English Version
This Site Is Available In English

هیچ امری بدون قانون و روش نیست

هیچ امری بدون قانون و روش نیست

سلام دوستان معصومه هستم یک همسفر

چهار واژه‌ی آداب، معاشرت، ادب و بی‌ادبی ارتباط مستقیمی با یکدیگر دارند، و در نهایت به تعادل و بی‌تعادلی ختم می‌شوند. کسی می‌تواند به آداب معاشرت واقعی دست یابد که به تعادل رسیده باشد؛ یعنی تحت فرمان عقل قرار گرفته باشد. ریشه‌ی تعادل از عدل می‌آید. همان‌طور که آقای مهندس نیز اشاره کرده‌اند، ۹۰ درصد مشکلات ما ناشی از سوء‌تفاهم است. در واقع، در تمام برخوردهایی که ما در اجتماع داریم، موضوع اصلی، رعایت آداب معاشرت است. ما می‌دانیم که انسان‌ها برای برقراری ارتباط مؤثر با یکدیگر، نیازمند آگاهی و تسلط بر آداب معاشرت هستند. هر کاری، حتی ساده‌ترین آن‌ها مثل صحبت کردن، راه رفتن یا غذا خوردن، آداب خاص خود را دارد. من، پیش از ورود به کنگره، بسیاری از این مسائل را رعایت نمی‌کردم. اما پس از شنیدن سخنان آقای مهندس، متوجه شدم که در گذشته دچار منیت بودم؛ و همین منیت باعث می‌شد در بسیاری از موقعیت‌ها به خودم اجازه ندهم سلام کنم یا حرمت دیگران را نگه دارم. شخصی که با ادب و آداب معاشرت آشنا باشد، نزد خداوند از جایگاه والایی برخوردار است. اگر ما در زندگی‌مان خواهان موفقیت هستیم، باید آداب آن را بدانیم و به‌کار ببندیم. به باور من، ادب و بی‌ادبی، تعادل و بی‌تعادلی کاملاً به هم مرتبط‌اند. هر چیزی آدابی دارد و هیچ امری بدون قانون و روش نیست. ما باید این قوانین و اصول را بیاموزیم تا بتوانیم کارها را درست و به‌جا انجام دهیم. امیدوارم با آموزش‌هایی که در کنگره می‌بینیم، به تعادل درونی و بیرونی دست پیدا کنیم.

سلام دوستان منیره هستم یک همسفر

کسی که متعادل است، فردی پایدار و قابل اتکاست؛ می‌توان روی او حساب باز کرد. ادب به معنای راه، روش و متد است. زمانی که انسان از مرحله‌ی حیوانی وارد مرحله‌ی انسانی می‌شود، همه‌چیز برایش تعریف‌شده و دارای قانون می‌شود. شخصی که این قوانین را رعایت می‌کند، مودب تلقی می‌شود، و کسی که آن‌ها را رعایت نمی‌کند، بی‌ادب به حساب می‌آید. فردی که ادب دارد، از تعادل برخوردار است و شخص بی‌ادب، دچار بی‌تعادلی است. در زندگی روزمره، همه‌چیز دارای روش و قاعده است؛ مثل خوردن، خوابیدن، صحبت کردن و... شخصی که فاقد تعادل است و ادب را رعایت نمی‌کند، آسایش اطرافیان را نیز مختل می‌سازد. بی‌تعادلی تنها مربوط به مصرف‌کنندگان مواد نیست؛ بلکه در بسیاری از انسان‌ها دیده می‌شود. این مسئله به معضلی برای بشر تبدیل شده و باعث شده است متانت و آرامش گذشته در انسان کم‌رنگ شود. فردی که دچار بی‌تعادلی است یا آداب معاشرت را نمی‌داند، به‌راحتی به خودش اجازه می‌دهد در کار دیگران تجسس کند، مقایسه کند و وارد حریم دیگران شود. این رفتارها باعث می‌شود نیروهای منفی اطراف چنین فردی را احاطه کنند و حال او را خراب کنند، تا جایی که به نقطه‌ی آشوب برسد. نقطه‌ای که نه تنها خودش را آزار می‌دهد، بلکه دیگران را نیز درگیر آسیب می‌کند. ما باید نه‌فقط در ارتباط با دیگران، بلکه در ارتباط با خودمان هم متعادل باشیم. باید برای خودمان حریمی قائل باشیم. وقتی کسی برای خودش ارزش قائل می‌شود، خیلی راحت‌تر می‌تواند برای دیگران نیز ارزش قائل شود. چنین فردی به آرامش درونی دست می‌یابد؛ آرامشی که در رفتار، گفتار، لباس پوشیدن، راه رفتن و تمام ابعاد زندگی‌اش نمود پیدا می‌کند و دیگران هم آن را احساس خواهند کرد. زمانی تفکر ما سالم می‌شود که متعادل باشیم؛ چه در رفتار، چه در جسم. وقتی تعادل داریم، به‌موقع می‌خوابیم، به‌موقع بیدار می‌شویم، می‌دانیم چه غذایی برای بدن ما مناسب است و چه چیزی نیست. فرد متعادل می‌داند میزان ارتباطش با دیگران چقدر باشد، و با چه کسانی در ارتباط باشد. در نهایت، تمام انرژی‌ای که در این مسیر صرف می‌شود، به خود ما بازمی‌گردد.

سلام دوستان زهره هستم یک همسفر

یکی از عوامل مهم موفقیت کنگره ۶۰ در درمان اعتیاد، تعادل افراد بوده است؛ افرادی که از بی‌تعادلی به تعادل در زندگی رسیده‌اند. آداب معاشرت یعنی طرز برخورد افراد با دیگران، صحبت کردن درست، با ادب و شعور بودن؛ این‌که در هر کجا و مکانی و با هر شخصیتی، چه رفتار و برخوردی داشته باشیم. هر چه انسان باادب‌تر و مؤدب‌تر باشد، از تعادل بالاتری برخوردار است و آداب معاشرت خیلی خوبی با دیگران دارد. هر چه انسان بی‌ادب‌تر و بی‌تعادل‌تر باشد، به ضرر خودش، شخصیتش و موقعیتش است. چون انسان‌ها دوست دارند در آرامش زندگی کنند و در تعادل باشند، هر چه انسان با‌تعادل‌تر و با‌ادب‌تر باشد، از شخصیت بالاتری در جامعه برخوردار است. ما با کاربردی کردن این دستور جلسه در زندگی و عملی کردن آن می‌توانیم از زندگی‌ای در آرامش و تعادل برخوردار شویم. آداب معاشرت = زندگی بهتر، ادب و تعادل = آرامش عالی در روح و روان.

سلام دوستان حدیث هستم یک همسفر

یکی از معانی واژه‌ی تعادل، پایداری است؛ از همین‌رو یکی از عوامل درمان موفق و پایدار در کنگره ۶۰، دستیابی به تعادل در ابعاد مختلف زندگی انسان است. تعادل هنگامی حاصل می‌شود که انسان بتواند نیروها و انرژی‌های درونی خود را به‌درستی و در جایگاه مناسب به‌کار گیرد، که این خود شکلی از عدالت و هماهنگی درونی را نمایان می‌سازد. تعادل مدنظر کنگره ۶۰، رسیدن به خویشتن و شناخت انسان در ابعاد مختلف فردی و اجتماعی است. در همین راستا، آداب معاشرت و روابط اجتماعی نیز آداب و اصولی دارند که باید آن‌ها را فرا گرفت و رعایت کرد؛ زیرا بی‌توجهی به این اصول، نشانگر نوعی بی‌تعادلی است. آداب معاشرت تقریباً تمامی جنبه‌های زندگی روزمره ما را در بر می‌گیرد؛ از نحوه‌ی صحبت کردن، غذا خوردن، رانندگی، سلام و احوال‌پرسی، ورزش کردن و لباس پوشیدن گرفته تا حضور در مکان‌های عمومی. همان‌گونه که آقای مهندس بیان می‌کنند: «برای من یک کارتن‌خواب مؤدب بسیار ارزشمندتر است از فردی شیک‌پوش و ثروتمند اما بی‌ادب».

رابط خبری: همسفر لیلا رهجوی راهنما همسفر مرجان (لژیون پنجم)
ویراستاری و ارسال: همسفر آتوسا رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون هفتم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی ابوریحان تهران

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .