English Version
This Site Is Available In English

ژن‌ها نوازندگان بدن

ژن‌ها نوازندگان بدن

تشکیلات الهی، سازمانی است که همه‌چیز در آن با کمال دقت، برنامه‌ریزی‌شده و بر تمام جهان‌ها حاکم است؛ یعنی عقل کل یا قدرت مطلق که هستی را نظام می‌دهد. همه‌چیز بر مبنای یکسری حساب‌وکتاب و یکسری اعداد و ارقام حرکت می‌کنند. ما در جسم خود تقریباً ۴۰ هزار میلیارد سلول داریم؛ سلول از میلیاردها قطعه و یک نیروگاه به نام (میتوکندری) تشکیل‌شده است که وظایفی را انجام می‌دهند.

سمفونی یک ارکست است که از چند قسمت تشکیل‌شده و سازهای مختلفی در آن می‌نوازند. آقای مهندس می‌فرمایند: من این را تجزیه کردم که نوازنده‌ها ژن‌ها هستند و صدایی که از آن شنیده می‌شود، بیان ژن است و هر ژنی یک سازی را می‌نوازد. زمانی که این سازها خوب کوک نباشند و درست کار نکنند؛ باعث انواع و اقسام مریضی‌ها می‌شود. سمفونی از سیم می‌آید، به معنی صدا و فونی به معنی هم‌صدایی است. که باید اجزای ژن‌های بدن هم‌صدا باشند. وقتی سمفونی بدن را بشناسیم، بسیاری از بیماری‌ها برطرف می‌شود. کسی که کاملاً سالم و سلامت است؛ یعنی تمام سازهای بدنش کوک هستند و درست کار می‌کنند و اگر یکی خارج بزند، تمام سمفونی را خراب می‌کند.

۶۴ عنصر جدول مندلیف در بدن ما یافت شده و تمام عناصری که در خاک هست، در بدن ما هم وجود دارد. اگر در بدن آهن کم باشد؛ انسان دچار کم‌‌خونی و اگر مس کم باشد، قامت انسان استوار نیست و استخوان‌ها خم می‌شود؛ پس ما باید حتی‌الامکان سعی کنیم از همه غذاها استفاده کنیم. در کلیه کارهای خود به‌دقت عمل کنید تا سمفونی بدن دچار نقص و مشکلات نشود؛ باید تفکر کنیم که مرتکب اشتباه نشویم و به تمام امورات دقت کامل داشته باشیم و اهدافمان مشخص باشد. انسان اگر کارهایش را خوب انجام دهد و تلاش ‌و کوشش کند؛ موفق خواهد شد. انسان زمانی که به یک دانایی و آگاهی رسید، مالک آن خواهد شد و امکان ندارد به نقطه نخستین بازگردد.

منبع: سی‌دی بادی سمفونی
تایپیست: همسفر بتول رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون دوم)
رابط خبری: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون دوم)
ارسال: همسفر مهتاج نگهبان سایت

همسفران نمایندگی اردستان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .