English Version
This Site Is Available In English

صبر؛ تحمل زمان همراه با تلاش و کوشش

صبر؛ تحمل زمان همراه با تلاش و کوشش

گویند سنگ لعل شود در مقام صبر
 آری شود لیکن به خون جگر شود

آقای مهندس می‌فرماید: اگر صبر کنی سنگ، لعل می‌شود. لعل نوعی سنگ قیمتی و زیبا است که وقتی در شرایط سخت قرار بگیرد لعل می‌شود. زغال سنگ هم در اثر تحمل فشار زیاد به الماس تبدیل می‌شود که با سختی و صبر کردن به وجود می‌آید. صبر کردن به معنی این نیست که ما زمان را بگذرانیم صبر کردن باید همراه با تلاش و کوشش و تحمل سختی در مشکلات باشد. پس صبر کردن یعنی تحمل زمان همراه با تلاش و کوشش است. نباید به بهانه صبر زمان را از دست بدهیم و تلاش و کوشش نکنیم. بعضی مواقع به خدا ایمان و اعتقاد داریم و نشانه‌ها را می‌بینیم ولی باز هم به خدا شک داریم و در ته دلمان شاید، اما و اگر کنیم. آقای مهندس می‌گویند: من قدرت مطلق و خداوند را قبول دارم و باور دارم و می‌دانم که هرچه او بخواهد انجام می‌پذیرد؛ ولی وقتی به خود نگاه می‌کنم در باورم نمی‌گنجد که از چنین موجود تخریب شده‌ای، چگونه می‌توان موجودی سالم و مصمم به وجود آورد. این در مورد همه صادق است که کجا بوده‌ایم و از چه نقطه‌ای به چه نقطه‌ای رسیده‌ایم. خیلی‌ها وارد پروسه درمان می‌شوند ولی در باورشان نیست که روزی درمان شوند ولی با صبر و تحمل کردن به نتیجه می‌رسند حتی بعد از درمان تاجر می‌شوند درس می‌خوانند، لیسانس، فوق لیسانس می‌گیرند مهم این است که وقتی انسان در شرایط سخت و بحرانی قرار می‌گیرد راه خروج برایش وجود دارد. وقتی انسان در تاریکی قرار می‌گیرد مهم این است که روی او به کدام طرف باشد، اگر به طرف تاریکی‌ها باشد به اعماق جهنم بیشتر فرو می‌رود، اگر به طرف نور و روشنایی باشد ذره‌ذره از تاریکی فاصله می‌گیرد، که اینجا همه در مقام صبر و تحمل است مانند سنگی که به لعل تبدیل می‌شود.

آقای مهندس می فرماید: ما در بعضی مواقع ایمان داریم ولی باورمان نمی‌شود، توکل می‌کنیم ولی عمل نمی‌کنیم.  همه مریضی‌ها از ناامیدی، عدم اعتقاد و توکل به خدا است. استرس عمر را کوتاه و امیدواری عمر را زیاد می کند. استرس،ناامیدی و منفی نگاه کردن انرژی انسان را می‌گیرد ولی امیدواری و مثبت نگاه کردن حتی اگر پوچ باشد به انسان انرژی میدهد. ما همه در زندگی مسافر هستیم، چه ۲۰ یا ۵۰ سال مهم این است که چگونه از زندگی برخوردار باشیم و نگاه ما به زندگی چگونه است. ما نباید در مشکلات میدان را خالی کنیم باید از موفقیت‌های کوچک زندگی انرژی بگیریم و برای آن‌ها ارزش قائل باشیم.

آقای مهندس در مورد روش DST گفتند: با نظمی که به این روش دادند توانستند به این موفقیت برسند و با انرژی که به خودشان می‌دادند توانستند از موفقیت‌های کوچک به موفقیت‌های بزرگ برسند. موقعی که اوضاع بر وفق ما نیست نباید میدان را خالی کینم باید مشکلات را به رسمیت بشناسیم و بدانیم همیشه وجود دارند و اگر نیروهای تخریبی و بازدارنده نباشند زندگی به این شکل نخواهد بود، زندگی با خوبی ها و بدی‌هاست که ادامه دارد. آقای مهندس مشکلات کنگره را مثال زدند که عقب نشینی نکردند و ادامه دادند. دوست خوب یک سرمایه اجتماعی است. سرمایه اجتماعی یعنی انسان‌های زیادی که ما را می‌شناسند به ما کمک می کنند.

همیشه در ابتدای جلسه می گوئیم که خداوندا ما را از دست نیرومندترین دشمن خودمان که جهل و ناآگاهی است نجات بدهد.
بعضی‌ها برای خودشان دشمن هستند و احتیاج به دشمن ندارند. همه مشکلات از جهل و تصمیمات غلط خودمان است. همچنین عقاید ناپسندی هستند مانند مشروبات الکلی، مواد مخدر ، عادت های بد، جادوگری که مانع پیشرفت می‌شوند و ما باید با پالایش و تصفیه به آرامش برسیم. ما همیشه باید به دنبال یک هدف مشخص برویم تا به موفقیت برسیم. هدف اصلی کنگره۰۶ رسیدیم درمان ، مهار، آموزش، پیشگیری از اعتیاد بود که ما به موفقیت رسیدیم. هر کس باید  هدفی که تعیین کرده را ادامه دهد اگر غیر از این باشد  دچار انحراف می‌شود. شرایط سخت و مشکلات برای همه ما انسان‌ها وجود دارد هرکس در هر موقعیت، شغل، حرفه و جایگاهی  است یک سری مسائل مثبت و منفی دارند و درگیر مسائل اقتصادی، سیاسی و عشقی می‌شود. شرایط سخت که در دنیا و کشور ما حاکم است برای همه افراد جامعه است که با تلاش و کوشش ذره ذره باید آن‌ها را حل نمود. ما هرکاری انجام دهیم این چرخه ادامه دارد؛ بنابراین باید یاد بگیریم که به بهترین شکل مشکلات را از سر راه خود برداریم.

 


تایپ: همسفر لیلا رابط خبری (لژیون دوم)
ویراستاری: همسفر راضیه، دبیر سایت
ارسال: همسفر فاطمه، نگهبان سایت
همسفران نمایندگی دکتر احمد-اراک 

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .