English Version
This Site Is Available In English

حفظ قوانین کنگره برای آرامشمان لازم است

حفظ قوانین کنگره برای آرامشمان لازم است

ششمین جلسه از دوره پنجم کارگاه‌های آموزشی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی رضوی مشهد با استادی‌ همسفر فاطمه، نگهبانی همسفر گلناز و دبیری همسفر مرضیه با دستور جلسه «حرمت کنگره۶۰، چرا رابطه کاری و مالی و خانوادگی در کنگره ممنوع است؟» روز یک‌شنبه ۸ تیرماه ‌۱۴۰۴ ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

از نگهبان جلسه، گروه مرزبانی، ایجنت و راهنمای خودم همسفر معصومه سپاسگزارم که اجازه دادند در این جایگاه خدمت کنم و آموزش بگیرم. دستور جلسه امروز حرمت کنگره۶۰، چرا رابطه کاری و مالی و خانوادگی در کنگره ممنوع است. ما می‌دانیم که هر گروه، مؤسسه و ارگانی برای رسیدن به هدف، احتیاج به برنامه‌ریزی و قوانین دارد که اگر خارج از این قوانین حرکت کند، آن فرد یا افراد از رسیدن به اهداف خود دور می‌شوند. هدف اصلی کنگره۶۰ درمان اعتیاد و بازگشت به زندگی سالم است. کنگره هم قوانین و حرمت‌هایی دارد.

آقای مهندس مهمترین نکاتی را که ممکن بود اعضاء کنگره را از مسیر رسیدن به هدف خود، دور کند و آسیب بزند، در قالب حرمت‌ها تعیین کرده‌اند که اجرای همین قوانین باعث شده است مصرف‌کنندگانی که یک نفر از آن‌ها می‌تواند محله‌ای را به هم بزند، مهار کند و به درمان برساند. حرمت یعنی چه؟ حرمت از حریم می‌آید. وقتی می‌گوییم حریم، یعنی نمی‌توانیم به آن نزدیک شویم یا اگر بخواهیم به آن نزدیک شویم، شرایط خاص خود و حد و مرزی دارد. آقای مهندس می‌گویند: رابطه ما باید مثل ستون‌های معبد و مسجد باشد. اگر ستون‌های زیر سقف نزدیک به هم باشند، آن سقف ریزش می‌کند. اگر دور از هم باشند، باز هم سقف ریزش می‌کند؛ باید این حد و مرز رعایت شود. 

نوشتار حرمت کنگره۶۰ دوبار، در ابتدا و انتهای جلسه قرائت می‌شود. به این معنا که حرمت کنگره۶۰ خیلی اهمیت دارد؛ همچنین تمام حاضرین از آن مطلع شوند. در نوشتار کنگره آمده که کنگره مکانی مقدس و امن است. مقدس است؛ به خاطر این‌که من در این مکان به آرامش می‌رسم. کنگره انسان‌ها را زنده و احیاء می‌کند. انسان‌هایی که غرق در تاریکی بودند. امن است؛ چون محرم اسرار و صحبت‌های من است. اگر من این حرف‌ها را بیرون از کنگره یا حتی برای نزدیکان یا دوستان خود بازگو کنم، نه تنها مشکل من حل نمی‌شود، بلکه باعث می‌شود از صحبت‌های من علیه خود من استفاده شود.

دروغ گفتن در کنگره ممنوع و جزء حرمت‌ است. ما در کنگره آموزش گرفته‌ایم که باید با راستی و درستی جلو برویم و این عمل باعث شده است که ما به این سلامتی و پیشرفت برسیم تا زمانی که یک سفر اولی درباره مقدار و نوع مصرف خود صادق نباشد و آن را پنهان کند، قطعاً به درمان نمی‌رسد. به کار بردن الفاظ ناشایست، غیبت کردن، سرزنش کردن، این‌ها همه ضد ارزش هستند و به فرموده آقای مهندس مثل سم مهلک‌ می‌مانند که هر کجا شایع شوند، آن‌جا را خراب می‌کنند و باعث آسیب زدن هم به خود و به دیگران می‌شوند.

برقراری رابطه کاری و مالی، باعث آسیب رساندن به خود و دیگران می‌شود. اگر من در کنگره به اعضاء کنگره پول قرض بدهم یا بگیرم و نتوانم به موقع آن تعهد را پرداخت کنم، باعث به هم ریختن آرامش می‌شود یا ترس روبه‌برو شدن با آن فرد باعث می‌شود من از کنگره دور شوم. استاد امین در سی‌دی مثلث فسق گفتند: رعایت نکردن قوانین مسیر را برای انسان‌ها نامرئی می‌کند. مثل این می‌ماند که بخواهیم از یک شهر به شهر دیگری برویم. تابلوها و مسیرها مشخص باشد، ولی شما یا دیر می‌رسید یا اصلاً نمی‌رسید. اگر این حرمت‌ها و قوانین را رعایت کنم صددرصد از هدف اصلی و آموزش دور نیستم و با هیچ‌کس خرده‌حساب و خصومت به وجود نمی‌آید. 

از پوشش مناسب استفاده کردن؛ ما می‌دانیم هر مکانی پوشش مخصوص خود را دارد. معلمان مدرسه و کادر درمان پوشش خاص خود را دارند. من در هر مکانی موظف هستم از پوشش مشخص و تعیین شده استفاده کنم و بدانم هر پوششی، مناسب هر جایی نیست. در آخر هم اگر این سیستم تاکنون پابرجا مانده است، روز به روز منسجم‌تر می‌شود و افراد زیادی را به درمان می‌رساند، نشان‌دهنده این است که افراد حاضر در این مجموعه، قوانین را رعایت می‌کنند و احترام می‌گذارند. اگر من خواهان پابرجا بودن این مجموعه هستم، باید این پیام را به دیگران برسانم و قوانین و حرمت‌ها را رعایت کنم.

مرزبان کشیک: همسفر زهرا
تایپیست: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر معصومه (لژیون دوم)
عکاس: همسفر تکتم رهجوی راهنما همسفر معصومه (لژیون سوم)
ارسال: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر معصومه (لژیون سوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی رضوی مشهد 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .