بایاد او که هرچه هست از اوست
در استحکام پایه های مالی و علمی کنگره چه کردهام
مقدمه
در ابتدا باید بگویم مهمترین مسئله ای که در جهان بشریت مطرح است و در واقع زندگی بر آن استوار است وحرف اول را می زند مسائل اقتصادی و مالی آن جامعه است. در واقع بدبختی و خوشبختی هر جامعه ای بستگی به مسائل اقتصادی آن جامعه دارد .
حال برای اینکه بتوانیم مسائل اقتصادی و مالی جامعهای را سر و سامان بدهیم باید موشکافانه و ذره ذره به پیش برویم ابتدا صورت مسله آن را بدست بیاوریم. زیرا تا زمانی ندانیم که مشکل چیست حل آن امکانپذیر نیست.
ما در این جهان پهناور و به عبارتی جهان های هستی و نیستی پیوسته و در طول تاریخ زندگی بشر مهمترین و اساسی تر ین مسئله ای که بشریت همیشه با آن سروکار داشته و فکر او را مشغول ساخته رفاه و آسایش و آرامش بوده و هست. حال در زمانهای گذشته به شکل ابتدا ی تر. و امروزه پیشرفته تر و اصولی تراست.
بدیهی است که برای اینکه بتوانیم مسایل مالی جامعه به نحو احسن پیش برود نیاز به علوم و دانستنیهای زیادی در این زمینه است.
اول اینکه بدانیم انسان چه نیازهایی مادی را دارد دوم اینکه بدانیم که این نیاز های مادی چگونه و از چه راهی باید بر طرف شود؟ پس نیاز به تفکر دارد.
چنان که جناب مهندس همیشه تاکید داشته و دارند که ابتدا به ساکن هر کاری را که می خواهیم آغاز کنیم باید تفکر کرد.
پس با تفکر ساختارها آغاز میشود و بدون تفکر آنچه هست رو به زوال می رود؛ خوشبختانه سرافرازی کنگره شصت در مورد مسائل مالی همین است که قدمهای محکمی برداشته و نیازی به نیروها وامدادهای جانبی ندارد. و روی پای خودش استوار است.
البته شاید می شد از همان ابتدا جناب مهندس با کمک گرفتن از دیگران باعث شود که دیگر استقلالی نداشته و حتی در همه موارد گوش به فرمان کسی باشیم کنار او کمک مالی گرفته ایم که باعث می شود که اهداف کنگره به خوبی پیش رود .و به عبارتی گاوی که نان گدایی می خورد شیر نمی دهد.
همانطور که در مقدمه گفته شد زمانی می توان حتی صحبت از فراگیری و پیشرفت علم کرد که تمکن مالی داشته باشیم. زمانی که از نظر مالی تأمین نباشیم خود بخود زمینهای پیش می آید که نتوانیم در پیشرفتهای علمی حرف اول را بزنیم.
چنانچه خوشبختانه امروز در کنگره60 تحقیقات علمی بسیار پیشرفته ای را انجام دادند همه این آزمایشها و مطالعات و تحقیقات بدون تامین مالی انجام شدنی نبود پس باید هزینه کرد تا بتوان مقالات علمی را در جهان مطرح کرد
حال من در استحکام مالی و علمی کنگره چه کردهام
جواب را در ابتدا عرض کردم الگوی بارز و در خشان که راه را به ما نشان داد کسی جز جناب مهندس نیست، که اول قناعت را به ما آموزش داد و فرمودند: که قناعت داشته در ادامه پس انداز را آموختيم من سعى كردم كه اين آموزه ها را بكار گیرم و اجرا كنم چرا كه قناعت باعث مى شود خواسته هاى بى مورد نفس را اطاعت نكنيم و به آن ياسخ ندهیم و در كنارش پس انداز را بياموزيم حال اين پس انداز دو فايده دارد اول اينكه. ما را غنى مى سازد دوم اينكه هرجه راكه بخواهيم مى توانيم ببخشيم و لذت بخشش را احساس كنيم؛
حال من چه وظيفه اى در قبال كنكره دارم اين سوال پيش مى آيد كه وقتى وارد كنگره شدى چه حال و احوالى داشتى؟ چه شرايطى را گذراندى؟ و الان چكونه هستى؟ اگر من بتوانم به اين سوالات پاسخ درست را بدهم جواب سوال اول را داده ام.
وقتى اين بزرگوار كه خود باعث نجات هزاران هزار نفر شده است و آنها را از تاريكى ها نجات داده پس دیگرما چه بگوييم
الان كه دارم اين مقاله را مى نويسم گريه توانم نمى دهد چرا كه هرچه در قبال كنگره انجام دهم نا چيز عشق و آرامش به زندگى برگشت اما آيا نبايد بهايش را بپردازم؟ ايا مى توان ناديده گرفت؟ من وظيفه دارم تا زنده هستم در كسب علم و آگاهى بكوشم خودم را در خدمت كنكره قرار دهم و در امور مالى هم تلاش كنم بنيه مالى خودم را بالا ببرم و بعد بتوانم در لژيون سردار خدمت كنم انشالله.
مرزبان خبری: همسفر نسیم
نویسنده: مرزبان همسفر زهرا
ویرایش و ارسال: راهنما همسفر آرزو(لژیون دوم)
همسفران نمایندگی دامغان
- تعداد بازدید از این مطلب :
42