English Version
This Site Is Available In English

من برای قانون “چرا” نیاورم

من برای قانون “چرا” نیاورم

جلسه چهاردهم از دوره بیست و هشتم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی اروند آبادان با استادی همسفر عاطفه، نگهبانی همسفر آرزو و دبیری همسفر صدیقه با دستور جلسه «حرمت کنگره۶۰(چرا رابطه کاری، مالی و فامیلی در کنگره۶۰ ممنوع است)» روز دوشنبه ۰۹ تیر‌ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:
یکی از اصولی‌ترین چیزهایی که می‌تواند ما را به آرامش برساند، محیطی فراهم کند که آموزش‌ها را  دریافت  کنیم و بتوانیم به آن‌ها عمل کنیم، مسئله حرمت کنگره است؛ ما یک سری بایدها و نبایدها در  کنگره داریم، اینکه در کنگره چه قوانینی هست که  باید انجام بدهیم چه حرمت‌هایی هست که نباید  از ما سر بزند.

آقای مهندس می‌فرمایند: حتی قانون بد هم از  بی‌قانونی بهترست؛ حتی  اگر  یک  قانونی در جایگاه درست خود نباشد، باز بهتر از این است که هیچ قانونی نباشد.

در کنگره شاید خیلی از قوانین از ابتدا تا به امروز  تغییر کردند؛ چون قانون یک ایراد و مشکلی داشته و  حالا طبق تفکر آقای مهندس و توجه به تجربه‌هایی  که  بوده است،  قانون ذره ذره عوض شده و به بهترین شکل ممکن در آمده است.

اما همان قانون اشتباه هم باعث شده که کنگره بتواند الان پابرجا بماند؛ پس این خیلی اهمیت دارد  که من برای قانون “چرا” نیاورم؛ وقتی که وارد محیط شدم، موظف هستم و بر من لازم است که قوانین آن محیط را، حالا هر جایی که هست رعایت کنم.

من وقتی وارد یک شرکت، مدرسه و دانشگاه می‌شوم یا وقتی وارد محیط کارم یا کنگره می‌شوم، موظف هستم که قوانین آن محیط را رعایت کنم؛ من با لباس مناسب عروسی نمی‌توانم دانشگاه بروم، هرکجا یک سری قوانین دارد که من موظف به رعایت آن هستم.

چه چیزهایی رو من باید در آن محیط انجام دهم؛ برای مثال سر ساعت آمدن، حضور مداوم، نوشتن سی‌دی‌ها، گوش به حرف راهنما و قوانین بودن، گوش به حرف مرزبان بودن و رعایت  احترامی که باید بین  اعضا باشد؛ این موارد را موظف هستم که انجام بدهم.

این‌ها بایدهای کنگره است؛ من نمی‌توانم روی حرف  راهنما، مرزبان و ایجنت حرف بزنم، حتی اگر اشتباه می‌گوید، مواظب هستم که رعایت کنم.

یک سری  نبایدها هم در کنگره داریم که آقای  مهندس، آن‌ها را برای ما خلاصه کرده و هر جلسه دو بار تکرار می‌شود تا حواسمان باشد که این‌ها حریم‌هایی هستند که اگر از آن‌ها عبور کنیم، قطعاً آسیب می‌بینیم.

یکی دروغ گفتن است؛ خیلی جالب بود مثالی که آقای مهندس زدند؛ به طرف می‌گویند خانه داری؟ آره؛ ماشین داری؟ آره؛ فلان مدرک رو داری؟ آره؛ بعد می‌پرسند پس مشکل تو چیست؟ پاسخ می‌دهد که «من فقط دروغ می‌گویم»؛ یعنی ممکن است همه  چیزهایی را که گفت، نداشته باشد و به دروغ گفته باشد که دارم و برای خودش هم یک توهم شده است.

دروغ گفتن در سفر ما خیلی تاثیر می‌گذارد، اگر من به عنوان یک رهجو با راهنمایم صادق نباشم، مدام او را دور بزنم، سی‌دی ننوشته باشم، به او دروغ بگویم که «نوشتم، دفترم را  نیاوردم»؛  یا مسافرها خیلی وقت‌ها در سفرشان درمورد مصرفشان به راهنما چیزی نمی‌گویند.

این آسیب به چه کسی وارد می‌شود؟ به شخصی که دارد این عمل را انجام می‌دهد؛ پس در کنگره اگر حرمتی هست، بابت این می‌باشد که من از آن آسیب‌ها و ضربه‌هایی که ممکن است به من وارد شود، جلوگیری کنم؛ پس خود من هستم که حریمم را  باید حفظ کنم و اجازه ندهم که به من آسیب وارد شود؛ چه از طرف خودم، چه از طرف نیروهای منفی که وجود دارد و منتظر فرصت هستند.

مورد دیگر که خیلی در حرمت برای شخص من عاطفه اهمیت دارد، غیبت کردن و سرزنش کردن است؛ من وقتی که وارد قضیه سرزنش می‌‌شوم، در قضیه  تجسس کردن هم وارد می‌شوم؛ دوربینی که همیشه می‌گویم همسفران روی خودتان باشد، از روی خود برمی‌داریم و می‌اندازیم روی بقیه.

فلان راهنما، مرزبان، سفر اولی، سفر دومی چرا دارد این کار را می‌کند!؛ به تو ربطی ندارد، عاطفه تو آمدی کنگره که ایرادهای خودت را اصلاح کنی، به تو ربطی ندارد چه کسی چکار می‌کند!؛ کی سفر می‌کند؟ کی سفر نمی‌کند؟ کی سه سال در کنگره است، کی ده سال؛ همه این‌ها حاشیه‌هایی هستند که ما را از  مسیر مستقیم خارج می‌کنند؛ مسیری که قرار است برویم تا به آرامش و هدفمان برسیم.

اگر می‌خواهم حال دل خودم و حال دل بقیه را در کنگره خوب نگه دارم، باید برای حرمت‌ها ارزش قائل باشم، تک‌تک آن‌ها را خودم رعایت کنم و اصلاً کاری نداشته باشم چه کسی رعایت می‌کند یا نمی‌کند؛ این قانون شامل همه اعضا می‌شود؛ راهنما، مرزبان، ایجنت، سفر دومی یا آن همسفری که سال‌هاست در کنگره است.

هر کسی می‌آید اینجا تا آموزش بگیرد؛ پس اگر جایی از نظر من دارد حرمت را دور می‌زند، به من ربطی ندارد؛ آسیبش با خودش است؛ چرا حرمت‌ها دو بار در جلسه خوانده می‌شود؟ یعنی این‌که ما به تو گفتیم، اگر تو خلاف انجام دادی، دیگر پای خودت است.

برای مثال؛ ممکن است یک بار تلفن بزنی و مشکلی پیش نیاید؛ ممکن است یک بار آن ارتباط مالی را برقرار کنی و مشکلی پیش نیاید؛ اما کنگره مکان امن و مقدس همه‌ است، تا زمانی که حرمت‌ها را رعایت ‌کنیم.

وقتی می‌آییم کنگره، حالمان خوب می‌شود و می‌رویم اما آنجایی که ارتباط مالی را برقرار کردیم، مشکل پیدا کردیم؛ این است که کنگره از من گرفته می‌شود پس باید در انجام ندادن این موارد دقت داشته باشم؛ ارتباط مالی، ارتباط خانوادگی، تلفن دادن و تلفن گرفتن، پوشش نامناسب، سرزنش کردن، غیبت کردن و تمام بندهایی که در حرمت آمده است.

امیدوارم که همه‌ ما بتوانیم این‌ها را رعایت کنیم، به آرامش برسیم، و در کنار هم این مکان را برای خودمان نگه داریم.

مرزبانان کشیک: همسفر لیلا و مسافر میثم
تایپیست: همسفر لیلا رهجوی راهنما همسفر مولود (لژیون یازدهم)
عکاس: همسفر زهره رهجوی راهنما همسفر بدریه (لژیون چهارم)
ویرایش و ارسال: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر الهام (لژیون دهم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی اروند آبادان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .