English Version
This Site Is Available In English

حرمت کنگره نتیجه سال‌ها تجربیات آقای مهندس دژاکام

حرمت کنگره نتیجه سال‌ها تجربیات آقای مهندس دژاکام

جلسه پنجم از دوره هفتم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی یوسف به استادی همسفر اعظم، نگهبانی همسفر بهاره و دبیری همسفر نیلوفر با دستور جلسه «حرمت کنگره60، چرا رابطه کاری، مالی و خانوادگی در کنگره ممنوع است؟» روز سه‌شنبه 10 تیرماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به‌ کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

قبل از هر چیز جا دارد که خدا را شکر کنم که مجدداً این امکان فراهم شد تا در کنگره کنار یکدیگر جمع شویم. از ایجنت، مرزبانان و راهنما همسفر سارا سپاسگزارم که این فرصت را در اختیار من گذاشتند تا خدمت کنم. حرمت از حریم می‌آید و ما در هر جایی که قدم بگذاریم، حریمی برای خود دارد. همچنین هر چیزی از یک شخص گرفته تا یک جامعه و کشور، قوانین و حرمت‌های خاص خود را دارد. کوچک‌ترین جزء یک جامعه خانواده است؛ خانواده هم برای خود حریم و قوانینی دارد و اگر قرار باشد خانواده قانونی نداشته باشد در این خانواده کوچک هم هرج و مرج می‌شود و زیبا نخواهد بود؛ حتی رودخانه‌ها برای خود حریم دارند و ساخت و سازهای غیرقانونی که اطراف رودخانه انجام می‌گیرد تجاوز به حریم رودخانه و طبعیت است و بعد از مدتی می‌شنویم که رودخانه طغیان کرده و آن منازل تخریب شده است که این خود نشان‌دهنده این است که رودخانه از حریم خود دفاع کرده است.

در کنگره هم آقای مهندس برای ما حرمت‌هایی را در نظر گرفته‌اند که اگر این حرمت‌ها را رعایت کنیم منافع آن قبل از هر کس به خود ما بازگشته و حالمان خوب خواهد بود و می‌توانیم این حال خوب را به سایرین نیز انتقال دهیم. حرمت کنگره آن‌قدر دارای اهمیت است که در هر جلسه دوبار خوانده می‌شود تا اگر کسانی دیر به جلسه می‌رسند در انتهای جلسه حرمت و قوانین کنگره را بشنوند. تمام ارتباطات در کنگره از جمله ارتباط بین راهنما و رهجو هم باید در چهارچوب حرمت‌ها و در راستای آموزش‌های کنگره باشد. یکی از موارد مورد تأکید آقای مهندس در سی‌دی‌ها عدم برقراری ارتباط مالی بین اعضاء کنگره است. من یک تجربه شخصی در زمینه مالی با یکی از نزدیکان داشتم که سال‌ها است به‌واسطه آن ارتباط مالی روابط ما خدشه‌دار شده است و نتوانستیم به توافق و تفاهم برسیم. همین‌طور در کارگاه آموزشی عمومی برخی از مسافران از تجربه خود از ارتباط مالی در کنگره گفتند که تبعاتی داشته است که در نهایت منجر به نیامدن برخی از افراد به کنگره شده بود.

دروغ نگفتن نیز در حرمت آمده است و اگر در مورد نوع میزان مصرف و نحوه سفر مسافری به راهنمای خود دروغ بگوید درواقع به خود دروغ گفته و خود را فریب داده است و در نهایت آسیب آن دروغ به خود مسافر خواهد رسید. در مورد غیبت و سرزنش‌کردن نیز تذکر داده شده است؛ ممکن است هر کدام از ما اشتباهاتی داشته باشیم؛ بنابراین نباید یکدیگر را سرزنش کنیم. در مورد اهمیت غیبت نکردن نیز آقای مهندس خاطره‌ای از خودشان تعریف کردند که زمانی فردی پیش ایشان می‌آید و غیبت فرد دیگری را می‌کند آقای مهندس صحبتش را قطع می‌کنند و خود آن فرد را صدا می‌زنند و می‌گویند جلوی خود ایشان حرفت را بگو و آن فرد غیبت‌کننده بسیار خجالت‌زده شده و درس خود را می‌گیرد. درواقع ذوق و شوق نشان دادن به فردی که غیبت کسی را می‌کند او را تشویق می‌کند که به غیبت کردن خود ادامه بدهد. یکی دیگر از مواردی که در حرمت کنگره آمده است عدم قطع صحبت دیگران است که باید رعایت شود. از طرفی خود ما نیز باید سعی کنیم خیلی طولانی صحبت نکنیم تا حوصله طرف مقابل سر برود و مجبور شود که حرف ما را قطع کند و به‌جا و به اندازه صحبت کنیم. از واژه‌ها و شوخی‌های نامناسب نیز پرهیز کنیم، هم‌چنین آقای مهندس همیشه بر عدم شوخی کردن با قومیت‌های مختلف نیز بسیار تأکید دارند. نحوه پوشش اعضاء کنگره نیز به نوعی رعایت حرمت و قوانین است.

حرمت‌ها نتایج سال‌ها تجربیات آقای مهندس است که در قالب این نوشتار آمده است که شامل مواردی می‌باشد که ممکن است یک گروه و جمع را از یکدیگر بپاشد و از بین ببرد. هدف اصلی تشکیل کنگره درمان مصرف‌کنندگان است که با رعایت حرمت‌ها می‌توان این ساختار و سیستم را حفظ کرد. اگر آقای مهندس تاکنون توانسته‌اند کنگره را سرپا نگه‌دارند رعایت همین حرمت‌ها و قوانین و موظف بودن اعضاء به حفظ این حرمت‌ها است. کلام آخر را از خود آقای مهندس وام می‌گیرم که فرمودند: «ما در سرزمین خدا هستیم، بنابراین بیاییم با رعایت قوانین و حرمت‌ها کنگره60 را برپا نگه‌داریم».

مرزبانان کشیک: همسفر پگاه و مسافر میثم
عکاس: همسفر مهشید رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون دوم)
ارسال: همسفر نرگس نگهبان سایت
همسفران نمایندگی یوسف تهران

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .