English Version
This Site Is Available In English

گروه خانواده_ ستون‌ها و پایه‌ی کنگره

گروه خانواده_ ستون‌ها و پایه‌ی کنگره

جلسه هشتم از دوره پنجم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی زاهدان به استادی همسفر عاطفه، نگهبانی همسفر زهره و دبیری همسفر ام‌البنین با دستور جلسه <<هفته دیده‌بان>> روز چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۴ راس ساعت ۱۶ آغاز بکار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

تشکر می‌کنم از آقای مهندس و خانواده محترمشان و از مسافرم برای اینکه به من اجازه خدمت میدهند و تشکر می‌کنم از راهنمای خودم و همچنین از نگهبان این جلسه که به من فرصت خدمتگذاری دادند.  این هفته که هفته دیده‌بان است از صمیم قلب به آقای مهندس خانواده محترمشان تمامی دیده‌بان‌ها و تمامی اعضای کنگره ۶۰ تبریک و تهنیت عرض می‌کنم خداوند یار و توفیق دهنده دیده‌بانان عزیز باشد.

ما چهار جشن مهم در کنگره ۶۰ داریم جشن ایجنت و مرزبان جشن همسفر و راهنما و جشن دیده بان در واقع این جشن‌ها فرصتی است برای ما، برای قدردانی که در واقع این جایگاه‌ها را بشناسیم جایگاه‌هایی که در روند درمان ما نقش داشتند .

هر دستور جلسه‌ای که در کنگره ۶۰ گذاشته می‌شود قطعاً در پشت آن تفکری عمیق بوده است. از آنجایی که دیده‌بانان در شعب کمتر حضور دارند در واقع این هفته که هفته دیده‌بان است من می‌توانم بیشتر در مورد دیده‌بانان در مورد این که چگونه انتخاب می‌شوند و چه نقش و مسئولیتی دارند بیشتر فکر کنم و حرف بزنم.

آقای مهندس وقتی می‌خواستند ساختار کنگره ۶۰ را ایجاد کنند گفتند: یک نفر به تنهایی نمی‌تواند کنگره ۶۰ یا یک ساختار را نظم بدهد و مدیریت کند. گفتند: باید ساختاری طراحی شود که اگر یک روزی بنیان کنگره ۶۰ حضور نداشتن حتی یک روز حضور نداشتند آن ساختار به روند خود بتواند ادامه بدهد و هر روز پیشرفت داشته باشد ساختاری به وجود بیاید که بتواند سیاست گذاری کل کنگره را انجام بدهد.سپس همین جا بود که سیستمی طراحی شد به نام C14. Cمخفف کلمه کنگره و ۱۴تعداد دیده‌بان‌ها هست. شورای دیده بان از ۱۷ نفر تشکیل شده که ۱۴ نفر دیده بان دائمی و آقای مهندس بنیان کنگره هستند. در جلسات دیده‌بان‌ها حضور دارند آقای ویلیام وایت که دیده‌بان بین‌المللی هستند و دیده بان افتخاری هستند و آقای مهدی سنچولی که مسئول پورتال هستند.

همانطوری که از اسم دیده‌بانان مشخص است دیده‌بان کسی است که نگاه می‌کند و میبیند نظارت می‌کند. وقتی یک دیده‌بان وارد یک شعبه می‌شود نقاط ضعف و قوت آن شعبه را می‌بیند آنها را می‌سنجد در واقع می‌توانیم بگوییم دیده‌بان‌هاستون و پایه‌های کنگره ۶۰ هستند تمامی بار کنگره بر دوش این عزیزان است. 

اگر ما یک ساختمان در نظر بگیریم که سقف آن از بتن باشد ولی پایه‌ها و ستون محکمی نداشته باشد آن ساختمان فرو می‌ریزد و کار دیده‌بان‌ها هم همین است، پایه و اساس کنگره هستند؛ که مثال عشق محبت و از خود گذشتگی هستند. اگر بخواهیم بدانیم که دیده‌بان‌ها به چه صورت انتخاب می‌شوند و چه کسی اولین دیده‌بان را انتخاب می‌کند؟ اولین دیده‌بان را جناب مهندس حسین دژاکام که خودشان بنیان کنگره ۶۰ هستند انتخاب کردند و انتخاب دوم با جلسه و مشورت با دیده‌بان اول صورت گرفت و همینطور دیده بان دوم و دیگر دیده‌بان‌ها انتخاب شدند وقتی دوره دیده‌بانی یک نفر به پایان می‌رسد شورای دیده‌بان‌ها آن را اعلام می‌کند که نیاز به دیده بان جدید داریم آن دیده بان‌ها فردی که صلاحیت دیده‌بانی را داشته باشند معرفی می‌کنند و آن کسی که قرار است دیده‌بان شوداصلاً خبر ندارد و یک مدت کنش و واکنش‌های آن فرد و رفتار آن با مردم و تمام رفتار گفتار و کردار آن را فرد زیر نظر می‌گیرند.

و وقتی که صلاحیت آن تایید شد به عنوان ایجنت یا نماینده دیده‌بان‌ها وارد گروه دیده‌بانان می‌شود و به همین راحتی تبدیل به دیده بان دائمی نمی‌شود. فردی که به عنوان نماینده دیده بان‌ها وارد گروه می‌شود تا ۴ سال هر ساله در آن شورای دیده‌بانان رای گیری می‌شود؛ که آن شخص باید در گروه دیدبانان بمانند یا برود؟ و بعد از ۴ سال که تایید شد جزو دیده بانان دائمی کنگره ۶۰ می شود.

حالا چرا انتخاب یک دیده‌بان به دقت زیادی نیاز دارد؟و اعضای کنگره ۶۰ نمی‌توانند مثل انتخاب خدمت نگهبان یا مرزبانی آن را انتخاب کنند؟ چون تمام تصمیماتی که در کنگره ۶۰ گرفته می‌شود دیده‌بان‌های عزیز آن تصمیم را می‌گیرندو تمام قوانین کنگره ۶۰ را دیده‌بان‌ها تصویب می‌کنند و تمام قوانین جدیدی که ایجاد میشود و قوانینی که حذف و اضافه می‌شود. وقتی یک دیده بان به شعبات سر می‌زند، می‌سنجد که چه قانون‌های جدیدی نیاز است.وآنها را به شورای دیده‌بان‌ها اعلام می‌کند و آنجا تصویب می‌شود و هر دیده بانی که ما داریم مسئولیت یک قسمتی را بر عهده دارد ورزش دیده‌بان خانواده دیدبان جهان بینی و....

 و مسئول چندین شعبه هستند که باید این شعبات راتحت نظر داشته باشند و آنها را اداره کنند.که آقای مجدیان در شعبه کریمان خیلی زیبا در مورد نقش دیده‌بان صحبت کردن که نقش دیده‌بان‌ها بسیار سنگین و حساس است مثل آهنی که بارها در کوره گذاشته می‌شود و گداخته می‌شود و دوباره آن را در آب سرد فرو می‌برند تا فولاد آب دیده‌ای از آن به دست آید فرایندی است با فشار و درد و سختی.

در واقع دیده‌بان‌ها هم چنین تجربه‌ای دارند و به نقطه‌ای می‌رسند که بار مسئولیتی که قبول کردند به دوش بکشند. 

تقدیر از دبیر قبلی جلسه همسفر فرزانه و معرفی دبیر جدید همسفر ام‌البنین 

تاییست: همسفر مبینا رهجوی راهنما همسفر مهدیه (لژیون یکم)
عکس و ارسال: همسفرسمیه رهجوی راهنما همسفر مهدیه (لژیون یکم)
همسفران نمایندگی زاهدان 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .