English Version
This Site Is Available In English

حرمت کنگره‌۶۰ رگ حیاتی است

حرمت کنگره‌۶۰ رگ حیاتی است

کنگره، مکان مقدس و امنی می‌باشد که هر شخصی با ورود در این مکان، باید حرمت آن را حفظ نماید. دروغ گفتن، علیه شخصی سرزنش کردن، حرف یکدیگر را قطع نمودن، الفاظ ناشایست بیان کردن، در جلسه بدون اجازه سخن گفتن، بحث سیاسی نمودن، بدون اطلاع و هماهنگی هرگونه پولی را دریافت و پرداخت کردن، هرگونه وجهی را تحت عنوان قرض یا وام، به هر شخصیت حقیقی و یا حقوقی، پرداخت کردن، از لباس و پوشش نامناسب استفاده کردن، بدون مجوز راهنما تلفن دادن و تلفن گرفتن و یا هرگونه ارتباطی بیرون از کنگره برقرار نمودن، از موارد ضد ارزشی و ضد اخلاقی می‌باشد.

بر تمام اعضا فرض است که حریم فوق‌الذکر را محترم بشمارند و بر مسئولین واجب است که از وقوع این اعمال جلوگیری نمایند. در ضمن خواهشمند است با سهل‌انگاری و عدم مراقبت از کیف و وسایل شخصی خود، فضای کنگره را مسموم نفرمایید. حال این سؤال پیش می‌آید، کسانی که حتی قادر نیستند از کیف و موبایل شخصی خودشان مراقبت کنند، چگونه می‌توانند از زندگی خود مراقبت نمایند؟

بنیان کنگره ۶۰ از همان ابتدا می‌دانستند که ورود به حوزه اعتیاد و مواد مخدر و مصرف‌کنندگان مواد مخدر، امری سهل و آسان نیست و مشکلات خاص خود را دارد. ایشان در بدو شروع فعالیت، علاوه بر تنظیم قوانین اصلی و داخلی کنگره‌۶۰ که در ۱۴ بند، در کلیه جلسات کنگره ۶۰ قرائت می‌شود، منشوری تحت عنوان حرمت کنگره ۶۰ را تنظیم و تدوین نمودند. از زمان تشکیل کنگره ۶۰ در شهریور۱۳۷۸ تا به امروز، درگیری، دعوا و یا حرکتی که منجر به بر هم خوردن نظم کنگره شود و یا منجر به عدم برگزاری حتی یک کلاس در ساعت مقرر خود شود، مشاهده نشده است.

در این مدت، کسی از اعضای کنگره ۶۰ اخراج نشده است هر کس از کنگره ۶۰  خارج‌شده، خودش رفته و کسی او را اخراج نکرده است. کنگره ۶۰ چه‌کاری انجام داده که توانسته است هزاران مصرف‌کننده انواع مواد مخدر که بعضی از آن‌ها برای به هم ریختن یک محله کافی بودند را تبدیل به انسان‌هایی کند که سال‌ها در کنار یکدیگر به‌عنوان دوست یا همکار حضور دارند و  تنش، اصطکاک، درگیری و بی‌احترامی یا بی‌نظمی در بین آن‌ها مشاهده نمی‌شود؟ ممکن است در بخش‌های مختلف اجتماعی چنین مواردی روی دهد که می‌دهد؛ اما چه شده که در کنگره ۶۰ چنین مسائلی وجود ندارد؟ در پاسخ باید بگوییم: در اینجا متد DST و داروی اپیوم یا اپیوم تینکچر و بحث درمان قطعی و تعادل جسمی، روانی و جهان‌بینی نیز مطرح می‌شود و بالاخره از همه مهم‌تر، حرمت کنگره‌۶۰.

اعضای کنگره ۶۰، پس از درمان و رهایی از اعتیاد، ازنقطه‌ نظر جسم، روان و جهان‌بینی از سالم‌ترین و متعادل‌ترین انسان‌های جامعه می‌باشند. این ادعا به حرف و سخن نیست، در آزمایش‌ها و تست‌های گوناگون علمی و پزشکی معتبر که بعضاً اعضای کنگره انجام داده‌اند، نشان می‌دهد که از درجه سلامتی و تعادل جسمی بسیار بالایی برخوردار هستند. مسئله بعدی، آموزش‌های جهان‌بینی کنگره است. آموزش‌های جهان‌بینی کنگره‌۶۰ گسترده‌ترین علوم جهان‌بینی و انسان‌شناسی را که برگرفته از کلام‌الله شریف، قرآن می‌باشد را بابیانی ساده و قابل‌ فهم وقابل‌ استفاده در امر درمان اعتیاد و در ادامه برای برخورداری از یک زندگی سالم را به اعضای خود ارائه می‌نماید.

چهارده وادی کنگره ۶۰ دایره‌ای وسیع از آموزش‌های ناب جهت یک زندگی سالم و لذت‌بخش و سرشار از آرامش را ارائه می‌نماید. دایره‌ای که از موضوع تفکر آغاز می‌شود و به وادی محبت می‌رسد و دوباره از وادی محبت به وادی تفکر است. مسئله ارتباطات مالی، یکی از مفاد مهم حرمت کنگر‌۶۰ می‌باشد. اعضای کنگره‌۶۰ به‌خوبی دریافته‌اند که حساب‌ و کتاب مالی با اعضای کنگره داشتن؛ یعنی از دست دادن آرامش و حال خوش. حساب‌ و کتاب مالی؛ یعنی اینکه دیگر نمی‌توانیم با خیال راحت به کنگره بیاییم؛ زیرا بسیار محتمل است و طبیعی است که تعهد مالی در زمان خود انجام نشود و این می‌تواند روابط ما را با طرف مقابل خدشه‌دار نماید و در نهایت باعث شود که فرد یا افرادی که وارد این داستان شده‌اند، دیگر نتوانند به‌راحتی در کنگره حضور داشته باشند.

نمی‌توانیم ادعا کنیم که این مسئله اصلاً در کنگره وجود ندارد، خیر، باید بگوییم در طول مدت فعالیت کنگره ۶۰ در موارد بسیار محدود، هرکسی در هر جایگاهی به این مسئله واردشده، جایگاه خود را ازدست‌داده و در نهایت از کنگره جدا شده است. تک‌تک مفاد حرمت کنگره ۶۰، با ظرافت و تفکری همه‌ جانبه، تمام کانال‌هایی که ممکن است به نحوی از آنجا، به حضور و ارتباطات ما در کنگره آسیب برساند را مسدود می‌نماید. ما با رعایت این حریم‌ها، می‌توانیم با خیال راحت و برای همیشه در جمع اعضای کنگره ۶۰ حضور داشته باشیم و با کسی کوچک‌ترین مشکل و مسئله‌ای نداشته باشیم  و از حضور در کنگره ۶۰ و بودن با اعضای کنگره لذت ببریم و کنگره ۶۰ برای ما یک بهشت حقیقی باشد که البته است‌.

ما در کنگره ۶۰ زندگی می‌کنیم و این زندگی و زنده‌ بودن منوط به رعایت حرمت کنگره ۶۰ است. حرمت کنگره رگ حیاتی ماست. مادامی‌ که رعایت می‌کنیم در کنگره ۶۰ زنده‌ایم، لذت می‌بریم و استفاده می‌کنیم؛ اما خدایی نکرده اگر حرمت کنگره ۶۰ رعایت نشود، گویی شخص رگ حیات خود را زده است و دچار نوعی مرگ و ممات تدریجی می‌شود و در انتها خودبه‌خود از این جمع ترد می‌شود. فضای کنگره ۶۰ برای افراد حرمت‌ شکن چنان سخت و سنگین می‌شود که قابل‌ تحمل نیست و همین مسئله فرد را از کنگره ۶۰ خارج و دور می‌نماید.

نتیجه گیری: حرمت کنگره ۶۰، برای ما محدود کننده نیست، بلکه نگه‌ دارنده و محافظت‌ کننده ما در برابر آسیب‌ است. رعایت حرمت کنگره برای همه است، جدید و قدیم ندارد. هر کس در هر جایگاهی که است رعایت حرمت کنگره ۶۰ برای او الزامیست. همان‌گونه که نگهبان کنگره در نوشتار حرمت اشاره نموده‌اند که بر تمام اعضا فرض است که حریم فوق‌الذکر را محترم بشمارند.

منبع: اپلیکیشن (انتشارات دژاکام)
نویسنده: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر سمیه (لژیون ششم)
رابط خبری: راهنما همسفر سمیه (لژیون ششم)
ویراستاری و ارسال: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر زینب (لژیون سوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی زاگرس

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .