خلاصه سیدی تاریکی – استاد امین
استاد امین در ابتدای سخنان خود، ماه مبارک رمضان را تبریک گفتند و اظهار داشتند: جناب مهندس در ماه رمضان متد DST را کشف نمودند؛ چرا که نظم حاکم بر این ماه، سبب شد ایشان از میزان و اندازه تخریب و مصرف خود آگاه گردند.
تا زمانی که مقیاسها و اندازهها را ندانیم، نمیتوانیم مبدأ را پیدا کنیم. شناخت اندازهها، ما را به نیروهای درونی و تواناییهایمان آگاه ساخته و سبب افزایش نقطه تحمل و آغاز فرایند ساخته شدنمان میشود.
اگر مبدأ را پیدا نکنیم و اندازهها را ندانیم، حتی با پنجاه سال تلاش نیز، چیزی جز تخریب عایدمان نخواهد شد. یکی از عوامل مؤثر در تغییر شرایط زندگی و خانواده، شناخت مبدأ و اندازهها است. در ادامه، استاد به زندگی پیامبران اشاره کردند و فرمودند: همه پیامبران دارای سه ویژگی مشترک بودند: زندگی بسیار سختی داشتند.
همگی خیرخواه بودند. از همه پیامبران امتحان گرفته میشد و پس از قبولی در امتحان، به آنها رسالت اعطا میگردید.
در ادامه، استاد در مورد قوم عاد توضیح دادند: قوم عاد، به قومی اطلاق میشود که به دامنه تاریکی و ضد ارزشها بازمیگردد و اشتباهات خود را مکرراً تکرار میکند.

قوم عاد، به قومی گفته میشود که توبه میکند به سمت شیطان و نیروهای منفی.
ویژگیهای قوم عاد عبارت است از: انکار آیات الهی، عصیان و سرکشی، انجام کارهای مخالف و اطاعت و فرمانبرداری از جباران و زورگویان.
اگر مردمان سرزمینی این ویژگیها را داشته باشند، به قوم عاد تبدیل میشوند.
استاد در خصوص واژه ظلم فرمودند: ظلم به معنای تاریکی است و ظالم به کسی اطلاق میشود که تاریکی ایجاد میکند. تاریکی، ابزاری است در دست نیروهای منفی.
خداوند در قرآن میفرماید: برخی از ما تمایل داریم خود را به تاریکی و نیروهای منفی یا ظلم نزدیک کنیم. در این صورت، از کمک اولیا و دیگران محروم شده و ناکام میشویم و تلاشهای ما در زندگی به نتیجه نمیرسد.
اگر از نیروهای منفی و تاریکی فرمان بگیریم و آن را اجرا کنیم و از آن لذت ببریم، مجرم شناخته شده و در نتیجه، انسانی ناکام خواهیم شد.
مسافر علیرضا لژیون سوم نمایندگی دنا شهرضا
تایپ: مسافر مهدی لژیون یازدهم
ارسال: مسافر طاها لژیون دوم
- تعداد بازدید از این مطلب :
86