همنوعان خویش خدمت کنند و میخواهند چند ساعتی دور از مسائل بیرون باشد این مکان را امن می کنند و همیشه این افراد هستند که می توانند به واسطه نگهداری درست خود مکانها را امن کنند و یا با نگهداری غلط آن مکان یا منطقه را ویران نمایند، در کنگره نیز به همین شکل است افرادی که در کنگره ۶۰ هستند میتوانند کنگره را آباد کنند یا کنگره را ویران کنند و این مثال بارزی است از سخنان آقای مهندس حسین دژاکام که میفرمایند انسانهای ویران و خراب مکانهای آباد را ویران میکنند و انسانهای آباد و سالم، بناهای ویران را آباد میکند.
تایپ و ویرایش: مسافر صالح لژیون چهارم
عکس: مسافر بهنام لژیون دوم
ارسال مطلب: دستیار مرزبان خبری، مسافر حجت لژیون سوم
گروه خدمتگزاران سایت نمایندگی گیلان
- تعداد بازدید از این مطلب :
215