آقای مهندس در سیدی حلقههای آفرینش ۲ به موضوع حلقههای حیات یا آفرینش پرداختند و فرمودند: «حلقههای آفرینش سه مرحله دارند: مرحله طفولیت یا آموزش، نوجوانی یا مرحله تلاش و کار، مرحله رسیدن به پختگی که مرحله آخر است.» در این مرحله انسان خود را برای فرمان شو شود یا فرمان عقل آماده میکند. استاد به چند هدف اشاره کردند: ۱- هر چیزی در جهان قانونی دارد و دانستن این قوانین برای همه الزامی است تا برای خودمان و دیگران مشکلی ایجاد نشود. جهان نیز دارای قوانینی است که طی جهانبینی به افراد آموزش داده میشود.
حس نیرویی است که باعث حرکت انسان میشود، وقتی ما حس میکنیم عقلمان آن را آنالیز میکند؛ سپس ایجاد عمل میکند، بعد از انتقال به جهان دیگر این تفکر است که میتواند خلق کند، در واقع خود فکر فرمان میدهد و تولید میکند و این گونه است که انسانها با فکر زندگی خود را میسازند؛ اما باید بدانیم که حس، خواستن اولیه است. ۲- دومین هدف بر این استوار بوده است که جهت صراط مستقیم برای ما آشکار شود، در واقع وظیفه تمام راهنمایان همین است.
قرآن نیز که بزرگترین کتاب راهنمای بشر است، انسان را به راه مستقیم هدایت میکند. وقتی از هوش مصنوعی در مورد کل مطالب قرآن پرسیده شد، قرآن را در ۱۹ قانون خلاصه کردند که عبارتند از: ۱ ـ دروغ نگویید ۲ ـ خیانت نکنید ۳ ـ تهمت نزنید ۴ ـ غیبت نکنید ۵ ـ مسخره نکنید ۶ ـ به پدر و مادرتان احترام بگذارید. ۷ ـ هیچ کسی را اجبار نکنید که مسلمان شود ۸ ـ سر قولتان بمانید ۹ ـ گران فروشی نکنید ۱۰ ـ امانتدار و خوش قول باشید ۱۱ ـ چاپلوسی نکنید ۱۲ ـ اسراف نکنید ۱۳ ـ به فقرا طعام بدهید ۱۴ ـ با فقرا مهربان باشید ۱۵ ـ در معامله یکدیگر را فریب ندهید ۱۶ ـ جواب بدی را با خوبی بدهید ۱۷ ـ خوش بیان باشید حتی با بیادبان ۱۹ ـ اگر دشمنان طلب صلح کردند، قبول کنید.
۳- هدف دیگر از جهانبینی بیداری ما، رجوع نمودن به گذشته، انجام وظایف ناتمام و آگاه نمودن اشخاص با قوانین است این آگاهی را بدون اینکه تجربه کنیم به دست نخواهیم آورد. وقتی ما سفرمان را شروع میکنیم در هر نقطهای از سفر که هستیم؛ باید بدانیم تا این لحظه چه تحولاتی در ما به وجود آمده و بدانیم بشر هیچ چیز را کسب نمیکند، مگر اینکه تجربه کند. در تجربه سختیهای زیادی است؛ اما ما با تجربه کردن است که میآموزیم. ۴- هدف دیگر از آموزشها ایجاد محبت به انسانها، بیرون نمودن ترسها، نگرانیهای بیهوده و آشنایی با نور الهی بیان نمودند.
افرادی که در گذشته هستند، دچار افسردگی میشوند و آنانی که در آینده زندگی میکنند، دچار اضطرابها میشوند. با کسب دانش، میآموزیم که آنچه واقعیت است و لمس میکنیم، زمان حال است. ما باید از گذشته تنها درس بگیریم، در مورد آینده، فقط برنامهریزی کنیم، اگر توکل کنیم و ایمانمان قوی باشد به آینده هم اطمینان میکنیم. ۵- هدف دیگری که استاد به آن پرداختند این است که به افراد آموزش داده شود که خلقت بر مبنای نظام بیان شده است.
ما باید بدانیم هر قدر نظام خود را به تواناییهای خود بیفزاییم، وظایف خود را به نحو مطلوب انجام بدهیم، هرچه ما در کارهایمان نظم را بیشتر رعایت کنیم از رنج و عذاب دور میشویم. این نظم را باید در سطوح مختلف زندگی، مانند قرار دادن اشیا در جای خاص، به موقع خوابیدن، از خواب بیدار شدن، به موقع غذا خوردن و مسائل دیگر به خوبی رعایت کنیم؛ زیرا رعایت نکردن نظم باعث انواع نگرانیها و ترسها، مریضیهای سایکوسوماتیک یا روانتنی میشود. در ادامه استاد فرمودند: «زمینیان در آرامش نیستند؛ زیرا از تصاویر ساخته شده ذهن، خود هیولاهایی میسازند که این مسائل آنان را از درون و بیرون جدا نموده است.»
درواقع محیط آرام، تفکر و تعقل آنها به هم میریزد. ما با تصاویری که در ذهن خود با فکر کردن به آینده یا فکر کردن به اشتباهات گذشته به وجود میآوریم، باعث میشویم که دنیای درون و بیرون ما از هم جدا شود و آرامش خود را از دست دهیم. آرامش و آسایش ما به تفکرات ما بستگی دارد، جهانبینی فقط دانستن این قوانین نیست، بلکه باید این قوانین به انجام برسد. ما برای جسم و فیزیولوژی سالم باید مواد غذایی سالمی استفاده کنیم که آقای مهندس فرمودند: «صیفیجاتی، مانند گوجهفرنگی، انواع کلمها ضد سرطان هستند که شاه همه اینها سیر میباشد و خوردن DSAP به جای نوشابه را توصیه کردند که به شدت برای کم خونی خوب است.»
نویسنده و تایپ: همسفر مرجان رهجوی راهنما همسفر سمیرا (لژیون پانزدهم)
ویرایش: همسفر مرجان رهجوی راهنما همسفر سمیرا (لژیون پانزدهم)
عکاس: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر نجمه (لژیون هشتم)
ویراستار: همسفر زهره رهجوی راهنما همسفر اکرم (لژیون چهارم)
ارسال: همسفر آرزو رهجوی راهنما همسفر هاجر (لژیون هفتم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی میرداماد اصفهان
- تعداد بازدید از این مطلب :
1509