تعدادی از همسفران لژیون دوم نمایندگی پرند مطالبی را در خصوص دستور جلسه «جهانبینی 1 و 2» در قالب مشارکت مکتوب ارائه کردند که تقدیم شما میگردد.
مشارکت راهنما همسفر زهرا:
جزوه جهانبینی 1 و 2 از استاد امین بزرگوار است. آموزشهای جهانبینی کنگره برای اين است که قوانین زندگی کردن را آموزش بگیریم و پر محتوا بودن این جزوه را در زندگی خود کاربردی کنیم. مطالب بسیار ارزشمند و پر محتوایی در جهانبینی 1 و 2 وجود دارد که برای هر انسانی قابل درک و فهم است که بتواند آن را بخواند و در زندگی کاربردی کند. ما باید خداوند را بسیار سپاسگزار باشیم برای این آموزشی که در اختیار ما قرار داده شده است. آموزش جهانبینی؛ یعنی دیدن، فکر کردن و نگرش چیزهایی که در اطراف ما وجود دارد. آن حسهایی که در دوران تاریکیهای زندگی خود، افسردگیها و حسهای منفی بهوجود آمده را میتوانیم به کمک این آموزشها تبدیل به بهترین و قشنگترین نگرش زندگی خود کنیم.
خیلی زیبا استاد امین در مورد دانایی صحبت کرده است که این میتواند خیلی مسئله مهمی در زندگی ما باشد. من قبل از کنگره فکر میکردم کسی که دانا است یا پول زیاد یا مقام بالایی دارد؛ اما استاد امین خیلی به زبان ساده برای ما بیان کردند؛ که دانایی به لباس پوشیدن نیست. انسانی دانا باید از مثلث تفکر، تجربه و آموزش عبور کند و بتواند آن دانایی لازم را در هر مرحله از زندگی ، هدف و کار خودش به دست آورد. خیلی خوب است که ما قبل از شروع هر کاری بتوانیم در مورد آن کار فکر کنیم، تجربه به دست بیاوریم و بتوانیم خودمان را پیدا کنیم. جزوههای استاد امین یک انگیزشی است برای اینکه انسان بتواند از آن انرژی درون و آگاهی که در درون خودش است، به واسطه درست زندگی کردن، تفکر کردن، نگرش کردن، تجربه و آموزشهایی که در کنگره ما میتوانیم بهدست بیاوریم آگاه شود. جهانبینیها برای همه افراد که وارد کنگره میشوند در دسترس است و هر کس بر مبنای نیاز شخصی خودش میتواند از جزوه جهانبینی انرژی لازم را به دست آورد.
زمانی جهانبینی ما تغییر کرده است که بتوانیم آن را عملی کنیم؛ وقتی قرار است که ما یک دانایی را به دست بیاوریم؛ اگر فقط در مقطع عمل و فکر کردن باشد و آن را تبدیل به دانایی موثر در زندگی نکنیم به نظر من هنوز آن جهانبینی را به طور لازم درک نکردهایم؛ وقتی ما میدانیم غیبت کردن بد است و فقط در حد این است که بلد هستیم؛ ولی وقتی وارد عمل میشویم به آن عمل نکرده باشیم، به آن دانایی موثر تبدیل نمیشود. امیدوارم خداوند توفیق آموزش و خدمت را از ما در کنگره60 نگیرد و روزبهروز بتوانیم در مسیر کنگره و آموزشهای جهانبینی که برای هر انسانی بالاترین است که به نظر من و به قول آقای مهندس که فرمودند: "بالاترین هنر برای هر انسان هنر درست زندگی کردن است." آن را در زندگیهای خود کاربردی کنیم که برای داشتن یک زندگی پر از آرامش، آسایش، مهر، محبت و دوستی نیازمند آموزشهای استاد امین و جهانبینی پر محتوای آن هستیم که در زندگی خود کاربردی کنیم که بتوانیم در کنار فرزندان خود، همسر و در کنار خانواده یک زندگی پر از آموزش داشته باشیم.
مشارکت همسفر رقیه:
هر چیزی که با چشم میبینیم، حس و دریافت میکنیم جهانبینی میشود؛ یعنی جهان را به درستی ببینیم و علم درست زندگی کردن را بلد باشیم. استاد امین میفرمایند: "هر بازی قوانینی دارد، زندگی هم مثل یک بازی است باید قوانین آن را بلد باشیم." برای هر کاری که ما میکنیم به جهانبینی نیاز داریم؛ وقتی کاری را بدون فکر انجام میدهیم، تجربه کسب نمیکنیم، از تجربه دیگران استفاده نمیکنیم، آموزش نمیبینیم و آموزشها را دریافت نمیکنیم؛ یعنی جهانبینی نداریم. همه ما فکر میکنیم کسی که درس خوانده، دانا است؛ ولی استاد امین دانایی را بسیار زیبا برای ما تعریف کردهاند که دانا کسی است که فکر، تجربه و آموزش داشته باشد. ما خیلیها را میبینیم که فقط به خاطر یک فکر غلط، زندگی آنها نابود شده است؛ پس دانا کسی است که این سه ضلع دانایی را داشته باشد. ما قبل از اینکه وارد کنگره60 شویم و جهانبینی را یاد بگیریم، حسهایی که داشتیم نادرست بود و چون حس غلط داشتیم فکرهای درستی هم نمیکردیم؛ چون اگر افکار ما درست بود سالها راه را گم نمیکردیم و در تاریکیها نبودیم؛ بنابراین با افکار نادرست نتیجههای غلط هم دریافت کردیم. قبل از اینکه با جهانبینی آشنا شوم حسهایی که نسبت به مسافر خود داشتم پر از نفرت، حال بد و رفتارهای بد، مثل: دروغ، تجسس و قضاوت بود؛ ولی وقتی آموزش گرفتم و کاربردی کردم دید من نسبت به مسافر خود تغییر کرد و حالم خوب شد.
مشارکت همسفر مینا:
جهانبینی به ما آموزش میدهد که در زندگی باید صبور بود تا بتوانیم در مقابل مشکلات موفق باشیم؛ وقتی انسان با جهانبینی آشنا شود مشکلات زیادی را حل میکند و تغییراتی در خود ایجاد مینماید. زمانیکه انسان جهانبینی را یاد بگیرد میتواند در مسیر صراط مستقیم حرکت کند، نگرش انسان نسبت به جهان اطراف عوض میشود و عشق و محبت را یاد میگیرد. کنگره60 تنها مکانی است که برای درمان اعتیاد هر سه ضلع درمان را در نظر گرفته است و برای درمان قطعی اعتیاد به تعادل رسیدن جسم، روان و جهانبینی را لازم میداند. دیدگاه فرد نسبت به خود و جهان پیرامون باید تغییر کند که برای این کار باید قوانین آن را فرا بگیریم؛ برای اینکه جهانبینی من تغییر کند باید دانایی خود را افزایش دهم. در کنگره ما با مثلث دانایی و جهالت آشنا میشویم زمانی که سه ضلع مثلث دانایی را به یک اندازه رشد بدهیم میتوانیم در مقابل مثلث جهالت که ترس، ناامیدی و منیت است ایستادگی کنیم. گاهی اوقات کاربردی کردن جهانبینی برای انسانها دشوار است اینجا نیروهای بازدارنده نمیگذارند افراد حرکت کنند. نیروهای بازدارنده در مقابل مثلث دانایی تعریف شدهاند. همانطور که ساختار مافیایی میتواند در دل مردم ترس ایجاد کند در درون انسان هم ساختارهای منفی میتواند سطح انرژی انسان را پایین آورد؛ ما باید خواستههای نامعقول را به خواستههای معقول تبدیل کنیم تا حسهای ما آماده شود و این کار با آموزش جهانبینی صورت میگیرد.
مشارکت همسفر شهناز:
هر علم و مطلبی مانند یک بنای عظیم میماند و اصول و قوانین آن مثل پایههای آن بنا هستند؛ اگر پایهها محکم و قوی گذاشته شود میتوان یک برج راروی آن پایهها بنا کرد. برای اینکه یک مطلب درست و بهتر درک شود نیاز به یکسری ابزار داریم که یکی از آن ابزارها روش مدل است. در واقع جهانبینی برای همه انسانها مورد نیاز است که آنها را از عمق تاریکی بیرون بکشد و به روشناییها هدایت کند. برای يک فرد مصرفکننده موادمخدر جهانبینی ضروری است؛ چراکه صرفاً از روی جدول پیش رفتن و کم کردن دارو مهم نیست، مهم این است که ظرفیت، دانایی و دیدگاه شخص نسبت به این قضیه تغییر کند تا احتمال بازگشت را به صفر برساند. ما باید قوانین را یاد بگیریم تا بازی برای ما لذتبخش شود؛ اگر میخواهیم در زندگی به آرامش و شادی برسیم باید قوانین را بپذیریم.
3 نوع نیروی منفی وجود دارد که شامل: نیروی بازدارنده، تخریبی و مکمل است در واقع کسیکه علم و دانش داشته باشد این نیرو برای او بهعنوان نیروی مکمل عمل میکند. کسیکه علم و دانش نداشته باشد به عنوان نیروی مخرب و بازدارنده است. دانایی کلیدی است که اگر هر کس داشته باشد هر خواستهای برای او محقق میشود که حتی میتواند فرمانهای غلط را به درست تبدیل کند. از نیروهایی که مقابل دانایی قرار دارد ترس، ناامیدی و منیت بهوجود میآید که مثل مافیا عمل میکند. اعتیاد را نمیتوان با اراده کنار گذاشت؛ چون آن طرف قضیه یک کوه نیروی منفی وجود دارد؛ اگر بخواهیم نتیجه بگیریم باید مسیری را برویم و انرژی استفاده کنیم؛ اگر مسیر خوب باشد؛ ولی حس بد باشد انرژی حاصل شده هم در ما بد است. مثلاً اگر با پول دزدی یک بیمارستان بسازیم انرژی ذخیره شده در ما منفی است و نیروهای مخرب کاری بلد نیستند جز آلوده کردن و حس انسان وقتی آلوده شود عقل آلوده میشود و فرمانهای غلط صادر میکند و همه چیز را یکییکی خراب و ویران میکند.
ابزارهایی که کنگره در اختیار ما گذاشته هر کدام از ما به اندازه ظرفیت خودمان از این مطالب برداشت داریم. حسهای بد مدت طولانی در انسان ذخیره شده و ترس، ناامیدی و منیت را در انسان ایجاد میکند. در ضمن عادتهای بد و ناپسند را نمیتوان یکدفعه ریشهکن کرد باید ذرهذره آن را کمرنگ کرد. ساختارهای منفی مثل مافیا هستند و برای رشد خود از هر ابزاری مانند جهل و نادانی خودمان استفاده میکنند. این ساختار از خواستههای نامعقول ما بهوجود میآید؛ اگر حسهای انسان پالایش شود و حسهای خوب و لطیفی داشته باشد متوجه کوچکترین آلودگی میشود. بعضی از انسانها ظرف بزرگی دارند؛ اما انرژی کمی دارند این افراد دانایی دارند؛ اما توان انجام آن را ندارند و افرادی هم ظرف کوچک دارند با انرژی بالا این افراد دانایی ندارند؛ ولی توان انجام کار را دارند و به دلیل عدم دانایی به خود و دیگران آسیب میزنند. در واقع علم پیچیده نیست کسی که آموزش میدهد باید آن را درست آموزش بدهد.
رابط خبری: همسفر سمانه رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون دوم)
ویراستاری و ارسال: همسفر سمیرا رهجوی راهنما همسفر الهه (لژیون سوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی پرند
- تعداد بازدید از این مطلب :
43