مشارکت همسفر مهین از سیدی گره قدرت
انسانها برای زندگی کردن نیاز به تلاش و کوشش دارند حال اگر این تلاش و اندیشه در مسیری است که هم بر رضایت مردم باشد و هم رضایت خداوند تا حدودی به کمالات خداوند نزدیک میشود. مطلبی که در مورد آن صحبت میکنیم گره قدرت است. حالا اگر قدرت را بخواهيم معنی کنیم یعنی توانایی انجام یک کار.
انسانها تا وقتی که تغییر و تحولی در زندگیشان اتفاق نیفتاده و رفتارهای آن به صورت عادی و با خلق و خوی درست است، راه درست را انتخاب کرده است. حال اگر این انسان از تغییر و تحولی که در پیشرفت کار و زندگیش رخ داده، دچار بخل و تغییر فاز شود، این فرد دچار گره قدرت شده است.
کسانی که دچار گره قدرت میشوند، همیشه دنبال دیده شدن و تأیید دیگران هستند، این فرد همیشه احساس نارضايتي دارد. اگر دیگران آن را تأیید نکنند آن فرد انرژی نمیگیرد و حال خوشی ندارد در اینجا نیروهای منفی، ساختارهای درون این فرد را تخریب کرده این فرد دائماً دنبال تعریف، تمجید و تأیید از دیگران است.
وقتی فرد دچار گره قدرت شد فضولیها و اظهار نظرهای بیمورد انجام میدهد، بدگوییها و غیبتها شروع میشود؛ ولی در لباس زیبا و لقمه شيرين. اگر انسان تعادل را حفظ کند، کار را درست انجام دهد، ساختار قدرت آن سالم باشد، خواه ناخواه دیده میشود و رضایت مردم را هم دارد، این گونه افراد در بین مردم هستند سؤالات مردم را جواب میدهند اجازه سوال کردن را به مردم میدهند.
آیه قران کریم میفرماید: و اما السائل فلا تنهر یعنی سوالکننده را از خود مران اجازه بدهیم کسی جرأت کند از ما سؤال کند. به کسی که سؤال میکند درست جواب دهیم، جواب ناقص و سر بالا ندهیم. استاد امین میفرمایند: اگر فردی دارای شخصیت متعادل است و مثلث شخصیت آن احساس مسئولیت، احساس امنیت، احساس لیاقت و شایستگی به موازات همدیگر رشد کرده است، این شخص دچار گره قدرت نمیشود.
نویسنده: همسفر مهین رهجوی راهنما همسفر مهری (لژیون اول)
رابط خبری: همسفر هاجر رهجوی راهنما همسفر مهری (لژیون اول)
ارسال: همسفر آذر رهجوی راهنما همسفر فرشته (لژیون سوم) خدمتگزار سایت
همسفران نمایندگی باباطاهر
- تعداد بازدید از این مطلب :
64