English Version
This Site Is Available In English

کل داستان این کتاب از یک تفکر آغاز می‌شود

کل داستان این کتاب از یک تفکر آغاز می‌شود

مشارکت همسفران از لژیون نهم، راهنما همسفر زهره                                                                                                   
همسفر لیلا 
کتاب ۶۰ درجه شامل تجربه‌های آقای مهندس دژاکام در مورد صورت‌مسئله اعتیاد، مواد مخدر و روش درمان آن است که ما را با اعتیاد و اثرات مواد مخدر روی جسم و روان آشنا می‌کند. من قبل از ورود به کنگره فکر می‌کردم مسافرم برای ترک فقط باید ارادهٔ قوی داشته باشد تا به سمت اعتیاد نرود؛ ولی وقتی به کنگره آمدم و این کتاب را خواندم، فهمیدم اراده به‌تنهایی جواب‌گو نیست و سیستم ایکس این افراد احتیاج به مواد دارد؛ چون در اثر استفاده مکرر از مواد مخدر، جسم دیگر قادر نیست که مواد شبه افیونی طبیعی بدن را تولید کند و فرد با استفاده مواد باید بدنش را به تعادل برساند، با روش DST که مهندس با الهام از ماه رمضان به این موضوع دست یافتند، با خوردن شربت اوپیوم و کم‌کردن آن در طول زمان جسم و روان به تعادل می‌رسد. من وقتی که این کتاب را خواندم نمی‌توانستم کنارش بگذارم و دوست داشتم به آخر کتاب برسم. وقتی هم که تمام شد دوست نداشتم تمام شود؛ ولی این کتاب آن‌قدر خوب هست که با هر بار خواندن آن چیز جدیدی یاد می‌گیرم. صفحه ۲۲۲ کتاب را هر وقت که می‌خوانم اشک‌هایم مانند اشک خوشحالی خانم آنی سرازیر می‌شود و این حس قشنگ را از صمیم قلب برای تمام سفر اولی‌ها، خودم و مسافرم از خداوند خواستارم. به امید رهایی‌های بی‌پایان .

همسفر عاطفه
در ابتدا خداوند را شاکرم که در مسیر کنگره قرارگرفتنم و از آقای مهندس و خانواده محترمشان سپاسگزارم. کتاب ۶۰ درجه، کتاب جامع و کاملی است که در اختیار ما قرار داده شده است و چگونگی و راه و درمان اعتیاد را به ما نشان می‌دهد که حاصل تجربیات و تلاش‌های آقای مهندس است. این کتاب ۱۴ قانون دارد که می‌توان آن‌ها را قوانین الهی نامید که در دسترس همهٔ انسان‌ها هست و همچنین راه درست زندگی‌کردن را به ما آموزش می‌دهد. این که من چقدر از این کتاب استفاده کنم بستگی به من عاطفه دارد. امیدوارم بتوانم در زندگی‌ام آنها را کاربردی کنم. این کتاب ۱۴ تصویر دارد که نشان‌دهنده حالات درونی انسان در سفر اول هست. نباید در این سفر عجله و نافرمانی کندو همچنین همسفر باید نقطه تحمل خود را بالا ببرد. ما می‌توانیم با تزکیه و پالایش و در مسیر مستقیم قرارگرفتن زندگی پر از صلح و آرامشی را داشته باشیم. هر بار که این کتاب را مطالعه می‌کنم مطلب جدیدی را یاد می‌گیرم که پر از درک و آگاهی است که باعث باز شدن گره‌ای در من می‌شود. به امید رهایی مسافران کنگره ۶۰.

همسفر طاهره
در وهله نخست، ما باید بدانیم چرا این اسم برای این کتاب انتخاب شده است؟ دلیل اینکه آقای مهندس این اسم را برای این کتاب انتخاب کرده‌اند، این است که اعتیاد را تشبیه کرده‌اند به دمای شصت درجه زیر صفر و واقعاً هم همین‌طور است. کسی که درگیر اعتیاد می‌شود هم از نظر صور پنهان و هم صور آشکار با یک انسان منجمد هیچ فرقی ندارد و وقتی کسی از اعتیاد رها می‌شود مثل این است که از سرمای جان‌سوز عبور کرده است. کل داستان این کتاب از یک تفکر آغاز می‌شود، در ماه مبارک رمضان، وقتی آقای مهندس دژاکام تصمیم به سامان‌دادن به مصرفش می‌گیرد؛ زمانی که ساعت مصرفش منظم می‌شود به جایی می‌رسد که در خود این را می‌بیند که می‌تواند مصرفش را کاملاً قطع کند. کل این پروسه با کمک استادان آقای مهندس که در کتاب نام‌برده‌شده، همه با ساعت و تاریخ دقیق ذکر شده انجام می‌شود، اینکه استادان آقای مهندس چه کسانی هستند مهم نیست و به قول آقای مهندس اینکه بدانیم آنها چه کسانی هستند مهم نیست باید بفهمیم آنها چه چیزی را می‌گویند. این کتاب برای تمام اقشار جامعه، پزشکان، محققان، تمام کسانی که درگیر مصرف هر نوع مواد مخدر و یا الکل هستند حتی کسانی که در فکر کاهش وزن هستند قابل‌استفاده است. یکی از محاسن این کتاب این هست که شخصی که کتاب را می‌خواند می‌تواند با کتاب هم‌زاد پنداری کند. در کتاب تصاویری وجود دارد که شخص مصرف‌کننده با دیدن آنها می‌تواند پی ببرد در چه مرحله‌ای است.

رابط خبری: همسفرمعصومه رهجوی راهنما همسفر فریبا (لژیون یکم)
ویرایش: همسفر فرشته رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون یازدهم)
ارسال: همسفر مونا نگهبان سایت
همسفران نمایندگی البرز کرج

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .