English Version
This Site Is Available In English

پندار نیک، گفتار نیک و کردار نیک

پندار نیک، گفتار نیک و کردار نیک

بنام قدرت مطلق الله
وادی سوم

باید دانست هیچ موجودی به اندازه خود انسان به خویشتن خویش فکر نمی‌کند. اصولاً تمام انسان‌ها تا نود و نه درصد، در تفکرشان با مشکل روبه‌رو هستند؛ یا تفکرشان بیمار است، یا اصلاً تفکر واقعی را ندارند و هنوز متوجه آن نشده‌اند.

وقتی ما چهارده وادی را به‌درستی درک نکنیم، افکار و اندیشه‌ ما تغییر نمی‌کند. در این مسیر، سه پله اساسی وجود دارد: پندار نیک، گفتار نیک و کردار نیک.
در این میان، برخی انسان‌ها به خودشان ایمان ندارند و همیشه منتظرند کسی بیاید و کارهایشان را انجام دهد. اما باید آگاه باشیم که این یکی از قوانین زندگی است: هیچ موجودی به اندازه خود انسان به خویشتن خویش فکر نمی‌کند.

با استقامت، صبر و تحمل، می‌توانیم به‌صورت تدریجی و گام‌به‌گام، مشکلات خود را حل کنیم. هیچ‌گاه نباید امیدمان را از دست بدهیم. باید حرکت کنیم و مسئولیت حل مشکلات را خودمان به‌عهده بگیریم.

در ادامه راه، لازم است نیروهای بازدارنده و نیروهای تخریبی را بشناسیم تا بدانیم باید به کدام سمت و سو برویم تا به آن یگانگی برسیم.

به امید سلامتی، کاربردی کردن جهان‌بینی و رهایی همه ما از دام اعتیاد.

نویسنده:مسافر علی لژیون دوم

رابط خبری: مسافر جواد لژیون دوم

ویراستاری و ارسال: مسافر وحید لژیون یکم

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .