English Version
This Site Is Available In English

به تعادل رسیدن در گرو جهانبینی است

به تعادل رسیدن در گرو جهانبینی است

سلام دوستان محمود هستم مسافر سیگار
دستور جلسه " آداب معاشرت ، ادب و بی ادبی ، تعادل و بی تعادلی " آقای مهندس می فرمایند کل مشکلات انسان در بی تعادلی می باشد هیچ کس در این دنیا بد نیست و خداوند انسان را بد نیافریده است و از جهل و ناآگاهی آنها بدی به وجود می آید و این انسان ها خوبی را یاد نگرفته اند .آقای مهندس می فرمایند ، درمان فوق ترک و تعادل فوق درمان است ؛ پس ما در کنگره ابتدا درمان سپس به تعادل می رسیم ؛ به تعادل رسیدن در گرو جهانبینی است ، کسی که تعادل ندارد آرامش ندارد و حال خوب را تجربه نمی کند . در آداب معاشرت کسی که ادب دارد و مودب است شخص با تعادل و شخص بی ادب بی تعادل است ؛ ادب داشتن در هر کاری مهم است از جمله غذا خوردن ، صحبت کردن ، سیگار نکشیدن .
سیگار کشیدن نهایت بی تعادلی و بی ادبی است چون باعث آزار و اذیت خود ، خانواده و اطرافیان می شود ؛ در غذا خوردن در مهمانی ها ادب حکم می کند که یک نوع غذا را انتخاب کنیم  نه اینکه از همه غذاهای موجود در سفره استفاده کنیم ؛ این هم نوعی بی تعادلی است چرا که هضم چندین نوع غذا برای معده هم کار سختی است .
رعایت قوانین و مقررات رانندگی عدم استفاده از بوق در مواقع غیرضروری ، عدم پرتاب زباله و فیلتر سیگار هنگام رانندگی به بیرون ، عدم استفاده از سیگار داخل ماشین که باعث ناراحتی خانواده و دیگران می شود هم نوعی ادب و تعادل است . صحبت کردن و نوع ارتباط برقرار کردن با دیگران نوعی از ادب است ، هنگام مراجعه به ادارات اگر با احترام وارد شویم کارمان قطعا آسان تر و سریع تر انجام می شود  و تا وقتی به ما اجازه نشستن نداده اند نباید بنشینیم ؛ در نهایت رعایت ادب و احترام باعث می شود که ما به نقطه تعادل برسیم و تعادل در زندگی بسیار مهم است و هر چه با تعادل تر باشیم زندگی زیباتر می شود . خداوند را شاکرم برای اذن ورود به کنگره و آموزش های ناب آقای مهندس .
از اینکه به صحبت های من گوش کردید از همه شما سپاسگزارم .

نگارش و ارسال : مسافر مهدی ( ل 16 )

نمایندگی میرداماد اصفهان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .