English Version
This Site Is Available In English

تغییرات ابتدا باید در درون انسان صورت بگیرد

تغییرات ابتدا باید در درون انسان صورت بگیرد

 جلسه نهم از دوره دوم کارگاه‌های اموزشی خصوصی همسفران کنگره ۶٠ نمایندگی کیش، با استادی همسفر زینب ونگهبانی همسفر اعظم ودبیری همسفر بهاره با دستور جلسه «جهان بینی ۱و۲» در روز دوشنبه ۱۵اردیبهشت ۱۴٠۴، ساعت ۱۶:٠٠ اغاز به کار نمود.


خلاصه سخنان استاد:
جهان‌بینی به معنای آنچه من نسبت به جهان درون و بیرون می‌بینم، یکی از مولفه‌های مهم آن است. این مفهوم شامل نگرش، ادراک و برداشت ما از جهان می‌شود. جهان‌بینی هنر درست زندگی کردن را به ما می‌آموزد. در این زمینه، از مثلث درمان که شامل سه ضلع جسم، روان و جهان‌بینی است، صحبت می‌شود.
جسم انسان‌های مصرف‌کننده با شربت OT بازسازی می‌شود. این بازسازی جسم، خلق‌وخوی انسان مصرف‌کننده را بهبود می‌بخشد. با نوشتن سی‌دی، خدمت کردن و حضور در جلسات، جهان‌بینی ما نیز تغییر می‌کند. من به عنوان همسفر، با سال‌ها تخریب و ضد ارزش‌ها به خانواده و خودم آسیب زده‌ام و اکنون متوجه تغییرات و جهان‌بینی جدید در خودم هستم.
اگر بتوانیم بر ترس‌های خود غلبه کنیم، می‌توانیم در مسیر درست زندگی حرکت کنیم. شخصی که می‌خواهد زندگی خوبی داشته‌باشد، باید ابتدا با خودش صادق باشد و ببیند آیا صور آشکار و پنهانش یکی است. تغییرات ابتدا باید در درون من صورت بگیرد. اگر جهان درون من به درستی تربیت شود، جهان بیرون من نیز تغییر خواهد کرد. من به عنوان یک عضو کوچک کنگره، خدا را شکر می‌کنم که در این مسیر قرار گرفته‌ام و به من اجازه آموزش و خدمت داده شده‌است.

ویراستاری وارسال: راهنما همسفر ساناز، نگهبان سایت
همسفران نمایندگی کیش

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .