English Version
This Site Is Available In English

برداشت از سی دی علم زندگی

برداشت از سی دی علم زندگی

برداشت از سی دی علم زندگی به قلم مسافر کامبیز رهجوی راهنمای محترم مسافر حامد از لژیون سوم نمایندگی بیرجند؛

استاد امین در سی دی علم زندگی می‌فرمایند: مادر شادی ها، رنج است. در رنج است که انسان به دنبال استاد می گردد و استاد است که به انسان آموزش می دهد. در چرخه زندگی و در این بازی زندگی، انسان یا خوبی ها و درستی ها را می پذیرد و یا این چرخه اینقدر او را می‌چرخاند تا با قوائد این چرخه بازی کند و یا ناکام از این چرخه خارج خواهد شد، که عواقب آن به این جهان مادی ختم نخواهد شد.

ما برای بهره برداری از رنج و محرومیت باید به تفسیر آن بپردازیم و تنها حفظ کردن معنای لغتی آن به ما کمکی نمی کند و باید مفهوم آن را درک کنیم. اگر بتوانیم آن را درک کنیم، به رشد خود ادامه می‌دهیم. هر چه در انسان ها به وجود آوریم، دقیقا همان، در خودمان به وجود می آید. زمانی که ما ترس را در انسان ها القاء می کنیم، ترس در درون ما هم القاء می شود و همینطور اگر در انسان ها صلح و آرامش را القاء کنیم، این حس در خود ما نیز به وجود خواهد آمد. پس ما انتخاب می کنیم که چه حسی را در درون خودمان به وجود آوریم.

نکته دیگری که استاد امین به آن اشاره نمودند، این است که تفکر قدرت مطلق حل مسائل نیست و ما نیاز به تجربه و آموزش داریم. گاهی اوقات ما می خواهیم همه چیز را ثابت نگه داریم و هیچ اقدام و حرکتی نکنیم. در این صورت زندگی معنای خودش را از دست می دهد و این تغییرات حس است که به زندگی و انسانیت معنا می دهد.

اگر انسان تغییرات مثبتی را در خودش به وجود آورد، به آن فهم و استعداد و توانایی های لازم می رسد. نروهای منفی در تلاش برای محرومیت ما از این تغییرات مثبت هستند. استاد امین درباره فلسفه سختی و تلاش می‌فرمایند: اگر انسان دست از تلاش و سخت کوشی بردارد، به تاریکی ها نزدیک می شود و نیروهای منفی در انسان شروع به رشد می‌کنند و این نیروهای تاریک، مستقیم در جسم یا افکار انسان اثر منفی می‌گذارند و باعث انواع بیماری ها خواهند شد.

در کلام الله آمده است؛ انسان ها زمانی که گناهی مرتکب می‌شوند یا کار خلافی انجام می دهند، تنبیهی برای آنها در نظر گرفته می شود تا این تنبیهات باعث خروج نیروهای تاریکی از جسم شود. در فلسفه راحتی هم استاد اشاره به تربیت اشتباه فرزندان دارند که گذاشتن امکانات در اختیار فرزندان، بدون گرفتن هیچ هزینه ای و اینکه بخواهند راحتی را به فرزندان هدیه کنند، عمل اشتباهی است. چون فرزند قدر چیزی که به راحتی به دست می آورد را نمی داند و اینگونه تربیت فرزند را تک بعدی می کند که در آینده می خواهد همه چیز را به سادگی به دست آورد و هیچ گونه ذهنیت و تعریفی از تلاش برای موفقیت نخواهد داشت.

 

ارسال خبر: مسافر علی لژیون سوم

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .