English Version
This Site Is Available In English

باید خواسته‌هایم را با خواست خداوند هماهنگ و همسو کنم

باید خواسته‌هایم را با خواست خداوند هماهنگ و همسو کنم

به نام قدرت مطلق الله

قبل از اینکه وارد کنگره شوم، تمام مشکلات و خواسته‌هایم را به خداوند می‌سپردم و با خود می‌گفتم: «او قدرت مطلق است، مرا خلق کرده پس خودش باید مشکلاتم را حل کند.»

با دعا کردن، نذر و نیاز، با خداوند شرط می‌بستم که خواسته‌هایم را برآورده سازد؛ همیشه از خداوند گلایه داشتم که چرا مرا نمی‌بیند؟! و این باعث ترس و ناامیدی در وجودم شده بود.

وقتی وارد کنگره شدم و شروع به نوشتن وادی‌ها کردم، در وادی چهارم متوجه شدم که چقدر از خداوند دور هستم؛ فهمیدم اصلاً در مسیر صراط مستقیم قرار ندارم و در دنیای تاریک خود زندگی می‌کنم.

در این وادی دریافتم که باید خودم حرکت کنم و بر ترس‌ها و ناامیدی‌هایم غلبه نمایم؛ اینجا بود که با خداوند آشتی کردم و خود را آماده‌ دریافت آموزش‌های بیشتر نمودم.

متوجه شدم اگر خارج از مسیر حق باشم، راه به جایی نخواهم برد، باید خواسته‌هایم را با خواست خداوند هماهنگ و همسو کنم.

در وادی چهارم، معنای واقعی سپردن مسئولیت به خداوند را به‌درستی درک کردم؛ اینکه باید حس‌های منفی را به حس‌های مثبت تبدیل کنم و با نفس‌ خود آشنا شوم.

یاد گرفتم اگر خواسته‌ای دارم، باید در مسیر درست حرکت کنم تا خداوند مرا یاری نماید و این آیه از قرآن کریم را سرلوحه زندگی‌ام قرار داده‌ام؛

«ادْعُونِی أَسْتَجِبْ لَکُمْ»

«مرا بخوانید تا شما را اجابت‌ کنم.»

 

نویسنده: همسفر مهرنوش رهجوی راهنما همسفر سمیرا (لژیون ششم)

تنظیم و ارسال: همسفر سما رهجوی راهنما همسفر مولود (لژیون یازدهم) دبیر دوم سایت

همسفران نمایندگی اروند آبادان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .