فکری که در تمامی لحظات و در همه جا همراهم بود، اعتیاد همسرم بود که ذهن مرا همواره درگیر میکرد. همیشه کمبود همسری با اخلاق نیکو و مهربان را در پیش خودم احساس میکردم، هر روز حالم وخیمتر میشد، هم از درون و هم از بیرون آشفته و نابسامان بودم، گاه حال من از همسرم بدتر میشد، بعضی وقتها احساس سرزنش و کنایه زدن به همسرم در وجودم رخنه میکرد و این امر موجب شد که حال هر دویمان آشفتهتر شود.
دلم به حالش میسوخت که از درون در حال فروپاشی بود؛ اما متأسفانه متوجه تخریبهای اعتیاد نمیشد. کاملاً درک میکردم که لحظات ارزشمند زندگیمان را یکی پس از دیگری از دست میدهیم، جای آنکه در آرامش و صلح زندگی کنیم، متأسفانه روزبهروز حال و احوالمان رو به وخامت میرفت، شاید از دید اطرافیان زندگی آرامی داشتیم؛ اما درون ما غوغایی برپا بود و هیچکس از اعماق وجودمان باخبر نبود که با چه دردهایی لحظهبهلحظه نفس میکشیدیم. زندگی برایم فاقد معنا و مفهوم شده بود و روزها را بیهدف به شب میرساندم.
آرامش در وجودم جایی نداشت، همواره تلاش میکردم با داروهای متعدد همسرم را به سوی درمان اعتیاد ترغیب کنم؛ اما دوام نمیآورد و به اعتیادش ادامه میداد؛ بااینحال هیچگاه ناامید نشدم. با وجود دشواریها و موانع بیرونی بسیار، همواره امیدوار بودم که روزی همسرم از دام اعتیاد رهایی مییابد؛ اما هرگز قادر نبودم حال نابسامانش را بهدرستی درک کنم، نمیتوانستم بیتفاوت باشم، عشقی که نسبت به او داشتم، توانم را در مسیر تحمل شرایط دوچندان میکرد، همواره خود را به خداوند میسپردم و از درگاه او طلب یاری میکردم که مسیری را در مقابلم نمایان سازد، نشانهای از جانب خداوند میطلبیدم که مرا مدد رساند و یقین داشتم که جز او کسی قادر نیست روشنایی را در این مسیر تاریک نمایان سازد.
کورسوی امید را جستوجو میکردم؛ تااینکه خداوند اراده کرد و به واسطه یکی از همکاران همسرم با کنگره۶۰ آشنا شدیم. سرانجام موفق شدیم مسیر صحیح را بیابیم و طعم همسفر بودن را تجربه کنم، سپاسگزار کسانی هستم که فرشتگان نجات زندگی ما شدند، دستان تمامی راهنمایانمان را با عشق میبوسم و برایشان از درگاه خداوند بهترینها را آرزومندم. برای این آشنایی و درک حس همسفر بودن، از صمیم قلب شاکر پروردگار متعال هستم.
نویسنده: همسفر طاهره رهجوی راهنما همسفر مهری (لژیون سوم)
ویراستاری: رابط خبری همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر مهری (لژیون سوم)
ارسال: همسفر آرزو رهجوی راهنما همسفر اسماء (لژیون اول) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی سیرجان
- تعداد بازدید از این مطلب :
89