English Version
This Site Is Available In English

زندگی کنم و بگذارم دیگران هم زندگی کنند

زندگی کنم و بگذارم دیگران هم زندگی کنند

در خدمت راهنما همسفر آسیه هستیم؛ ایشان به همراه مسافرشان با ۸سال تخریب و آخرین آنتی‌ایکس مصرفی تریاک‌دودی وارد کنگره شدند؛ مدت ۱۱ماه به روشDST همراه با دارویOT به راهنمایی آقای آرش و خانم فاطمه سفر کردند، اکنون ۷سال و ۸ماه و چند روز است که به لطف خداوند، با دستان پرتوان آقای مهندس آزاد و رها هستند. رشته ورزشی در کنگره دارت _ والیبال.

تعریف جهان‌بینی را برای ما باز کنید و بفرمایید چگونه می‌توانیم جهان‌بینی خودمان را رشد دهیم؟

در ابتدا می‌خواستم از استاد بزرگ آقای مهندس دژاکام و استاد جهان‌بینی استاد امین سپاسگزاری کنم و هفته معلم را به این بزرگواران تبریک عرض کنم که هرچه دارم همه از این بزرگواران آموخته‌ام. جهان‌بینی، یعنی نگرش من به زندگی، دیدگاه من به هستی، این‌که یاد بگیرم زندگی کنم و بگذارم دیگران هم زندگی کنند و به صلح و آرامش برسم.

در روی جلد جزوه‌جهان‌بینی، نوشته شده است؛ جهان‌بینی کاربردی، یعنی باید آموزش بگیرم و هرآنچه آموختم را تلاش کنم که کاربردی کنم، به هر میزانی که بتوانم به آن عمل کنم، من نسبت به قبل رشد بیشتری خواهم داشت. طبق فرمایش استاد امین آموختن یک سری مفاهیم لازم است ولی باید در بوته آزمایش قرار بگیرم و در موقعیتی که قرار گرفتم و توانستم آموخته‌هایم را عملی کنم؛ این یعنی آموزش‌ها در من حک شده و من رشد کردم.

به نظر شما چرا عمل کردن و کاربردی کردن جهان‌بینی و دانایی برای انسان مشکل است و به سادگی امکان‌پذیر نیست؟

همیشه این را‌ شنیده بودم که حرف زدن راحت است؛ ولی عمل‌کردن به آن مشکل است. نکته دیگر این‌که من در تاریکی بودم اما حالا که می‌خواهم به سمت صراط‌مستقیم حرکت کنم؛ نیروهای بازدارنده و منفی به شکل‌های مختلف در مسیر حرکتم قرار می‌گیرند تا نتوانم درست عمل کنم، پس همیشه سخن‌گفتن آسان، ولی عمل‌کردن خیلی سخت است و نیاز به تلاش و کوشش همراه با صبر بسیار است؛ ولی زمانی‌که توانستم به دانش و آموخته‌هایم عمل کنم آن جزو داشته‌های نفس من خواهد شد؛ پس نیروهای بازدارنده تمام تلاش خود را می‌کنند که نگذارند من در مسیر مستقیم قرار بگیرم. یکی دیگر از عواملی که به جهان‌بینی من کمک می‌کند؛ نوشتن سی‌دی است، سی‌دی‌ها باعث تثبیت آموزش‌های من می‌شود.

از نظر شما موانع سفر و درمان کدامند؟

موانعی که در مسیر سفر قرار می‌گیرند از سمت نیروهای بازدارنده است و باعث شده که بندهای مختلفی به دست و پای من بزنند و نگذارند من حرکت کنم؛ این نیروهای بازدارنده به اشکال مختلف قرار می‌گیرند، یکی از موانع سفر بی‌نظمی است. روش و متد DST، براساس نظم پایه‌گذاری شده است. آقای مهندس در سی‌دی‌های اخیر فرمودند: سر یک ساعت مشخص بخوابید و بیدار شوید این یعنی همان داشتن نظم است؛ پس یکی از عوامل مهم در مسیر سفر، داشتن نظم  است و یکی دیگر حضور همسفر، وقتی من همسفر در کنار مسافر حضور داشته باشم، هم زبان می‌شویم.

آقای مهندس فرمودند: اگر استاد امین نبودند؛ این جهان‌بینی وجود نداشت و کنگره واقعاً به کجا می‌رفت، نظر شما در این مورد چیست؟

یکی از پارامترهای مهم در کنگره که باعث استحکام و قوی شدن افراد در کنگره شده است؛ جهان‌بینی و سی‌دی نوشتن بوده است؛ اگر این دو نعمت بزرگ در کنگره نبود، راندمان بالایی هم نبود؛ قطعاً کنگره در جایی‌که در حال حاضر هست نبود و یا این‌که راندمان بالایی نداشت و نمی‌توانست به مسیر خود ادامه دهد؛ پس اگر جهان‌بینی نبود، نگرش فرد تغییر نمی‌کرد و قطعاً درمان هم رخ نمی‌داد؛ فقط قطع مواد بوده است که یکی از شاه‌کلیدهای مهم در کنگره توجه به این سه ضلع با هم است.

شما به عنوان یک راهنما چه پیامی دارید؛ برای کسانی که معتقدند بدون جهان‌بینی هم می‌توان به درمان کامل رسید؟

استاد امین می‌فرمایند: «اعتیاد مانند سرماخوردگی نیست که فقط با خوردن دارو درمان اتفاق بیافتد؛ در کنگره مثلثی تحت عنوان مثلث درمان داریم که شامل جسم، روان و جهان‌بینی است.» جهان‌بینی یکی از اضلاع مهم درمان است که اگر یک ضلع به درستی عمل نکند، آن دو ضلع هم درمان نمی‌شود و در نهایت به حال‌خوش و آرامش نمی‌رسم تا زمانی‌که من یک پنجم دانایی و جهان‌بینی را آموزش نگیرم، قطعاً جسم و روان من هم تغییر نخواهد کرد.

در بخش همسفران تا زمانی‌که روی جهان‌بینی خودم کار نکنم؛ روان و خلق و خوی من تغییر نخواهد کرد تا زمانی‌که جهان‌بینی و نگرش فرد تغییر نکند و با همان دیدگاه و افکار افیونی باشد، پس درمانی هم صورت نمی‌گیرد.

کلام آخر...

از تک‌تک عزیزان خدمتگزار در سایت سپاسگزارم، از خداوند بزرگ سپاسگزارم که فرصتی به من داد تا گره‌های خودم را بشناسم و در صدد حل آن‌ها باشم. امیدوارم که بتوانم از تک‌تک لحظه‌هایی که در کنگره هستم، بتوانم به نحو احسنت استفاده کنم تا بتوانم هرچه را آموختم به مرحله عمل در بیاورم؛ با افزایش دانایی به صلح و آرامش برسم و به کسانی که نیازمند یاری هستند با عشق خدمت کنم.

مصاحبه کننده: همسفر زینب رهجوی راهنما همسفر شیرین (لژیون پنجم)
طراح سوال: همسفر زینب رهجوی راهنما همسفر شیرین (لژیون پنجم) و همسفر اعظم رهجوی راهنما همسفر زینب (لژیون یازدهم)
عکاس: همسفر زینب رهجوی راهنما همسفر شیرین (لژیون پنجم)
ویراستار: همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر آسیه (لژیون اول) دبیرسایت
ارسال: همسفر پرتو رهجوی راهنما همسفر آسیه (لژیون اول) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی عمان‌سامانی

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .