جلسه هفتم از دوره چهلوچهارم سری کارگاههای آموزشی، عمومی مسافران و همسفران کنگره۶۰ نمایندگی ملاصدرا با استادی راهنمای محترم مسافر محتبی، نگهبانی راهنمای محترم تازهواردین مسافر عباس و دبیری مسافر هادی با دستور جلسه "وادی چهارم و تأثیر آن روی من" در روز پنجشنبه پنجم تیرماه 1404 ساعت 16:00 آغاز به کار نمود.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان، مجتبی هستم یک مسافر
خداوند را شاکر و سپاسگزارم که امروز به من فرصت داد در این جمع باشم. از راهنمای عزیزم آقاعلیرضا، نگهبان جلسه، ایجنت محترم و مرزبانان عزیز هم تشکر میکنم که اجازه خدمت به من دادند.
در کنگره60 که آموزشها معمولاً در قالب مثلثها ارائه میشود، مثلثی داریم که سه ضلع آن، جسم، روان و جهانبینی است. این مثلث، مثلث درمان است که باید هر سه فاکتور یا هر سه ضلع مثلث، بهصورت هماهنگ و در راستای هم به تعادل برسد تا درمان کامل صورت گیرد. در این مثلث، ضلع جهانبینی نیاز به مثلث دانائی دارد. دانائی را باید با دانش و آموزشهای کنگره60، بالا ببریم. آقای مهندس میگویند جهانبینی، پایه زندگی است و برای همین در کتاب عشق، 14 وادی یا راه را آوردهاند تا با فراگیری و کاربردی نمودن آنها به زندگی سالم دستیابیم.

وادی اول، تفکر سالم است که به من یاد میدهد به چه چیز فکر کنم و به چه چیزهایی فکر نکنم. وادی دوم، چگونگی جلوگیری از ناامیدشدن را آموزش میدهد. ناامیدی یکی از حسهای بازدارنده است؛ چون ما معمولاً از دیگران انتظار داریم که به ما کمک کنند و وقتی عکسالعملی نمیبینیم، ناامیدی سراغ ما میآید. وادی سوم به ما میگوید هیچ مخلوقی، بهاندازه خودت، نمیتواند به تو کمک کند و من با فراگیری این وادی، فهمیدم که دیگران نهتنها برای من کاری نمیکنند بلکه از آنها کاری هم برنمیآید و همچنین نباید همیشه از خدا بخواهم که کارهای مرا انجام دهد. وادی چهارم به ما گفت اگر از خداوند بخواهید کارهای شما را انجام دهد، بهنوعی از خودتان سلب مسئولیت کردهاید. باید خودتان تلاش کنید، ابتدا باید برادری خودتان را ثابت کنید تا خداوند هم به ما کمک کند. من باید حرکت خود را انجام بدهم، تلاش کنم و بعد منتظر الهامات باشم. زمانی که برادری خودم را ثابت کردم، خیلی از مجهولات برای ما روشن میشود.
در آخر وادی آمده است که ما مسئولیت خود را میپذیریم و مطمئن هستیم نیروی مافوق پاداش ما را میدهد.
"از اینکه به صحبتهای من توجه کردید، از همه شما سپاسگزارم."
تایپ: راهنما مسافر حسین
ویرایش متن: مسافر محمود(لژیون پنجم)
عکس: مسافر عباس(لژیون چهارم)
ارسال: سایت نمایندگی ملاصدرا
- تعداد بازدید از این مطلب :
177