جلسه یکم از دور پانزدهم کارگاههای آموزشی خصوصی کنگره۶۰، شعبه دنا؛ با استادی مرزبان محترم مسافر حسن، نگهبانی مسافر طاها و دبیری مسافر اسماعیل با دستور جلسه: «حرمت کنگره۶۰، چرا رابطه کاری، مالی و خانوادگی در کنگره ممنوع است؟» روز یکشنبه ۰۸ تیر ماه ۱۴۰۴ رأس ساعت ۱۷:۰۰ شروع به کارکرد.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان حسن هستم یک مسافر. در ابتدا از نگهبان و ایجنت محترم صمیمانه تشکر کنم که به من اجازه دادند در این جایگاه خدمت کنم. پس از تعطیلی ناخواسته دو هفتهای جلسات، خداوند بزرگ را شاکرم که امروز بار دیگر در کنار یکدیگر حضور داریم و میتوانیم جلسه را آغاز کنیم. امیدوارم با پیوند مستحکم و همدلی میان اعضاء، بتوانیم به بهترین نحو ممکن از این فرصت بهرهمند شویم.
بیتردید، دوری از کنگره برای من و بسیاری از دوستان، دلتنگیهایی به همراه داشت. امروز را به فال نیک میگیرم؛ چرا که این فاصله شاید سبب شد تا بیش از پیش شکرگزار خداوند باشیم و همچنین قدردانی خود را نسبت به جناب آقای مهندس و این مکان مقدس ابراز نماییم.

دستور جلسه امروز، موضوع «حرمت کنگره ۶۰» است که به بررسی ممنوعیت روابط مالی، کاری و خانوادگی در کنگره میپردازد. همانطور که همه ما آگاهیم، تنها نوشتاری که در هر جلسه دو بار قرائت میشود، حرمت کنگره ۶۰ است. بهترین توضیحی که میتوانم درباره این نوشتار ارائه دهم، آن است که با ورود به جلسه، رعایت حریم و حرمتهای آن بر همه اعضاء واجب است.
اگر کنگره را همانند یک ساختار، کارخانه یا حتی یک شرکت کوچک در نظر بگیریم، خواه دولتی باشد یا غیر دولتی، در صورتی که نظم و انضباط و حریم مشخصی برای آن قائل نشویم، خیلی زود از هم میپاشد و قادر به ادامه مسیر نخواهد بود؛ زیرا قوانین و حرمتهای آن از بین میرود و این اتفاق توسط اعضاء همان سازمان رخ میدهد.
امروز، پس از گذشت ۲۵ سال از تأسیس کنگره۶۰، شاهد آن هستیم که این مجموعه با قدرت و اقتدار به راه خود ادامه میدهد و هر ساله تحقیقات و فعالیتهای جدیدی را آغاز میکند. این امر نشاندهنده آن است که تمامی اعضاء، از جمله جناب آقای مهندس، دیدهبانان، راهنمایان و ایجنتها، همگی با رعایت حرمت جلسه و قوانین کنگره، توانستهاند این مسیر را ادامه دهند.
واژه «حرمت» به معنای حریم است و اگر این حریم را محترم بشماریم، امنیت نیز در کنار آن پدید میآید و در غیر این صورت، همه چیز از بین خواهد رفت.
در این مکان، انسانهای بسیاری احیاء شدهاند و زندگی دوباره یافتهاند. ما در کنگره میآموزیم که غیبت نکنیم، قضاوت نکنیم و تمامی حرمتهایی که در اینجا رعایت میشود، به صورت فرامین در کنار جهانبینی به ما آموزش داده میشود تا بتوانیم آنها را در زندگی روزمره نیز به کار گیریم.
هر فرد در کنگره مسئول رفتار و گفتار خویش است و اگر در خصوص حرمتها، سختگیریهایی از سوی مرزبانان یا راهنمایان اعمال میشود، صرفاً به منظور حفظ سلامت و پیشرفت رهجو است تا روابط کاری و مالی ایجاد نشود. اگر رهجو این موارد را رعایت کند، قطعاً به رهایی خواهد رسید و حتی اگر فردی در سفر دوم قصد مرزبان یا راهنما شدن داشته باشد، باید از حرمتها پیروی نماید.
به عنوان مثال، گارد ریلهایی که در وسط جاده قرار دارند، نوعی حریم برای راننده ایجاد میکنند و اگر راننده به این حریم توجه نکند، هم به خود و هم به دیگران آسیب خواهد رساند. در زندگی نیز اگر به حرمتها احترام نگذاریم، قطعاً به خود و دیگران آسیب خواهیم زد.
تجربه نشان داده است کسانی که حرمتها را در کنگره رعایت کردهاند، به راحتی به رهایی رسیده و خدمتگزار شدهاند و افرادی که این حرمتها را نادیده گرفتهاند، به تدریج از کنگره فاصله گرفتهاند.
امیدوارم همه ما بتوانیم حرمتها را به عنوان یک نگهدارنده و محافظ برای ساختار کنگره رعایت کنیم و از آن محافظت نماییم.
از اینکه به صحبتهای من توجه نمودید، سپاسگزارم.
تایپ: مسافر فرید لژیون پنجم، مسافر کاظم لژیون نهم
ویرایش: مسافر محمود لژیون دوم
عکاس: مسافر حمید لژیون سوم
بازنگری و ارسال: مسافر طاها لژیون دوم
- تعداد بازدید از این مطلب :
187