English Version
This Site Is Available In English

در هستی مسئولیت‌ها دو طرفه است

در هستی مسئولیت‌ها دو طرفه است

سلام دوستان راضیه هستم همسفر

در وادی چهارم آمده؛ «در مسائل حیاتی به خداوند مسئولیت دادن؛ یعنی سلب مسئولیت از خویشتن.» هیچ ‌چیز در هستی وجود ندارد که مسئولیت دو طرفه نباشد، مسئولیت دو طرفه تعریف شده؛ مثلاً یک پدر نسبت به همسر و فرزندان مسئولیت دارد و فرزندان و همسر هم نسبت به پدر مسئولیت دارند یا خداوند و انسان در مقابل هم مسئولیت‌هایی دارند. ما باید خط و خطوط مسئولیت را مشخص کنیم؛ یعنی کدام مسئولیت‌ها برای انسان است و کدام مسئولیت‌ها برای خداوند است. زندگی یک بازی تئاتر است و همه این تئاتر را خیلی خوب بازی می‌کنیم، چهره حق به جانب می‌گیریم و مسئولیت خودمان را گردن خدا می‌اندازیم و می‌گوییم تو بزرگ هستی، تو قدرت‌ مطلق هستی، ما همه ‌چیز خود را به تو واگذار می‌کنیم تا خودت مشکل ما را حل کنی. گاهی ما خداوند را با غول چراغ جادو اشتباه می‌گیریم صبح تا شب به او برنامه می‌دهیم که چه‌ کار بکند و چه‌ کار نکند یا ممکن است بعضی از ما به خداوند اعتقاد نداشته باشیم و بگوییم ما به شانس معتقد هستیم روی شانس هم نمی‌توان حساب کرد؛ چون ما فقط باید روی وجود، فکر، اندیشه‌، تلاش و آموزش خودمان حساب کنیم، اگر ما وظایف خود را کامل انجام دهیم و مسئولیت خود را بپذیریم آن‌وقت راز و نیاز و دعا در مقابل قدرت‌ مطلق مؤثر واقع خواهد شد و می‌توان انتظار داشت که خداوند می‌تواند به ما کمک کند.

اگر می‌خواهیم نیروی قدرت‌ مطلق را بشناسیم باید از دروازه خود عبور کنیم و به خودشناسی برسیم، اگر خود را شناختیم می‌توانیم وارد دروازه بعدی یعنی خداشناسی شویم. انسان دو بخش است؛ بخش اول هسته جسم، صور آشکار که قابل رویت است مثل مغز، قلب، سر، دست، سلول. بخش دوم هسته خارجی، صور پنهان همان بقایایی است از جسم خاکی که به صورت انرژی در می‌آید و به راه و مکان‌های تعیین شده سفر می‌کند؛ مثل نفس، حس خارج از جسم، عقل، روح. انسان دوست دارد خودش را از همه ‌چیز مبرا کند، وقتی مشکلی پیش می‌آید بگوید تقصیر دیگری است، هر چه جهل انسان بیشتر باشد کم‌تر مسئولیت خود را می‌پذیرد و به مرحله‌ای می‌رسد که همه چیز را برای خودش می‌خواهد مثل خانه، پول، ماشین. یک مرحله‌ای هم هست که می‌گوید؛ من همه چیز را برای همه می‌خواهم که این مرحله با تزکیه و پالایش به‌دست می‌آید. امیدوارم با آموزش‌های آقای مهندس و عملی کردن آن‌ها همه ما به این مرحله برسیم، هم حال خوب را دریافت کنیم و هم موجب خشنودی خداوند شویم.

سلام دوستان زهره هستم همسفر

در هستی تمام مسئولیت‌ها دو طرفه است، هیچ‌ چیز در هستی وجود ندارد که مسئولیت آن یک‌ طرفه باشد؛ یعنی یک پدر نسبت به فرزندان مسئولیت دارد و فرزندان هم نسبت به پدر مسئولیت دارند حتی همان‌طور که خداوند در مقابل ما مسئول است ما هم در مقابل خداوند مسئول هستیم، همیشه مسئولیت‌ها دو طرفه تعریف شده است. در این وادی می‌خواهد خط‌ و خطوط بین خداوند و انسان را تا حدودی مشخص کند. انسان‌ها زمانی که از کمک دیگران ناامید می‌شوند به دنبال گریزگاهی می‌گردند که از زیر بار مسئولیت خود شانه خالی کنند و با قیافه حق‌ به جانب از خداوند می‌خواهند که مشکلات آن‌ها را حل نماید. گاهی اوقات چیزهایی از خداوند می‌خواهیم که غیر معقول است و جزء وظایف خداوند نیست. وادی چهارم به ما می‌گوید که هیچ نیرویی نمی‌تواند انسان را از باتلاق مشکلات نجات دهد مگر اینکه خودش بخواهد فکر و اقدام نماید. خداوند سیستم هستی را به گونه‌ای خلق کرده که انسان باید با اراده و اختیار خود تصمیم بگیرد و پیش برود، انسان باید ابتدا خود حرکت و تفکر کند و سپس از خداوند کمک بخواهد. اگر انسان خداوند و قدرت مطلق را درست بشناسد دیگر در افسردگی و پریشانی نخواهد بود و در زندگی آرامش نسبی خواهد داشت. امیدوارم با درک و کاربردی کردن آموزش‌های کنگره و وادی چهارم بتوانیم مسئولیت زندگی خود را بپذیریم و سعی لازم برای رسیدن به اهداف خود را داشته باشیم و مطمئن باشیم که قدرت مطلق و نیروهای مافوق ما را یاری و هدایت خواهند کرد.

سلام دوستان اعظم هستم همسفر

 در وادی چهارم می‌گوید؛ مسئولیت دادن به خداوند یعنی سلب مسئولیت از خود. در وادی اول و دوم  آموختیم باید تفکر کنیم و در زندگی ناامید نباشیم. در وادی سوم آموختیم که مسئولیت مشکلات خودمان را به گردن دیگران نیندازیم. وادی چهارم می‌گوید؛ مسئولیت مشکلات‌ را حتی به گردن خداوند هم نباید بیندازیم. ما در این وادی آموزش گرفته‌ایم که مسئولیت‌ها دو طرفه است، چه بین خداوند و چه بین والدین و فرزندان همه در قبال یکدیگر مسئولیت‌هایی دارند و در مسائل حیاتی مسئولیت به عهده خودمان است. وقتی از مسائل حیاتی صحبت می‌کنیم؛ یعنی هر مسئله‌ای که به حیات ما مربوط است. من در این وادی درس بزرگی گرفته‌ام این‌که هر انسانی باید خودش به فکر خودش باشد، نباید بنشیند تا کسی از راه برسد و برای او کاری انجام دهد و یا این‌که کارهایش را به خداوند بسپارد. انسان باید با کوشش و کمک گرفتن از نیروهای الهی به اهدافش برسد. اگر از وادی اول تا سوم را خوب درک کرده باشیم وادی چهارم را درست متوجه می‌شویم و به درک واقعی می‌رسیم. اگر مسئولیت کارهای خود را بپذیریم، در واقع خود را قبول و به خود اعتماد داریم. امروز بیشتر از هر روزی مسئولیت کارهای خود را قبول کرده‌ایم. با تلاش، امید، اعتماد و تکیه بر خداوند که چاشنی اصلی کارها است، دیگر جایی برای توجیه کردن و بهانه‌جویی نیست. باید تمام مسئولیت کارها را قبول کنیم و بدانیم تمام مسئولیت بر عهده خودمان است.

گرد‌آوری: همسفر محبوبه رهجوی راهنما همسفر شکوفه (لژیون اول)
ویراستاری: همسفر زهره رهجوی راهنما همسفر سلیمه (لژیون چهارم)
ارسال: همسفر توران رهجوی راهنما همسفر نجمه (لژیون سوم)
همسفران نمایندگی گنجعلی‌خان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .