English Version
This Site Is Available In English

دلنوشته مسافر رضا در باب دستورجلسه "دخانیات، تخریبهای سیگار و قلیان"

دلنوشته مسافر رضا در باب دستورجلسه

سلام دوستان رضا هستم یک مسافر .
مدت تخریب؛ ۳۰ سال، آخرین آنتی‌ایکس؛ شیره خوردنی، مدت سفر اول؛ 11 ماه و 11 روز، روش درمان؛ دی اس تی، داروی درمان؛ شربت اوتی، راهنما؛ محمود آقا تلگردی، لژیون؛ پنجم شعبه رضا، ورزش در کنگره؛ فوتبال، رهایی؛ 98 روز.

وقتی برای اولین بار سیگار کشیدم، اصلاً فکر نمی‌کردم یک روزی جزو تخریب‌های زندگیم بشود.
فکر می‌کردم چیز مهمی نیست، یک دود ساده‌ است که کمک می‌کند آرام‌تر باشم یا استرسم کم بشود اما کم‌کم دیدم دارم وابسته سیگار می‌شوم.
دیگر نمی‌توانستم بدون سیگار روز خودم را شروع کنم حتی نمی‌فهمیدم چرا، فقط می‌کشیدم.
بعد قلیان هم آمد توی زندگیم، آن هم به بهانه دورهمی و تفریح ولی واقعاً هیچ‌کدام از آنها برایم چیزی نداشت جز خستگی و بی‌حوصلگی.
الان که دارم پاک زندگی می‌کنم و دیگر سراغ سیگار و قلیان نمی‌روم، نفس کشیدنم مرتب شده و حس بویایی خیلی تغییر کرده حتی رنگ ها و عطر گلها را بهتر می‌بینم و استشمام می‌کنم و این حال خوش را از کنگره و آموزش ناب کنگره و راهنمای عزیزم دارم.
کنگره کمکم کرد بفهمم اینها همه یک نوع تخریب هستند؛ شاید از جنس مواد مخدر نباشند ولی آرام‌آرام حال خوبم را از من گرفتند.
من در کنگره یاد گرفتم که اگر بخواهم حال خوب داشته باشم، باید این وابستگی‌ها را بشناسم و بگذارم کنار.
تشکر و سپاس از راهنمای عزیزم محمود آقا تلگردی.
تایپ: مسافر رضا لژیون پنجم
ارسال خبر: مسافر علی لژیون نهم
تایید خبر: مسافر داوود لژیون سوم
مرزبان خبری: مسافر مصطفی

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .