جهانبینی، نگرش یا برداشت کلی انسان از جهان و جایگاه خود میباشد. این مفهوم شامل باورها، ارزشها، اهداف، و دیدگاههایی است که انسان بر اساس آنها واقعیت را تفسیر مینماید. جهانبینی میتواند دینی، فلسفی، علمی، یا ترکیبی باشد. بهطورکلی، جهانبینی به سؤالات بنیادی مانند موارد زیر پاسخ میدهد:
1-جهان چگونه به وجود آمده است؟
2-هدف از زندگی چیست؟
3-جایگاه انسان در جهان چیست؟
4-مرگ چیست و پسازآن چه میشود؟
5-خوب و بد چگونه تعریف میشوند؟
فراگرفتن آموزههای جهانبینی، راه و روش بهتر زیستن و داشتن یک زندگی با آرامش را برای ما آشکار میسازد. کنگره۶۰ دیدگاه متفاوتی نسبت به جهانبینی دارد، و بهعنوان یکی از اضلاع مهم مثلث درمان اعتیاد محسوب میگردد، اما سؤالی که در ذهن مطرح میگردد اینگونه است که، موضوع نگرش ما نسبت به زندگی و چگونگی درمان اعتیاد کمک مینماید؟ آقای مهندس دژاکام، جهانبینی را حلقهی مفقوده درمان اعتیاد میدانند که شاید در جهان از اهمیت کمتری برخوردار باشد، درصورتیکه دیدگاه شخص نسبت به زندگی تغییر ننماید، درمانی نیز صورت نخواهد گرفت.
(24).jpeg)
شاید اگر شخص بهصورت واقعبینانه نسبت به زندگی توجه مینمود متوجه میشد که لذت و سرخوشی را نمیتوان به مواد مخدر ترجیح داد و هیچگاه به مواد مخدر رجوع نمیکرد. در زمان مصرف مواد مخدر، دیدگاه شخص کاملاً افیونی میباشد، اما در کنگره۶۰ بهآرامی و با فراگرفتن آموزشهای استاد جهانبینی آقای امین دژاکام و آقای مهندس دژاکام، جهانبینی تغییرمی نماید و از قالب یک انسان ناامید و افسرده بیرون آمده و روی زیبا و خوش زندگی را مشاهده مینماید.
ویرایش: مسافر ناصر جعفری لژیون 21
به قلم: راهنمای تازه واردین مسافر محمد کاظمی لژیون 7
عنوان مقاله: جهانبینی 1و2
- تعداد بازدید از این مطلب :
76