حدود یک سال پیش وارد کنگره ۶۰شدم. سفر اول خود را خوب آغاز نکردم، چون در کنگره به من گفته شد که درطول سفر اول نباید خرید و فروش املاک، ازدواج یا طلاق و از این قبیل کارها را انجام دهم! ولی من توجه نکردم و میانه مسیر از کنگره جدا شدم.
الان حدود سه ماه است که دوباره به کنگره وصل شدم.
بعداز ۳جلسه مشاوره در کنگره، راهنمائی برای خودم انتخاب کردم و سفرم را شروع کردم. مشاورهها را جدی بگیرید که مثل من برای خودتان مشکل درست نکنید.
من با روزی ۵گرم مصرف شیره و تریاک وارد کنگره شدم، فکر نمیکردم داروی شفا بخش اوتی آنقدر خوب بتواند جای مواد مصرفی من را پر کند! خدا را شکر، الان که هر وعده دو سیسی مصرف میکنم، حالم خوب است و هیچگونه وسوسه و نیازی به مصرف شیره و تریاک به سراغم نمیآید.
صبح روز جمعه در پارک طالقانی کنار هم جمع میشویم و با ورزشهای مختلف روز پرنشاطی را سپری میکنیم. جناب مهندس دژاکام این مرد بزرگ با معرفی سیدیهائی که باعث بالا رفتن دانایی در ما شده و یک زندگی همراه با آموزش و آرامش به ما هدیه داده شد.
بدون دانش جهانبینی هرگز به رهایی نمیرسیم. جدا از خوردن شربت اوتی باید با گوش کردن به سیدیها به آگاهی و فهم درست از بیماریمان پی ببریم.
امیدوارم همیشه سلامت باشید و آرزوی سلامتی برای آقای مهندس و خانواده محترمشان را دارم.
دلنوشته مسافر مجید لژیون۱۱
مسئول پیگیری مسافر مجید لژیون ۷
ارسال مسافر حامد
- تعداد بازدید از این مطلب :
44