English Version
This Site Is Available In English

ترس بدن و چاقی

ترس بدن و چاقی

اولین جلسه از دوره سوم لژیون جونز نمایندگی سمنان با استادی راهنمای محترم مسافر عباس با دستور‌جلسه « مثلث تشخیص۱ » روز یکشنبه ۱۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۶ برگزار شد. مثلث تشخیص در تمام موارد زندگی کاربرد دارد که از شناخت، تشخیص و عمل تشکیل شده است. برای تشخیص درست ما باید ساختار مسئله را کاملاً بشناسیم و بعد از تشخیص، اقدام و عمل کنیم. تشخیص یعنی این‌که ببینیم مشکل در کجاست. گاهی اوقات به شناخت می‌رسیم، تشخیص هم می‌دهیم؛ ولی راه چاره را نداریم و تصور می‌کنیم که راه حل را می‌دانیم؛ ولی دانستن واقعی نیست و در واقع توهم دانستن است، و به مرحله عمل و اجرا نمی‌رسد؛ به‌طور مثال در مسئله چاقی، واقعاً چه روشی و یا چه‌ کسی تا به‌حال توانسته است مسئله چاقی را از راه صحیح و درست حل کند؟ جواب مشخص است؛ هیچ‌کس و هیچ روشی تا به حال نتوانسته است مسئله چاقی را از راه صحیح و اصولی درمان کند. تمام روش‌های کاهش وزن در نهایت به یک‌ نقطه ختم می‌شود و آن هم پرهیز و منع غذایی، ورزش‌های سنگین، کوچک کردن معده و روده، نخوردن نان و برنج و رژیم‌های سخت غذایی است. این روش‌ها هیچ کدام شناخت واقعی چاقی نیست و دلیل آن عدم شناخت ساختار فیزیولوژی و سیستم جسم‌ انسان است؛ اگر این روش‌ها به شناخت درست می‌رسید، راه حل عملی و قابل اجرا و بدون هیچ آسیبی را ارائه می‌داد، اما نتایج نشان می‌دهد که روش‌های مرسوم کاهش وزن اکثراً مقطعی و موقتی و زیان آور هستند.
در حالی‌که مسئله چاقی در کنگره۶۰ مثل آب خوردن قابل حل است. این کار در کنگره۶۰ به‌راحتی انجام می‌شود و افراد با اضافه وزن بالا بدون رژیم‌های غذایی، بدون عمل جراحی، بدون برداشتن روده و معده و بدون انجام ورزش‌های سنگین، به راحتی وزن‌شان را کم می‌کنند و حتی خیلی بهتر، کامل‌تر و متنوع‌تر از قبل غذا می‌خورند. علت چیست؟ علت شناخت چاقی است.آیا روش‌های مرسوم کاهش وزن به شناخت درستی از چاقی رسیده‌اند؟ جواب مشخص است.خیر. کنگره۶۰ در مسئله درمان چاقی به موفقیت کامل رسیده است و دلیل این موفقیت، شناخت مسئله چاقی است. در ابتدا باید چاقی را بشناسیم که چاقی چیست؟ حال یک تعریف خیلی ساده از چاقی را بررسی می‌کنیم. چاقی انباشته شدن و اضافه شدن مقدار زیادی چربی در قسمت‌های مختلف بدن است. حال این سوال مطرح می‌شود که به چه منظور چربی در بدن ذخیره می‌شود؟ آیا ذخیره چربی در اثر پرخوری است؟ تا حدودی می‌تواند در اثر پرخوری باشد؛ اما دلیل عمده و اصلی آن نیست؛ زیرا سیستم بدن ما کاملاً هوشمند است و هر کاری که انجام می‌دهد، دلیل دارد. دلیل جمع شدن چربی در بدن ذخیره سازی است و ذخیره سازی به این دلیل انجام می‌گیرد که اگر روزی غذا به بدن نرسد، بتواند از چربی‌های ذخیره شده استفاده کند؛ یعنی بدن می‌ترسد و برای روز مبادا ذخیره سازی چربی را انجام می‌دهد تا بتواند از چربی‌های ذخیره شده، نیاز بدن را تأمین کند. تا به این جا ما به شناخت و تعریف درست از مسئله چاقی رسیدیم.
مرحله بعد تشخیص است. تشخیص به این صورت است که اگر ما بتوانیم بدن را متقاعد کنیم که غذا همیشه و به‌موقع در دسترس است، بدن ذره ذره، خودش چربی‌های اضافه را آب می‌کند و بیرون می‌ریزد. بدون نیاز به فعالیت‌های سنگین ورزشی، بدون نیاز به کوچک کردن روده و معده و بدون نیاز به رژیم‌های سخت غذایی؛ یعنی بدن خودش به این تشخیص می‌رسد که غذا به‌موقع به بدن می‌رسد و نیازی به ذخیره سازی چربی نیست. به اعتقاد آقای مهندس علت چاقی به‌خاطر این است که ما غذا خوردن را بلد نیستیم و وقتی بدن بترسد، ذخیره می‌کند. علت عمده چاقی در اثر پرخوری نیست؛ البته ممکن است علت چاقی عده‌ایی از افراد پرخوری باشد؛ ولی دلیل عمده و اصلی چاقی در اثر ترس بدن از نرسیدن غذا و ذخیره سازی چربی است. اگر بدن مطمئن باشد که غذا همیشه و به موقع وجود دارد، چربی‌های اضافه را بیرون می‌ریزد. تا به این‌جا ما به مرحله تشخیص چاقی رسیدیم و بعد به مرحله عمل می‌رسیم. باید هر سه وعده غذایی ما مرتب و منظم باشد.
صبح سر ساعت صبحانه می‌خوریم. اکثراً تخم مرغ آب‌پز می‌خوریم که پروتئین مورد نیاز بدن را تأمین می‌کند. تخم مرغ و زرده آن نه تنها هیچ ضرری برای بدن ندارد؛ بلکه کامل‌ترین، ارزان‌ترین و سالم‌ترین نوع غذا برای بدن تخم مرغ است. حتماً نیم ساعت قبل از غذا سالاد می‌خوریم و شام هم یک غذای سبک می‌خوریم. سعی می‌کنیم، خوردن هله هوله را کم کنیم و روزانه نیم ساعت پیاده‌روی داشته باشیم. چربی‌های ذخیره شده برای بدن هیچ منفعتی ندارد. باید به مسئله چاقی شناخت داشته باشیم و بدانیم که برای چه باید وزنمان را کاهش بدهیم. امراض زیادی در اضافه وزن نهفته است که فقط چند مورد آن می‌تواند، فشار خون، تنگی نفس، کمر درد، پا درد و حتی اختلال در تخمک‌گذاری باشد.

عکاس: همسفر قادر لژیون ششم
ارسال مطلب: مسافر میلاد لژیون چهارم

مرزبان خبری: مسافر رامین

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .