خداوند بزرگ را شاکرم که در این زمان و لحظه، برایم مقدر شدهاست که در این مکان مقدس، حضور داشته باشم. امیدوارم بتوانم از این نعمت بزرگ، بهترین بهره را ببرم.
در مورد دستور جلسه «حرمت کنگره۶۰، چرا رابطه کاری، مالی و خانوادگی در کنگره ممنوع است؟» باید گفت: هنگام برگزاری جلسات عمومی، مطالبی قرائت میشود که این نوشتارها بر پایه تجربیات آقای مهندس مکتوب شدهاند و اهمیت این مطالب بهحدی است که بهصورت مکرر در جلسات خوانده میشوند؛ بنابراین نتیجه میگیریم که حرمت کنگره۶۰، بهقدری اهمیت دارد که در آغازوپایان هر جلسه تکرار میشود و حتی هنگام خواندن آن بر همه واجب است که در جای خود باقی بمانند و با تمام وجود به این مطلب خوانده شده، احترام بگذارند و به آن عمل نمایند.
در حرمت کنگره۶۰، تأکید فراوانی بر رعایت قوانینی شدهاست که موجب حفظ آرامش و حال خوش در میان اعضاء میشود و درصورت عدم رعایت آنها، ممکن است، کنگره دیگر مکان امنی برای ما نباشد. این موارد عبارتند از دروغگفتن، علیه کسی سرزنشکردن، صحبت دیگران را قطعنمودن، بحث سیاسی نمودن، الفاظ ناشایست بهکاربردن، پرداخت یا دریافت هرگونه وجه نقد، بدون مجوز راهنما تلفندادن و تلفنگرفتن، در جلسه بدون اجازه سخنگفتن و از لباس و پوشش نامناسب استفادهکردن.
در این میان، موضوع ارتباط مالی، بسیار بااهمیت عنوان شدهاست، بهگونهای که تأکید شده هیچگونه ارتباط مالی میان اعضاء صورت نگیرد؛ چراکه اینگونه روابط، میتواند باعث بروز مشکلاتی در بین افراد شود. چنانچه تعهد مالی اشخاص در زمان مناسب انجام نشود، ممکن است باعث شود، یکی از افراد نتواند با آرامش در جلسات شرکت کند و درنتیجه از کنگره فاصله بگیرد، که این امر خود منشأ بروز مشکلات متعددی خواهد شد.
با رعایت این حرمتها، میتوانیم با خیال آسوده مسیر خود را در کنگره۶۰، طی نماییم؛ بنابراین حرمت کنگره۶۰، تنها برای محافظت ما در برابر آسیبهایی میباشد که ممکن است در مسیر درمان و زندگی برایمان پیش بیاید.
نویسنده: همسفر ناهید رهجوی راهنما همسفر فرزانه (لژیون پنجم)
ویرایش: همسفر بهار رهجوی راهنما همسفر فرزانه (لژیون پنجم)
ارسال: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر فهیمه دبیر سایت
همسفران نمایندگی وکیلی یزد
- تعداد بازدید از این مطلب :
113