English Version
This Site Is Available In English

دخانیات اعتیاد جسمی و روانی ایجاد می‌کند

دخانیات اعتیاد جسمی و روانی ایجاد می‌کند

جلسه یکم از دوره شانزدهم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران نمایندگی قیدار با استادی همسفر فاطمه و نگهبانی همسفر سعیده و دبیری همسفر سمیرا با دستور جلسه《دخانیات (سیگار، قلیان، ناس، پیپ و ویپ)》در روز دوشنبه ۱۲ خرداد‌ماه ۱۴۰۴ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد: 

خداوند را شاکر و سپاس‌گذارم که؛ اذن و اجازه این را به من داد در این جایگاه باشم و خدمت کنم. از راهنمای خود همسفر ثریا تشکر می‌کنم؛ که به من امید داد تا امروز در این جایگاه باشم تا بتوانم خدمت کنم و آموزش بگیرم. همینطور از ایجنت شعبه لژیون مرزبانی و آقای مهندس تشکر می‌کنم.
آقای مهندس می‌فرمایند: به این دلیل  دستورجلسه مربوط به دخانیات، سیگار، ناس، پیپ و ویپ را تغییر نام داده‌ام؛ که قلیان، ناس، ویپ، پیپ و سیگار از سد خونی مغز عبور کرده و اختلال ایجاد می‌کند. و یا به عبارتی آنتی‌ایکس محسوب می‌شوند؛ حتی چندین برابر بدتر و خطرناک‌تر از سیگار هستند. همینطور کسانی؛ که سیگارشان را کنار می‌گذارند و شروع می‌کنند به کشیدن قلیان و می‌گویند: سیگار ضرری ندارد؛ اما اینگونه نیست. خطرات قلیان و پیپ، ویپ، ناس بدتر از سیگار است‌. من خودم قبل از آموزش در کنگره، نمی‌دانستم درمان مواد یا سیگار چگونه است؟ مسافرم می‌خواست موادش را کنار بگذارد؛ اما نمی‌تواست. و من هر روز به او می‌گفتم: امروز مواد را ترک کن؟ ولی با آموزش‌های کنگره۶۰، متوجه شدم که اشتباه از من بود.

ما باید؛ صورت‌مسئله اعتیاد را بدانیم و با زمان مناسب و روش مناسب اعتیاد به سیگار یا سایر دخانیات را درمان کنیم. آقای‌مهندس می‌فرمایند: مصرف دخانیات، نه فقط اعتیاد جسمانی، بلکه‌ اعتیاد روانی را هم در جسم ایجاد می‌کند. پیشنهاد کنگره‌۶۰، به نیکوتین خوراکی‌، مانند مواد مخدر در سه ماه اول‌ سازگاری، مانند مواد نیاز به ۱۱ ماه زمان دارد. بعضی‌ها ‌فکر می‌کنند؛ که‌ وقتی مواد را کنار گذاشتند، دیگر سیگار کشیدن مهم نیست؛ ولی صحبت‌های آقای‌ویلیام را که گوش می‌کردم می‌گفتند: همکاری داشتم که؛ پرفسور بودند و به مواد‌ و سیگار اعتیاد‌ داشتند. مواد را درمان کردند؛ ولی سیگار را درمان نکردند. و بعد از مدتها جان خود را از دست دادند. آقای‌ویلیام می‌فرمایند: خطرات سیگار خیلی بیشتر از مضرات سیگار است.

از مضرات سیگار می‌توان عواملی را نام برد. از جمله این عوامل: سکته مغزی، سکته قلبی، کم‌کاری ریه و در نتیجه، خراب شدن ریه؛ که موجب تنگی نفس و انواع ‌و اقسام بیماری‌ها می‌شود. همه ما‌ این را می‌دانیم ولی راه درمانش را نمی‌دانیم‌. آقای‌مهندس می‌فرمایند: اگر فردی، هم‌زمان درمان مواد و نیکوتین را شروع کند،  صددرصد به نتیجه خواهد رسید. و درمان خواهد شد. مثلا هستند کسانی؛ که درمان مواد رو انجام می‌دهند؛ ولی درمان سیگار را انجام نمی‌دهند. او حتما دوباره به مواد برگشت خواهد کرد. و من آن را اعتیاد حساب می‌کنم‌. آقای‌مهندس می‌فرمایند: درمان سیگار در سه قسمت: جسم، روان، جهان‌بینی انجام می‌گیرد. همچنین؛ اگر فردی را به یک درخت تشبیه کنیم، ریشه آن می‌شود جهان‌بینی، تنه آن درخت می‌شود جسم، شاخه و برگ‌های آن می‌شود روان و میوه‌های آن شخصیت انسان است. و درمان سیگار هم؛ باید از ریشه درمان شود.

من همیشه این را می‌گویم؛که یادگیری همیشه ادامه دارد و ما هر روز چیزها‌ی زیادی را در کنگره، یاد می‌گیریم. و در آخر تشکر می‌کنم از آقای‌مهندس و راهنمای خود همسفر ثریا وهمه کسانی؛ که در کنگره۶۰، خدمت می‌کنند. و راه درمان سیگار را پیدا کردند تا همه‌ جوانان ما بتوانند به راحتی درمان شوند. از این‌که به صحبت‌های من گوش کردید از همه شما سپاس‌گذارم.

《جابجایی نگهبان جلسه》

《جابجایی دبیر جلسه》

عکاس: همسفر فرشته رهجوی راهنما همسفر پروین (لژیون هفتم)

تایپ: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر پروین (لژیون هفتم)

ویراستاری: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر عاطفه (لژیون چهارم) دبیر سایت 

ارسال: همسفر مهری رهجوی راهنما همسفر پروین (لژیون هفتم) نگهبان سایت 

همسفران نمایندگی قیدار 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .