English Version
This Site Is Available In English

رعایت حرمت‌ها لازمه‌ رسیدن به درمان است

رعایت حرمت‌ها لازمه‌ رسیدن به درمان است

اولین جلسه از دوره یازدهم سری کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰، نمایندگی رضا مشهد، به استادی مسافر احمد، نگهبانی مسافر صادق و دبیری مسافر علیرضا با دستورجلسه " حرمت کنگره 60 چرا رابطه کاری و مالی و خانوادگی در کنگره ممنوع است؟" یکشنبه 08 تیرماه ۱۴۰۴ راس ساعت ۱۷ آغاز به کار کرد.

سلام دوستان احمد هستم یک مسافر
دستور جلسه: حرمت کنگره ۶۰، چرا رابطه کاری، مالی و خانوادگی در کنگره ممنوع است
اگر حرمت‌های کنگره نبود من امروز در این جایگاه نبودم و به رهایی نمی‌رسیدم، اگر هر فردی با روش و سلیقه خودش وارد این مکان شود با هر لباسی و بدون رعایت قوانین سنگ روی سنگ نمی ایستد، مطمئناً به درمان نمی‌رسد و سفر درستی نخواهد داشت.
رعایت حرمت‌ها لازمه‌ رسیدن به درمان است در حرمت‌های کنگره آمده است که از لوازم شخصی مثل کیف و موبایل خود محافظت کنیم، دروغ نگوییم، غیبت نکنیم، و این موارد را نه‌تنها در کنگره بلکه در زندگی شخصی و اجتماعی‌مان نیز اجرا کنیم تا به آرامش برسیم.
در زندگی دیگران تجسس نکنیم، نباید دیگران را سرزنش کنیم و نباید در صحبت‌های دیگران مداخله کنیم همه‌ این‌ها از قوانین مهمی هستند که باید به آن‌ها پایبند باشیم اگر این قوانین نباشند، نه تنها درمانی حاصل نمی‌شود، بلکه ممکن است به خود و دیگران آسیب برسانیم.

 

در کنگره یاد می‌گیریم که از گفتن حرف‌های زشت و ناسزا پرهیز کنیم و به یکدیگر احترام بگذاریم تا احترام ببینیم. همچنین تأکید شده به غیر از راهنمای خودمان از کسی دیگری مشاوره دریافت نکنیم و با اعضای لژیون‌ رابطه مالی و خانوادگی نداشته باشیم، چون این موارد بارها تجربه شده و نتیجه‌اش اختلال در سفر و دور شدن از درمان بوده است.
حضور به موقع با لباس سفید، مرتب، تمیز و به‌ موقع در کارگاه‌های آموزشی، نماد نظم و دیسیپلین افراد است. این نظم را ابتدا در کنگره یاد می‌گیریم و سپس آن را وارد خانه، اجتماع و زندگی شخصی‌مان می‌کنیم.

از اینکه با سکوت زیبایتان به صحبت های من گوش کردید از همه شما عزیزان سپاسگزارم.

 

تایپ: مسافر جلال لژیون پنجم

ارسال خبر: مسافر علی لژیون نهم

تایید خبر: مسافر داود 

مرزبان خبری: مسافر مصطفی

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .