English Version
This Site Is Available In English

با شکستن حرمت‌ها به خودم آسیب می‌رسانم

با شکستن حرمت‌ها به خودم آسیب می‌رسانم

مشارکت همسفر لیلا

حرمت از حریم می‌آید؛ یعنی ما باید به حریم‌ها احترام بگذاریم و آن‌ها را رعایت کنیم و در هرجا اگر حرمت‌ها را رعایت کنیم به خودمان احترام گذاشته‌ایم. قطعاً هر‌جا و مکانی دارای یک‌سری قوانین و حرمت‌ها هستند که با ورود به این مکان‌ها باید به آن‌ها احترام بگذاریم و عمل کنیم در کنگره ۶۰ هم آقای مهندس دژاکام یک‌سری قوانین وحرمت‌ها را برای شعبه‌ها نوشتند که همه موظف هستند به آن‌ها عمل کنند و ما با ورود به کنگره موظف هستیم به آن‌ها عمل کنیم و اجرای این حرمت‌ها به نفع خودمان است و کمتر آسیب می‌بینیم و این حرمت‌‌ها آن‌قدر زيبا هستند که در همه‌جا می‌شود از آن استفاده کرد در زندگی روزمره و در زندگی شخصی و خانوادگی تا به آرامش برسیم و قطعاً اگر ما به درستی به این حرمت‌ها عمل کنیم به آرامش می‌رسیم و کمتر آسیب می‌بینیم؛ چون بدون اجازه وارد حریم کسی نمی‌شویم و در هر کجا که باشیم بدون اجازه کاری انجام نمی‌دهیم.

آقای‌مهندس در سی‌دی فرمودند: که اولین بی‌حرمتی دروغ‌گفتن هست که مادر تمام ضد‌ارزش‌ها است و ما نباید این کار را انجام بدهیم که صدمه می‌بینیم، یا علیه شخصی سرزنش‌کردن، نباید غیبت کنیم یا از لباس و پوشش مناسب استفاده‌کردن، برای هر مکانی آقای مهندس فرمودند: که ما همیشه با لباس‌سفید و تمیز وارد کنگره بشویم از هر‌ لباسی برای مکان خاص خودش استفاده کنیم و در کنگره‌۶۰ این حرمت‌ها به نحو احسنت انجام می‌شود و برای همین است که کنگره تا الان به‌خوبی و با کم‌ترین مشکل اداره شده است. امیدوارم که ما سفر اولی‌ها هم بتوانیم به‌خوبی این حرمت‌ها را رعایت کنیم تا به رهایی برسیم. بخصوص ما سفر اولی‌ها طبق حرمت کنگره‌۶۰ نباید با‌هم رابطه خانوادگی یا مالی داشته باشیم؛ مثلا با‌هم شريک شویم یا با‌هم قرض یا وام داشته باشیم یا با‌هم معامله کنیم، چون این کار باعث می‌شود سفر خوبی نداشته باشیم و در طول سفر به مشکل بر بخوریم که باعث می‌شود که یک سفر اولی دیگر نیاید و از ادامه سفر منصرف شود یا سفرشان را خراب کند و طبق تجربه آقای مهندس دژاکام نباید این کار را انجام بدهیم.

مشارکت همسفر افسانه

حرمت کنگره دو بار توسط نگهبان خوانده می‌شود؛ یک‌بار اول جلسه و یک‌بار هم آخر جلسه و در حرمت آمده؛ رابطه کاری و مالی در کنگره ممنوع است. اگر من افسانه به حرمت کنگره عمل کنم چیز‌‌‌‌های که در حرمت آمده گوش کنم، کاربردی کنم، کمتر برایم مشکل به‌وجود می‌آید و یکی از موارد اشاره شده در حرمت همین رابطه کاری و مالی است، که اگر در کنگره با کسی رابطه کاری و مالی داشته باشیم در راس برای خودمان مشکل به‌وجود می‌آید و باعث می‌شود حس و حال‌‌مان خراب شود باعث ایجاد تنش در ما می‌شود. جناب آقای مهندس دژاکام می‌فرمایند: همه مسافران یک‌نوع مواد که مصرف نمی‌کنند و مواد مصرفی هر فرد متفاوت است؛ این رابطه‌ها باعث می‌شود که چیز‌‌های که بلد نیستند از هم یاد بگیرند. باید به این دستور‌جلسات به خوبی فکر کنیم بالا و پایین کنیم، حتماً یک آموزش ناب در این دستور‌جلسه‌ها است که جناب آقای مهندس دژاکام در دستور‌جلسات قرار داده‌اند. امیدوارم من افسانه بتوانم از این دستور‌جلسات به‌خوبی استفاده کنم آموزش بگیرم و در زندگی خود کاربردی کنم.

مشارکت همسفر فاطمه

جناب مهندس‌دژاکام یک‌سری قوانین و نکات درقالب کنگره۶۰ بیان کردند که برای همه اعضا از یک رهجوی تازه‌وارد تا دیده‌بانان محترم باید رعایت شود. امن بودن کنگره به‌خاطر همین حرمت‌ها است. هرکدام از ما با تفکر، اندیشه و تخریب‌ها وارد کنگره می‌شویم، هدف از حرمت‌ها محدود کردن ما نیست بلکه آمده‌اند تا ما را از ظلمت به سمت روشنایی هدایت کند. من در این ۱۱ماه که در کنگره بودم هیچ‌گونه درگیری و دلخوری ندیده‌ام و این بخاطر همین حریم‌ها است. شاید من در ابتدا متوجه نشوم و بگویم که چرا این‌ قوانین سخت‌گیرانه است، اما هرچقدر از بودنم در کنگره می‌گذرد متوجه می‌شوم همه این موارد قبلاً تجربه شده‌اند بعد بصورت قوانین مکتوب شده‌اند و به‌گفته جناب مهندس:«تجربه سندی بدون نقص است.» ما با رعایت‌ قوانین و حرمت‌های کنگره محیطی امن برای خود و اعضای کنگره فراهم می‌کنیم و به آرامش و آسایش می‌رسیم.

مشارکت همسفر فیروزه

تمام پایه‌های کنگره‌۶۰ روی حرمت استوار است. ریشه حرمت، حریم است که باعث می‌شود ما حد خودمان را بدانیم در‌حقیقت حرمت کنگره حد و حریم هر شخص را مشخص می‌کند. حرمت‌ کنگره‌۶۰ ما را محدود نمی‌کند بلکه نگهدارنده و محافظت‌کننده ما در برابر آسیب‌ها است. حرمت کنگره باعث می‌شود که من بتوانم با آرامش و آسایش به حرکت خود ادامه و سفر خود را به پایان برسانم. هر‌گونه شکستن حرمت‌ها باعث می‌شود که خودم آسیب ببینم. دروغ‌گفتن، اولین موردی است که به آن اشاره می‌شود همان‌طور که آقای مهندس‌دژاکام گفتند: «ریشه و مادر تمام ضدارزش‌ها دروغ‌گفتن است.» ابتدای ورود به کنگره یاد می‌گیریم که با راهنمایان و تمام مسئولین صادق باشیم‌. دومین مورد حرمت، علیه شخصی سرزنش‌کردن است ما نباید این‌ کار را انجام دهیم؛ چون این کار ویران‌کننده است که بخواهیم افراد را سرزنش و قضاوت کنیم.

من در کنگره یاد گرفته‌ام که اگر مسئله‌ای با شخصی دارم بهترین راه این است که مستقیم با خودِ شخص صحبت‌ و مشکل را حل کنم. اگر ارتباط مالی و خانوادگی در کنگره برقرار باشد دیگر از هدف که درمان است دور می‌شویم و مشکلات هر روز بیشتر می‌شوند؛ پس این قوانین صرفاً برای بهبود اوضاع و احوال ما است و این ما هستیم که با رعایت قوانین پایه‌های کنگره را مستحکم می‌کنیم. من در زندگی شخصی خود مدام حرمت کنگره را تکرار می‌کنم اگر بخواهم قضاوتی کنم فوراً با خود می‌گویم که حرمت کنگره‌۶۰ فقط مختص چند ساعت داخل شعبه نیست بلکه باید در تمام سطوح زندگی شخصی و اجتماعی به‌کار گرفته شود. با رعایت حرمت، کنگره تبدیل به مکان مقدس و امنی شده است و آن‌قدر مهم است که در جلسات کنگره دو مرتبه خوانده می‌شود. امیدوارم بتوانم با رعایت‌کردن حرمت کنگره سفر خوبی داشته باشم، در آسایش قرار بگیرم و به آرامش و حالِ خوب برسم. از آقای مهندس‌دژاکام سپاس‌گزارم که با بنانهادن کنگره و حرمت آن فضای کنگره را برای ما تبدیل به مکان امنی کرده‌اند.


رابط خبری و تایپ: همسفر مرجان رهجوی راهنما همسفر فائزه (لژیون اول)
ویراستاری و ارسال: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر سمیرا (لژیون دوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی ملایر

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .