English Version
This Site Is Available In English

هر چیز یک صور آشکار دارد و یک صور پنهان

هر چیز یک صور آشکار دارد و یک صور پنهان

سومین جلسه از دوره پانزدهم سری کارگاه‌های آموزشی عمومی کنگره ۶۰، نمایندگی دکتر علیرضا (مبارکه)، با استادی راهنمای محترم مسافر محسن، نگهبانی مسافر مهرداد و دبیری مسافر حمید با دستور جلسه «هفته دیده بان» و دستور جلسه دوم «جشن اولین سال رهایی مسافر احمدرضا» در روز پنج‌شنبه 25 اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ راس ساعت ۱۶ آغاز به کار کرد.
خلاصه سخنان استاد :
سلام دوستان محسن هستم یک مسافر، درمورد دستور جلسه اول صحبت کردن در مورد دیده‌بان راحت نیست چون مراحل و شرایط سختی را پشت سر گذاشته‌اند و من امیدوار هستم که بتوانم تا جای ممکن حق مطلب را ادا کنم. فلسفه وجودی و چرایی این دستور جلسه چه هست؟ خیلی مهم است که من بدانم که این دستور جلسه چرا قرار گرفته شده است. هر چیز یک صور آشکار دارد و یک صور پنهان، صور آشکاراین قضیه این است که دیده‌بان می‌آید در جلسه و صحبت می‌کند و در ادامه اعضا با اهدای پاکت از زحماتی که این عزیزان متحمل می‌شوند تقدیر و تشکر می‌نمایند و مراسم جشن هم برگزار می‌شود. اما چیزی که در این دستور جلسه پنهان می‌باشد این است که من باید با حقایق و مطالبی آشنا شوم که در طول سال فرصتی نبوده که با این مسایل آشنا شوم.

من باید بدانم این صندلی که روی آن به راحتی می‌نشینم چگونه و چطور تهیه شده است و این خدماتی که برای من مهیا شده است کولر هست،‌ آب یخ هست و شرایط دیگرتوسط چه افرادی تهیه و آماده شده است. اولین جلسه که در اصفهان تشکیل شد افرادی مانند آقای خدامی و آقای حکیمی و... بودند که در هفته چندین هزار کیلومتر راه را طی می کردند و در سرما و گرما و تحمل سختی‌های بسیار توانستند اولین نفر را در اصفهان به رهایی برسانند و بذر کاشته شد و به مرور زمان این بستر فراهم شد و اکنون به برکت حضور دیده‌بان محترم آقای مهدی صدیقی این شعبه تشکیل شد تا من به راحتی بیایم و بتوانم در این مکان حضور داشته باشم. تشکیل جلسه برای آقای خدامی به قدری مهم بوده که برای آمدن به اصفهان مجبور می‌شوند در جعبه اتوبوس از تهران تا اصفهان را با سختی بخوابند و به اصفهان بیایند تا جلسه را تشکیل بدهند.

ساختار کنگره  یک ساختار بی‌نظیری است و تئوریسین، معمار و بنیان کنگره60 آقای مهندس سیستمی را طراحی نمودند که به نظر بنده در کل دنیا بی نظیر است اتفاقات بسیار مهمی در پشت صحنه می‌افتدکه چنین بستری برای ما فراهم شود، دیده‌بانان محترم قهرمانانی هستندکه درگذر تاریخ قطعاً ازآنان به نیکی یاد می‌کنند. دیده‌بانان پیشگامان کنگره60 در کنار آقای مهندس حضور دارند و سختی‌های زیادی را به جان خریدند و اولویت زندگی خودشان را کنگره قرار داده‌اند. انتخاب یک دیده‌بان که در یک جایگاه خدمتی قرار بگیرد بسیار بسیار روی آن تفکر و بررسی می‌شود و آقای مهندس حساسیت زیادی روی آن دارد. یک نفر که در جایگاه دیده‌بانی قرار می‌گیرد شاید ده سال عملکرد و حرکت این فرد در کنگره زیر نظر گرفته می‌شود تا آن را انتخاب کنند برای جایگاه دیده‌بانی. یک دیده‌بان باید صفت‌های زیادی داشته باشد مانند از خود‌گذشتگی، یک سفر اولی و یک تازه‌وارد را به خود و خانواده‌اش ترجیح بدهد، راز دار باشد و ...... تا انتخاب شود. در مورد دستور جلسه دوم یکمین سال رهایی مسافر احمدرضا به خودش همسفرش و راهنمای همسفرشان تبریک می‌گویم. انشاالله از ماند‌گاران کنگره باشند. احمدرضا اولین رهجویی بود که من پذیرش کردم و سفر خوبی را داشت و سی‌دی هایش را به موقع و مرتب می‌نوشت. احمدرضا به خوبی خدمت می‌کند امیدوار هستم که با قویتر کردن ضلع آموزش بتواند در جایگاه‌های بالاتری خدمت کند.
 

اعلام سفر مسافر احمدرضا: سلام دوستان احمدرضا هستم یک مسافر، تخریب بیش از 20سال، آخرین آنتی ایکس شیره و تریاک، روش درمانDST  زیر نظر راهنمای گرامی آقا محسن، مدت سفر 11ماه و 18 روز، مدت رهایی 14 ماه، ورزش در کنگره فوتبال
آرزوی مسافر احمدرضا: آرزو می‌کنم هر کسی که درگیر اعتیاد است به کنگره بیاید تا درمان شود.
آرزوی همسفر فرزانه: آرزو می‌کنم کنگره روزی جهانی شود.
صحبت‌های همسفر فرزانه: تشکر و قدردانی می‌کنم از راهنمای عزیزم خانم صفورا که آموزش های زیادی به من دادند که بتونم در کنگره ماندگار شوم و همچنین از راهنمای مسافرم آقا محسن تشکر می‌کنم که مسافرم را به رهایی رساندند.
صحبت‌های مسافر احمدرضا: از اینکه به کنگره آمدم و در لژیون یکم به رهایی رسیدم و درمان شدم خداوند را بسیار سپاسگزارم. از آقای مهندس و راهنمای گرامی آقا محسن و همسفرم و راهنمای همسفرم خانم صفورا تشکر و قدردانی می‌کنم.
صحبت‌های راهنمای همسفر خانم صفورا: سلام دوستان صفورا هستم یک همسفر. خداوند را شاکر هستم که یک بار دیگر اجازه دادند این جایگاه را تجربه کنم. به آقا احمدرضا و راهنمای ایشان و خانم فرزانه تبریک می‌گویم. انشاالله از ماند‌گاران کنگره باشند.
تایپ: مسافر محمد و مسافر حسین
عکس: مسافر حمید
تنظیم و ارسال: مسافر مهرداد
 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .