English Version
This Site Is Available In English

🟩 برداشت از سی‌دی هفته 🟩

🟩 برداشت از سی‌دی هفته 🟩

 

جهان بینی برای تمام افراد لازم است‌. گاهی من جهان را از زاویه بسیار کوچکی می بینم و شخص دیگری بسیار وسیع و در زاویه ۳۶۰ درجه. وسعت دید ما بستگی به اندیشه و تفکرات ما دارد.

گاهی مشکلات باعث می شوند که توانایی رو برو شدن و برخورد درست با آنها را نداشته باشیم و تصمیم درست را نگیریم. گاهی فقط مشکلات خود را می بینیم و دیگر مسائل برای ما مهم نیست. مثلا وقتی مصرف کننده ای تازه، وارد کنگره می شود می گوید من آمده ام اعتیادم را درمان کنم چرا باید سی دی بنویسم یا وادی ها را عمل کنم؟

 به وادی ها عمل کردن و سی دی نوشتن چه ربطی به درمان اعتیاد دارد؟ در اصل جهان بینی یعنی درک، دیدگاه و نگرش ما از جهان اطراف.

در تمام ما خوبی و بدی وجود دارد و آن بستگی به دیدگاه و درک ما از مسائل دارد، یعنی نه کسی خوب مطلق است ونه کاملا بد خواهد بود.

برای رسیدن به اهداف موضوع زمان را نمی توان نادیده گرفت. مثلا برای درمان

اعتیاد و به تعادل رسیدن جسم و روان، حداقل ۱۰ تا ۱۱ ماه نیاز است و نمی توان این مسیر را زودتر پیمود.

اگر در امور روزمره مرتب شکست بخوریم انرژی ما گرفته خواهد شد و آنچه که مارا به تفکر کردن (وادی اول) در آن امور هدایت می کند آگاهی ما است و نیروی نا آگاه نمی تواند این کار را انجام دهد.

با تفکر صحیح و انرژی مطلوبی که می گیریم می توانیم به درستی از پس مشکلات بر آییم.

نباید منتظر بود که دیگران و نیروها به کمک ما بیایند و همواره نباید دست از تلاش و کوشش بکشیم.

 مثلا: اگر صبح زود از خواب بلند شویم می توانیم به تمام مسائل خود رسیدگی کنیم ولی اگر دیر تر این کار را کنیم نمی‌توانیم به اموراتمان برسیم.

اگر موانع را پشت سر بگذاریم و سدها را بشکنیم خواهیم دید که از آگاهی غیر ممکن برخورداریم .

ایمان به خدا و عبادت نیز باعث قوی تر شدن روان می شود، اگر ایمان داشته باشیم باعث قوت قلب می شود که بسیار مهم است.

عبادت یعنی خدمت کردن و عبادت به جز خدمت به خلق نیست.

به نظر من این سی دی کمک می کند که درک بیشتری از شناخت خود و جهان اطراف داشته باشم و چگونه بتوانم به تعادل روانی برسیم. باید بتوانم مسائل درونم را به خوبی حل کنم تا به آرامش در زندگی و حیات بیرون دست پیدا کنم.

برداشت مسافر یاشین

تایپ و ویراستاری مسافر یاشین 

رابط خبری و پیگیری مسافر مجید

ارسال مسافر حامد 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .