English Version
This Site Is Available In English

حضور در جلسات سردار، گام بلندی به طرف حال خوب و خوش است

حضور در جلسات سردار، گام بلندی به طرف حال خوب و خوش است

جلسه یازدهم از دور سوم کارگاه های آموزشی لژیون سردار نمایندگی امام قلی خان دولت آباد برخوار با دستورجلسه «در استحکام پایه مالی و علمی کنگره، من چه کرده ام؟ » با استادی راهنمای محترم مسافر حسن، نگهبانی مسافر محسن، دبیری مسافر جواد و خزانه داری مسافر ایمان در روز یکشنبه 1 خرداد ۱۴۰۴ ساعت 14:30 آغاز به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان حسن هستم یک مسافر. و اما من برای پایه های مالی و علمی کنگره 60 چه کرده ام؟
زمانی که آقای مهندس می فرمایند که: من هیچ کار برای کنگره نکرده ام؛ پس برای من مسافر دیگر هیچ جای سخنی باقی نمی ماند. آقای مهندس با گفتن این حرف حجت را بر همه تمام کرده اند؛ چون زمانی که یک انسان که بنیانگزار یک مجموعه بزرگ است و کار های خارق العاده ای انجام داده اند و می گویند که من هیچ کاری برای کنگره 60 انجام نداده اند، پس دیگر من مسافر حرفی برای گفتن ندارم.
هر کسی در کنگره 60 یک وظیفه ای دارد و هرشخصی نسبت به جایگاهش، موظف است که یک سری کارها را برای کنگره 60 انجام بدهد.
این وظیفه ای است که بر عهده من می باشد.
من همیشه گفته ام، که در حال حاضر، کنگره 60 نسبت به 10 سال قبل که من سفرم را آغاز کردم، آنقدر بزرگ و گسترده نبوده؛ ولی امروزه به هر مکانی که میروم، حداقل یک مسافر را میبینم یا دست کم شخصی که یکی از عزیزانش با کنگره 60 آشنایی دارد.
این بدان معناست که با گذشت هر سال، کنگره 60 بزرگتر شده و به وسعت آن افزوده می شود.
شاید از نظر علمی نتوانم مثل آقای مهندس اختراع و اکتشاف کنم، اما یکی از کارهایی را که من می توانم انجام دهم، رعایت اصول اخلاقی کنگره 60 است. شایان به ذکر است که رعایت اصول اخلاقی برای شخص منِ مسافر مفید است.
من اگر رابطه ی میان لژیون سردار را با پایه های علمی و استحکامات حاضره کنگره 60 در نظر بگیرم، می توانم راحت در تمامی جلسات لژیون سردار حضور پیدا کنم. از نظر من شخصی که عضو لژیون سردار است؛ باید در جلسات لژیون شرکت داشته باشد. دلیل این الزام حضور، رسیدن و تصاحب حال خوب است؛ تجربه ی من در این چند سال به من ثابت کرده که با حضورم در جلسات سردار، گام بلندی به طرف حال خوب و خوش بر خواهم داشت.
آقای مهندس دژاکام عرضه داشتند: کسی که تعهد می کند، سال بعد به هیچ عنوان نباید مقدار سرداری را اعلام کند. وظیفه دارد تا تعهد سال قبلش را پرداخت نماید؛ بدین معنا که تعهد نکند. ممکن است با بحران اقتصادی مواجه شویم، ولی با این وجود ما یک عهد و پیمانی را بسته ایم که ما را ملزم به انجام وظیفه و پرداخت می کند.
من شخصا خیلی به کنگره 60 بدهکارهستم؛ جانم را و همچنین زندگی ام  را مدیون آقای مهندس هستم.
ماهانه مبلغ زیادی را برای پاکت های سیگارمان خرج می کنیم، ولی زمانی که سبد کنگره 60 به گردش در می آید، هزار و یک فکر به سراغمان خواهد آمد که این پول را در جایی دیگر خرج کنیم. من یاد گرفته ام که باید هزینه خودم را بپردازم. گرچه در قبال دریافتی هایی که از کنگره 60 کسب کرده ام، این پرداخت هزینه خویش، قطره ای در برابر اقیانوس ها است
گرچه جبران لطف های کنگره 60 غیرممکن است، اما تلاش برای اجرای قوانین و اجرای عهد باعث ایجاد حس خوب در من خواهد شد.
و در آخر اگر من مسافر از کلمه ی «باید» در لژیون سردار استفاده می کنم، باید ببینم که آیا خود من هم این باید ها را انجام میدهم یا خیر. از اینکه با سکوت زیبا به صحبت های من گوش دادید؛ سپاسگزارم.

تایپ: مسافر اهورا لژیون 16
عکاسی، تنظیم و ارسال: مسافر جاوید لژیون 18

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .