English Version
This Site Is Available In English

یک خدمتگزار مانند یک آهن آبدیده می‌باشد

یک خدمتگزار مانند یک آهن آبدیده می‌باشد

جلسه دهم از دوره سی و سوم کارگاه‌های آموزشی عمومی کنگره۶۰ نمایندگی خواجو با   استادی؛ راهنمای محترم مسافر بهمن، نگهبانی؛ مسافر بهنام و دبیری؛ مسافر محمدرضا با دستور جلسه: "هفته دیده‌بان" در تاریخ 25 اردیبهشت 1404 راس ساعت 16 آغاز به‌کار نمود.

 سخنان استاد:
سلام دوستان بهمن هستم مسافر.
بابت حضورم در کنگره و لمس مجدد این جایگاه، شاکر خداوند هستم.

دستور جلسه این هفته: "هفته دیده‌بان" می‌باشد، در تفکر خود به این موضوع خیلی فکر کردم و به این نتیجه رسیدم که دیده‌بان، به منزله مدیران اجرایی و نظارتی هستند و یکی از دلایل موفقیت کنگره این عزیزان می‌باشند.
در سی‌دی "شمشیر در سنگ"، استاد امین می‌فرمایند؛ شما در سفر دوم مانند شمشیری هستید، که در مواجهه با سختی‌ها و مشکلات، چکش خورده و آبدیده می‌شوید و تبدیل به شمشیری سخت و محکم می‌گردید که نه برای نابودی، بلکه برای آبادانی به استفاده درمی‌آیید.
شخصی که برای اولین بار وارد کنگره می‌شود، مانند همان آهنی خام است که باید برای رویارویی با سختی‌ها، آماده چکش خوردن شود تا به شکل و قالب نهایی برسد و در سفر اول و دوم این امتحان از او گرفته می‌شود، اگر در روبرو شدن با مشکلات از مسافر (شمشیر در حال آبدیدن) سوال شود، می‌گوید؛ من مدام ذوب و مجددا سرد می‌شوم تا به فولاد تبدیل گردم.
یک دیده‌‎بان، راهنما، ایجنت، مرزبان و خدمتگزاران مانند همان آهن آبدیده هستند که روزگار آن‌ها را از خامی به پختگی تبدیل کرده، وقتی در این مسیر با سختی‌ها روبرو می‌شوند باعث می‌گردد که شخص جایگاه بالاتر را تجربه کند.
دیده‌بان‌ها از افراد خود کنگره هستند؛ در این محیط آموزش گرفته، پرورش یافته و دلسوزانه خدمت می‌کنند. یک دیده‌بان باید مملو از عشق و محبت باشد تا بتواند چندین سال در این جایگاه، خالصانه خدمت کند.
آقای مهندس می‌فرمایند؛ در سفر دوم اولویت ابتدا خانواده سپس کار و بعد کنگره می‌باشد، در صورتی که برای دیده‌بان اولویت اول کنگره است، خانواده این عزیزان بسیار انسان‌های با گذشتی هستند که با این شرایط کنار آمده‌اند.
یکی دیگر از ویژه‌گی‌های دیده‌بان، فرمانبرداری از سیستم و شخص بنیان کنگره60 می‌باشد.
دیده‌بان باید از بالا به مسائل نگاه کند، چون در این‌صورت است که هرگونه خطا و انحرافی را حتی اگر ناچیز باشد، می‌تواند ببیند.
در کنگره همه چیز دقیق و روی حساب انجام می‌گردد، نمونه بارز آن کمک‌های مالی می‌باشد که باید به حساب کنگره واریز شود تا صورت وضعیت مالی مشخص باشد آن‌چنان که آقای مهندس می‌گویند؛ هر کس از اعضای کنگره می‌تواند، دفاتر مالی را بررسی کند تا متوجه شود این کمک‌ها به چه صورت و کجا هزینه می‌گردد.

هستی مانند بوم‌رنگ عمل می‌کند، اگر هستی را ببینی آن هم تو را می‌بیند و اگر نبینی، هستی هم تو را نخواهد دید و هر عملی در آن بازتاب دارد.


دستور جلسه دوم:
یکمین سال رهایی مسافر احمد.
احمد در طول سفر بسیار فرمانبردار بود و سفر بسیار خوبی داشت، من از او راضی هستم، چون کلید قلب او را پیدا کرده و پیوند محبت بین ما متصل گردید. او به لطف همسفرهایش در سفر دوم در گنگره ماند و خدمتگزار شد.
برای احمد و همسفران او آرزوی موفقیت می‌کنم.

اعلام سفر مسافر احمد؛ 
آنتی‌ایکس؛ شیره، تریاک.
روش درمان؛ D.S.T همراه با شربت OT
مدت ‌سفر؛ 10 ماه و13 روز.
نام راهنما؛ مسافر بهمن.
مدت‌رهایی؛ یک‌سال و 9 ماه.
ورزش در کنگره؛ پیاده‌روی.

آرزوی مسافر احمد؛
آرزو دارم مسیر کنگره برای مصرف‌کنندگان خواستار رهایی از دام اعتیاد هر چه زودتر باز گردد.

آرزوی همسفر معصومه؛
من هم از خداوند می‌خواهم راه کنگره را برای کسانی که در پی رهایی هستند، نمایان کند و برای خانواده و مسافران آرزوی آرامش دارم.

آرزوی همسفر ملکه؛
از خداوند می‌خواهم، کسانی که خواستار شال پهلوانی هستند به این آرزو دست یابند.

آرزوی همسفر محدثه؛
برای همه سفر اولی‌ها آرزوی سفر خوب و در ادامه رهایی را دارم.

آرزوی همسفر آرزو؛
امیدوارم مسیر گنکره برای مصرف‌کنندگان و خانواده آنان باز شود.

سخنان مسافر احمد:
سلام دوستان احمد هستم مسافر.
از تمام راهنمایان گنگره60 به‌خصوص راهنمای خودم و راهنمایان همسفرانم تشکر و قدردانی می‌کنم و هفته دیده‌بان را به کلیه اعضا تبریک عرض می‌نمایم.
این عزیزان (دیده‌بان) پایه و ستون‌های کنگره هستند. شاید آقای مهندس با الهام گرفتن از دفاع مقدس نام دیده‌بان را برای ایشان انتخاب کردند. دیده‌بانان کمترین فاصله و بیشترین اشراف را به دشمن و منطقه جنگی داشتند که با تلاش این عزیزان سرنوشت جنگ تغییر پیدا می‌کرد.
دیده‌بانی هم در کنگره به همین صورت می‌باشد و امیدوارم با فرمانبرداری و خدمت بتوانم بخشی از زحمات آنان را جبران کنیم.
قبل از ورود به نمایندگی تخریب بسیار بالایی داشتم و دور از چشم خانواده مواد مصرف می‌کردم.
در طول مصرف ترک‌های متعددی را تجربه کردم که پس از آن مقدار مصرفم هر بار بیشتر و حال من از قبل خراب‌تر می‌گردید، حتی روش پله‌ای (D.S.T) را امتحان کردم ولی چون آموزش کنگره را نداشتم به نتیجه نرسیدم .
تا این‌که مسیر کنگره برای من باز شد و با آموزش گرفتن، جهان‌بینی و فرمانبرداری از راهنمایان گرامی به درمان و حال خوش رسیدم.
از این‌که به صحبت‌های من گوش دادید تشکر می‌کنم.

سخنان راهنمای همسفر، اکرم:
خداوند را شاکر و سپاسگزارم که یک‌بار دیگر در این مکان قرار دارم. از آقای مهندس و خانواده محترم‌شان بابت فراهم کردن چنین بستری تشکر می‌کنم.
یکمین سال رهایی مسافر احمد را به خودش، راهنمای محترم، و خانواده‌اش تبریک می‌گویم.
هر تولد؛ برای تازه‌واردین و سفر اولی‌ها، حامل یک پیام مهم است که انشاالله با ادامه مسیر و تصور ذهنی روزی به این جایگاه برسند.

سخنان همسفر معصومه:
شاکر و سپاسگزار خداوند هستم که در این جایگاه قرار دارم، از آقای مهندس، زحمات راهنمایی گرامی مسافرم، راهنمایان گرامی خانواده‌ام، همچنین از مسافرم، دختران عزیزم و همه خدمتگزاران گنگره تشکر و قدردانی می‌کنم.
من از مصرف مسافرم در طی این‌سال‌ها با خبر بودم و همیشه از این بابت رنج می‌بردم تا این‌که به کنگره آمدم و پس از سفر مسافرم و آموزش‌های خود در لژیون، حال خوشی را تجربه می‌کنم.
از خداوند برای تمام سفر اولی‌ها آرزوی رهایی دارم.

سخنان راهنمایانِ همسفران (عطیه، فاطمه، بنفشه):
این عزیزان؛
بابت حضورشان در کنگره و تجربه این جایگاه از آقای مهندس و خانواده محترم‌شان تشکر کردند و با تبریک هفته دیده‌بان و قدردانی از این عزیزان بابت زحمات‌شان و همچنین تبریک به جشن یکمین سال رهایی مسافر احمد عزیز، راهنمای گرامی و همسفران‌شان سخنان خود را به پایان رساندند.
در ادامه سخنان، راهنمای همسفر عطیه این‌گونه بیان نمودند؛ من برای تمامی همسفران آرزوی دیده‌بانی در زندگی‌شان را دارم و امیدوارم با در نظر گرفتن ظرفیت، آموزش و جهان‌بینی به جایگاه‌های بالایی در کنگره برسند.
راهنمای همسفر، فاطمه هم فرمودند: این آموزش‌های بسیار خوب کنگره است که؛ باعث جذب همسفران می‌شود که در ادامه با آموزش و جهان‌بینی، دَرس درست زندگی کردن در خارج از کنگره را می‌آموزند.

سخنان همسفرانِ مسافر احمد (محدثه، ملکه، آرزو):
که در کل این عزیزان؛
این هفته زیبا را به تمامی دیده‌بانان و این رهایی را به پدر، مادر، خانواده و راهنمایان گرامی‌شان تبریک عرض کردند و از این‌که به‌واسطه پدر و مادر با کنگره آشنا شده و توانسته‌اند از این آموزش‌ها در زندگی خود استفاده کنند بسیار خوشحال و راضی می‌باشند.

تایپ: مسافر نوید لژیون بیست و یکم
عکس: مسافر سعید لژیون چهاردهم
تنظیم و ارسال: مسافر مجید لژیون پنجم

نمایندگی خواجو

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .