دومین جلسه از دوره سیوپنجم کارگاههای آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی وحید به استادی راهنمای تازهواردین همسفر فرشته، نگهبانی همسفر سکینه و دبیری همسفر طاهره با دستور جلسه «جهانبینی 1 و 2» روز سهشنبه 16 اردیبهشتماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۶:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:
خدا را شاکرم که اذن و توفیق این جایگاه را به بنده عطا کرد تا بتوانم در خدمت شما باشم و از ایجنت، مرزبانان و نگهبان جلسه صمیمانه تشکر میکنم؛ انشاءالله بتوانم حق مطلب را ادا کنم؛ چون واقعاً دستور جلسه خیلی گسترده است و کل کنگره بر این پایه تأسیس شده است. «واحْلل عُقدةً مِنْ لساني یَفقَهوا قَوْلی». دستور جلسه اینهفته جهانبینی و یکی از اضلاع مثلث درمان است. زمانی که شخص تازهوارد به شعبه میآید مثلث درمان را برایش بازگو میکنیم که یکی از اضلاع آن روان، ضلع دیگر جسم و ضلع بعدی جهانبینی است. روز اول که تازهوارد این کلمه را میشنود شاید برایش گنگ باشد و میگوید من آمدهام برای اینکه مسافرم درمان شود؛ جهانبینی به چه معنا است و به چهکار من میآید؟ اما این دستور جلسه شامل تمامی دستور جلسات پایانی است که آقای مهندس انتخاب کرده است.
من همیشه به تازهواردین میگویم که درمان اعتیاد برای کنگره60 حدوداً 28 سال است که پروندهاش بسته شده و الآن آقای مهندس روی انسانسازی و علم و هنر زندگی کردن و درمان بیماریهای لاعلاج کار میکنند. مشکلی که وجود دارد این است که اکنون نزدیک 200 نوع بیماری داریم که اخیراً آقای مهندس در صحبتهایشان گفتند که این بیماریهای روانتنی بر اثر مشکلاتی که ما داریم و درد و رنجهای گذشته، غم و غصههایی که داریم، ترسها و نگرانیهایی که داریم بهوجود میآید و باعث میشود جسم و روح ما فرسوده شود. من خودم با این بیماری دستوپنجه نرم کردم و جهان پزشکی درمانی برای من نداشت و فقط میگفت قرص ضد افسردگی مصرف کن و همیشه ایجنت همسفر آرزو با تأکید فراوان میگفتند فرشته قطعاً تو میتوانی با جهانبینی از پس این بیماری بربیایی و خدا را شکر که توانستم از پس آن بربیایم و بیشتر از قبل شروع به آموزش جهانبینی کردم؛ اما روزبهروز چالشها و مسائل بیشتر میشد.
چون خودشناسی انجام میدهیم وارد سفر دوم که شدیم خودمان را پیدا میکنیم؛ چون کنگره آدرس من را به خودم میدهد و ناخودآگاه زخمهای عمیق گذشته باز میشود تا من بتوانم یک مرهمی برای آن پیدا کنم. خلقت بر مبنای نظم و نظام برپاشده و جهان هستی برمبنای نظم و نظام است؛ حتی اگر شب و روز و همچنین تغییر فصلها را ببینید متوجه میشوید که ما هم جزء نظام هستی هستیم؛ پس من هم باید در کارها نظم و نظام داشته باشم و متد DST هم برمبنای همین نظام بود که بهوجود آمد و توانست مسافران ما را درمان کند. وقتی هرچیزی سر جای خودش باشد ما دیگر دچار رنج و عذاب نمیشویم الآن که دچار رنج و عذاب هستیم بدانید که یکچیزی سر جای خودش نیست یا ساعت خواب بههمریخته یا غذا خوردن ما مشکل دارد یا آموزش را بهدرستی نمیگیریم و سیدیها را درست انجام نمیدهیم.
کسیکه نظم و انضباط را از روز اول رعایت میکند به رهایی و حال خوش میرسد. ما در کنگره مثلثی به نام مثلث دانایی داریم که تجربه، تفکر و آموزش از اضلاع آن هستند. این مثلث بیانگر این است که من ابتدا بایستی تفکر نمایم، آموزش ببینم تا در ادامه بتوانم تجربه کنم؛ اما در مقابل آن مثلثی به نام مثلث جهالت وجود دارد که در هر مقطعی از زندگی اگر گرهای هست به دلیل مشکل در یکی از اضلاع این مثلث است که شامل منیت، ناامیدی و ترس میشود. هر مکانی قوانین خاص خودش را دارد؛ حتی بازیها هم دارای یکسری قوانین میباشند و زندگی هم همینطور است. هنگامیکه من قوانین زندگی کردن را بلد نباشم دچار حال خرابی خواهم شد و مشکلاتی برایم پیش خواهد آمد.
بنابراین در تعریف جهانبینی باید بگویم به معنای درست دیدن جهان و درست زندگی کردن است. هدف ما از بودن در این مکان نه تنها درمان مسافران بلکه درست زندگیکردن است؛ چراکه بایستی بیاموزیم نسلی قدرتمند پرورش دهیم و چگونه زیستن را به آنها آموزش دهیم. آقای مهندس در سیدی هفته میفرمایند: «از هوش مصنوعی سؤال میکنند که حرف حساب کتاب قرآن چیست؟ در پاسخ گفته شد دروغ نگویید، غیبت نکنید، قضاوت و تجسس نکنید» که همه اینها فرامین الهی است که فقط برای دین اسلام نیست و خرد جهانی این قوانین را میپذیرد؛ حتی افرادی که مسلمان نیستند نیز این موارد را قبول دارند.
هنگامیکه من این فرامین را انجام دهم؛ یعنی در صراط مستقیم قرار گرفتهام و میتوانم به حال خوش و آرامش برسم. هر قفلی یک کلیدی دارد و شاه کلید جهانبینی تزکیه و پالایش است. همسفر هنگامیکه وارد کنگره میشود حسهایش بسته است؛ بایستی بتواند با ابزار جهانبینی و آموزشهای استاد حس خود را پالایش کند تا بتواند مسائل زندگی را بهراحتی حل کند؛ چرا که جهانبینی تنها یک اسم یا دستور جلسه نیست؛ بلکه مسائل روزمره است که ما هرروزه با آن سروکار داریم. اگر مشکلی برای ما پیش میآید باید بتوانیم با جهانبینی این گره را باز کنیم. همیشه باید به این موضوع فکر کنیم که ما تا چه حد توانستهایم جهانبینی را در خانواده عملی و اجرا کنیم؛ چراکه اگر در روابطمان با دیگران مشکلاتی وجود دارد بایستی دوباره آموزش ببینیم.

مرزبانان کشیک: همسفر نگین و مسافر تقی
تایپیست: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر ندا (لژیون پنجم)
عکاس: همسفر شهزاد رهجوی راهنما همسفر ناهید (لژیون دوازدهم)
ویرایش: همسفر منصوره رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون دهم)
ارسال: همسفر زینب رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون دهم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی وحید
- تعداد بازدید از این مطلب :
250