English Version
This Site Is Available In English

رنج‌ها برای آزمون و آزمایش ما هستند

رنج‌ها برای آزمون و آزمایش ما هستند

شکر و سپاس خداوند را که مسیر زندگیم را با مسیر کنگره سوق داد.

آقای مهندس در این سی‌دی سوره‌ی بلد را که در مورد شهر مکه صحبت کردن را به شهر وجودی انسان ربط دادند فرمودند: ای انسان عالم اصغر و عالم اکبر تو هستی، یعنی شهر وجودی انسان بسیار عظیم و بزرگ است.

انسان موجودی الگو پذیر است و همه چیز را الگو برداری می‌کنند مانند راه رفتن، غذاخوردن و یا خیلی چیزهای دیگر... اکثر ما انسان‌ها در شرایطی قرار داریم که احساس می‌کنیم زندگی واقعا برایمان سخت است و در رنج بسیار سپری می‌کنیم، ناامید می‌شویم و بیشتر وقت‌ها تصور می‌کنیم که این شرایط فقط برای ما پیش می‌آید یا این فقط ما هستیم که درگیر رنج‌های زندگی هستیم. آقای مهندس می‌گوید: اگر این گونه فکر کنیم اشتباه فکر کرده‌ایم چرا که انسان در رنج آفریده شده است یعنی ساختار وجودی انسان در رنج خواهد بود. 

اگر امروزه ما گرفتار رنج و عذاب هستیم باید بدانیم که همانا انسان در رنج آفریده شده این خلقت انسان است در رنج زندگی کند چون این مشکلات و رنج‌ها هستند که باعث می‌شود به انسانی کار آزموده و با تجربه تبدیل بشویم.

آقای مهندس فرمودند: من در اثر همین سختی‌ها و رنج‌ها توانستم به یک معلم آزموده تبدیل شوم. اگر در زندگی سختی‌ها و رنج‌ها بر سر ما می‌ریزد نباید فوری غصه‌دار شویم و بگوییم چرا من؟ چون خداوند در کتاب آسمانی وعده داده که سختی‌ها و رنج‌ها گذرا است چون انسان همیشه در حال تغییر است وقتی سختی پیش می‌آید باید منتظر شرایط سخت‌تر و مراحل بالاتر باشید تا آماده شود هیچ رنجی بیهوده نیست و باید به آنها قیمت و ارزش بدهیم. باید بدانیم که رنج‌ها برای آزمون و آزمایش ما هستند. 

ما هر رنجی را که داریم بر مبنای دو محور است؛ اول این‌که تقاص پس می‌دهیم و دوم داریم آموزش می‌گیریم فقط به شرط این‌که این آموزش را درک کنیم آن موقع از آن مرحله عبور خواهیم کرد. زندگی ادامه دارد و ما باید در زندگی به گونه‌ای زندگی کنیم که همه انسان‌ها را دوست بداریم .

در آخر هم آقای مهندس تاکید بسیاری در تربیت فرزندانمان می‌کنند و فرمودند: تربیت فرزند یکی از مسائل مهم و حائز اهمیت است باید فرزندان خود را به گونه‌ای تربیت کنیم که نه در آن حد که لوس شوند و نتوانند کارهای خودشان را انجام دهند و نه آنان را به حال خودشان رها کنیم که با نیروهای منفی و یا بعضی چیزها در رابطه باشند تربیت فرزندان تا جایی که آن‌ها از نظر مادی و عاطفی بی‌نیاز باشند، خوب است.

منبع: سی‌دی بلد
نویسنده: مرزبان همسفر فاطمه(لژیون مرزبانی)
ویراستاری و ارسال: دبیر سایت همسفر الهام
همسفران نمایندگی شوشتر

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .