English Version
This Site Is Available In English

در طریق درست راه رفتن بسیار آسان است

در طریق درست راه رفتن بسیار آسان است

نوشتار بهترین راه برای تاریخ 1376/10/19 می‌باشد که استاد سردار پیرامون موضاعاتی با آقای مهندس صحبت می‌کنند. آقای مهندس قبل از شروع نوشتار گزارشی ارائه می‌دهند از اینکه ماه مبارک رمضان است و ۳۴ روز از پایان سفر ایشان و همسفرانشان می‌گذرد.

ایشان اشاره‌ای می‌کنند به اینکه روزه می‌گیرند اما نه به طور کامل و در ادامه در خصوص ماه مبارک رمضان توضیح می‌دهند؛ از آنجا که سیگار بر روی سیستم عصبی تأثیر می‌گذارد و در آن زمان آقای مهندس سیگار مصرف می‌کردند ناگزیر بودند در ایامی که روزه می‌گرفتند سیگار بکشند. در زمان نگارش کتاب، با توجه به درایت آقای مهندس، برای کسانی که کتاب 60درجه را می‌خوانند اما مسلمان نیستند توضیح مختصری در خصوص ماه رمضان ارائه داده‌اند.

آقای مهندس در این سی‌دی سه عامل مهم که بسیار بر روی سلامت جسم ما تأثیرگذار است را بیان می‌نمایند: اکسیژن و هوا ، آب و غذا و تحرک. اکثر بیماری‌های ما در اثر عدم تحرک و تغذیه غلط است؛ در زمان قدیم کالری غذایی را که می‌خوردند جذب و مصرف می‌کردند اما در زمان حال غذاهایی با کالری بالا مصرف می‌کنیم اما از طرفی هم تحرک ما بسیار کم شده است و این سبب می‌شود غذا در بدن ما جذب نشود و به صورت چربی درآید و باعث سکته، انواع مریضی و مرگ‌ومیر ما شود.

بدن نتوانسته چربی‌هایی که خورده‌ایم جذب کند بنابراین چربی داخل رگ‌های ما رسوب می‌کند و رگ‌ها تنگ می‌شوند. سپس فشار خون بالا می‌رود زیرا می‌خواهد حجم خون را به بدن برساند و برای همین قلب مجبور است با فشار زیادی کار کند.

دلیل اینکه روزه برای ما انسان‌ها تجویز شده است حفظ سلامتی می‌باشد و برای ما اثری حیاتی دارد؛ تمام مواد زائد در بدن ما با روزه گرفتن مورد استفاده قرار می‌گیرد و بدن به طور کامل پاکسازی می‌شود.

ساختمان بدن یکی از معجزات عظیم و شگرف خلقت است و برنامه‌ریزی بسیار دقیقی در آن نهفته است. وقتی به این موضوعات پی ببریم متوجه می‌شویم خداوند چه کارهایی برای ما انجام داده است.

در خصوص فرامین الهی در سی‌دی آمده است منظور از فرامین خداوند فقط نماز خواندن و روزه گرفتن نیست. این دو، فرمان‌های عبادی هستند؛ دروغ نگفتن، دزدی نکردن، رشوه نگرفتن، عدم پیمان شکنی، سرزنش نکردن، ظن بد نبردن، فساد نکردن و بسیاری فرامین دیگر از فرامین خداوند هستند که در دور افتاده‌ترین نقاط کره زمین و بدوی‌ترین انسان‌ها هم این فرامین را قبول دارند. این فرامین یک سری قوانین برای انسان است.

کسانی که درست و صالح هستند و گفتار درست و رفتار و کردار درستی دارند سرانجامی نیک خواهند داشت. در نقطه مقابل، کسانی که در مقابل فرامین راستین خداوند مقاومت می‌کنند، در ظاهر بسیار موجه هستند اما در صور پنهان فساد می‌کنند محکوم به نابودی هستند.

بهترین کار همان چیزی است که خداوند خواسته است. اگر ما حتی ذره‌ای از فرامین الهی را رعایت کنیم و ضدارزشی انجام ندهیم در آسایش و راحتی خواهیم بود.

اگر در کنگره۶۰ راهنما بخواهد پندارهای ناخوش خودش را به عنوان آموزش‌های کنگره۶۰ به رهجو بگوید برای مثال پروتکل و جهان‌بینی را تغییر دهد یا بخواهد کتاب دیگری را معرفی کند خودش نابود خواهد شد.

در راه درست راه رفتن بسیار آسان است؛ زمانی که شخص مواد مصرف می‌کند کنار گذاشتن مواد به نظر او بسیار سخت و پیچیده است اما زمانی که با روش درست یعنی روش DST درمان شود متوجه می‌شود که بسیار هم آسان است. درمان با روش DST و طبق پروتکل و جدول بسیار راحت‌تر از روش‌های غلطی مثل کمپ، مصرف انواع قرص، شلاق، حوض یخ و بسته شدن است.

اگر به یک مصرف‌کننده بگویند از مقدار موادی که همیشه مصرف می‌کند، کمی کمتر مصرف کند خمار می‌شود؛ اگر مواد مصرفی او مقداری کم شود هیچ اتفافی برای او نمی‌افتد اما عاملی که باعث خماری او می‌شود ترس است؛ ترس به خماری ربط دارد و مثل یک هیولا به جان انسان می‌افتد. حتی اگر شخص نشئه باشد و همان موقع موادش را که برای وعده بعدی مصرفش است گم کند خمار می‌شود و علائم خماری در او پدیدار می‌شود.

ما انسان‌ها همیشه می‌خواهیم زودتر به خواسته‌های خود برسیم برای مثال سریع مواد را کنار بگذاریم و درمان شویم، به سرعت وزن خود را کاهش دهیم، به همین دلیل کوتاه‌ترین راه را انتخاب می‌کنیم اما به این‌که آیا راه رستی است یا نادرست فکر نمی‌کنیم. کار عجله‌ای و کاری که بخواهیم زود به نتیجه برسیم و نیمه‌کاره بماند مثل غذای خام می‌باشد که قابل خوردن نیست.

هر کدام از ما انسان‌ها به این حیات آمده‌ایم تا به کل سیستم خدمت کنیم. مانند یک خانواده، هر کس در خانواده مسئولیتی دارد و خدمت می‌کند و به همین دلیل خانواده پابرجاست پس در هستی هم دقیقاً همین گونه است. همه ما آمده‌ایم که ابتدا آموزش ببینیم؛ زمانی‌‌که آموزش می‌بینیم ارتقاء پیدا می‌کنیم. برای آموزش از روز ازل تا روز ابد وقت لازم است. علاوه بر آموزش باید خدمت کنیم تا هستی به چرخش درآید. باید این نکته مهم را مدنظر داشته باشیم که خدمت درست انجام دهیم و توجه داشته باشیم که خدمت می‌کنیم یا خیانت.

استاد به آقای مهندس مواردی را در خصوص خانواده توصیه می‌کنند که بر همه اعضا کنگره لازم است که آن را اجرا کنند؛ یک راهنما که در بین اعضای خانواده خودش آشوب باشد چگونه می‌تواند به دیگران کمک کند؟ باید لااقل یک شرایط قابل قبولی در خانواده وجود داشته باشد.

اعضای خانواده باید کلام خداوند را بفهمند، درک کنند و بشکافند. در کسب علم کوتاهی نکند و به تحصیل خودشان ادامه دهند و علم و دانش خودشان را بالا ببرند. نور، صوت و حس پایه‌های یک مثلث هستند که هستی را تشکیل می‌دهند و باید به صوت بهای زیادی داده بشود. منظور صوت موسیقی سالم و خوب می‌باشد نه موسیقی بی‌محتوا و یا موسیقی مخرب که برای نواختن آن مواد مخدر و ال‌اس‌دی مصرف می‌کنند.

منبع: سی‌دی بهترین راه (آقای مهندس)
نگارش و ارسال: همسفر بهار مرزبان خبری
همسفران نمایندگی محمدی‌پور قم

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .