English Version
This Site Is Available In English

ترس، ناامیدی و منیت سه ابزار نفس برای فریب انسان

ترس، ناامیدی و منیت سه ابزار نفس برای فریب انسان

یازدهمین جلسه از دور نهم سری کارگاه های آموزشی خصوصی کنگره 60 نمایندگی بیرجند ویژه مسافران با دستور جلسه «وادی دوم و تأثیر آن روی من» با استادی مسافر احسان، نگهبانی مسافر مجتبی و دبیری مسافر حمید در تاریخ 9 اردیبهشت 1404 رأس ساعت 16 آغاز به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد:

از نگهبان، گروه مرزبانی علی الخصوص ایجنت محترم که به من اجازه خدمت در این جایگاه را دادند بسیار سپاسگزارم. خیلی خوشحالم که بعد از حدود دو سال این فرصت نصیب من شد که در این جا قرار بگیرم. حس و حال بسیار عجیبی دارم و احساس می کنم که دفعه اولی است که در این جایگاه می‌نشینم.

در نمایندگی بیرجند انرژی بچه ها خیلی بالاست، همه عالی  هستند و مشخص است که در مسیر درست حرکت می کنند. در کنگره 60، وادی‌ها و آموزش هایی داریم که قرار است یک اتفاقاتی در زندگی من مسافر، چه سفر اول چه سفر دوم، رقم بزنند.

ما انسان‌ها اصولاً در طول زندگی دائما بر سر یک دوراهی قرار می‌گیریم. در برخی مواقع انتخاب درست و در برخی مواقع انتخاب غلط داریم. انسان ها به هر دلیلی با توجه به میزان دانش خودشان، دانایی خودشان، یک انتخابی انجام می‌دهند، این انتخاب بالاخره یک سمت شر است و یک سمتش خیر است و ما برای اینکه بخواهیم در واقع به سرمنزل مقصود برسیم، در مجموع برآیند انتخاب‌هایمان باید یک انتخاب‌ مثبتی را انجام داده باشیم تا به عاقبت به خیری و حال خوب برسیم.

در کنگره 60 در مورد نفس، زیاد صحبت می‌کنیم. به زبان ساده، نفس سه تا ابزار دارد که می‌تواند با استفاده از آن ها ما را فریب دهد. آن سه ابزار؛ ترس، ناامیدی و منیت می باشند. خوشبختانه، نفس مقداری کند ذهن است. ابزارهای خودش را به روز نمی‌کند. همیشه از همین سه تا ابزار استفاده می‌کند، مثلاً خشم در یکی از این قالب ها قرار می‌گیرد، قضاوت در یکی از این قالب ها قرار می‌گیرد.

پس این خیلی اتفاق خوبی است. چرا؟ چون ما در کنگره 60 این سه تا عامل را شناخته ایم و روی این سه تا عامل نورافکن انداخته ایم. در کنگره یاد می گیریم که اگر می‌خواهیم با اینها مبارزه کنیم، باید چه کاری انجام بدهیم. اگر می‌خواهی با منیت مبارزه کنی، باید فقط چشم بگویی. اگه می‌خواهی با ترس مبارزه کنی، باید به دل ترس بروی. اگه می‌خوای با ناامیدی مبارزه کنی، باید حرکت کنی. یعنی من دشمنم را کاملاً می‌شناسم. ابزار دشمنم را کاملاً می‌شناسم. تمام این وادی‌ها، تمام این آموزش‌ها در راستای این است که ما به چه روشی با این سه تا عامل مقابله کنیم که در این جنگ موفق بشویم.

در مورد وادی دوم: "هیچ مخلوقی به جهت بیهودگی قدم به حیات نمی‌نهد هیچ کدام از ما به هیچ نیستیم، حتی اگر خود به هیچ بیندیشیم." این وادی برای فردی که سفر اولی است، خیلی نمود پیدا می‌کند. چون در سفر اول ما درگیر جنگ هستیم، درگیر قضاوت هستیم، درگیر مقایسه‌ایم، درگیر اینکه آیا این کار درست است یا غلط، و هر اتفاقی که در اینجا می‌افتد، در ابتدا من درگیر مقایسه کردن، آنالیز کردن، بررسی کردن می افتم. بعضی از این آنالیزها و بررسی‌ها ممکن است باعث خروج من از مسیر درمان شود. بخش مهم این وادی این است که ما هیچ کدام بیهوده خلق نشده ایم و ما به هیچ نیستیم، حتی اگر به هیچ فکر کنیم.

خیلی وقت ها من فکر می‌کنم هیچ و پوچ ام، اما نمی‌دانم که من اگر که مسیر درست را در زندگی انتخاب کنم، می توانم اتفاقات بزرگی را حداقل برای خودم رقم بزنم و اگر برای خود اتفاقات مثبتی رقم بزنم، ناخودآگاه برای اطرافیان نیز اتفاقات مثبتی رقم خواهد خورد.  ما به کنگره می آییم که با آن قابلیت و کارکرد آشنا بشویم، و پس از آن به دانایی برسیم و در مسیر صراط مستقیم طی طریق کنیم. 

امیدوارم که در ادامه جلسه خیلی خوبی داشته باشیم.

خیلی ممنونم که به صحبت های من گوش کردید.

تایپ: مسافر مهدی لژیون چهارم

عکاس: مسافر محمدحسن لژیون یکم

ارسال خبر: مسافر مهدی لژیون چهارم

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .