به نام قدرت مطلق الله
سلام دوستان سعید هستم یک مسافر
سلام و خسته نباشید به تمامی خدمتگذاران گنکره 60 به خصوص خدمتگزاران در شعبه الوند
خدا را شکر که حالم خوب است و با کنگره 60 آشنا شدم، من قبل از آشنایی با این مجموعه زیبا اعتقادی به درمان نداشتم. نمی دانم! شاید خواست خداوند بزرگ بود که اجازه ورود من به کنگره صادر شد و پس از گذشت 3 ماه ازسفر اول متوجه شدم کنگره فرارتر از درمان اعتیاد است اما با حضور در جلسات به آرامی تغییرات را در خود احساس کردم و توانستم آرامش را در وجود خود لمس کنم.

اما در ادامه به لطف آقای مهندس و راهنمای خوبم متوجه شدم که انسان بودن یعنی چه! و هدف از آفرینش انسان چه بوده است و برای این که معنا و مفهوم زندگی کردن را فرا بگیرم و در مسیر ارزش ها حرکت کنم باید راه بسیار طولانی و پر فراز و نشیبی را طی کنم تا بتوانم به آگاهی لازم و مدنظر کنگره برسم.
اما در ادامه برای تکامل و آگاهی بیشتر راه طولانی را باید سپری کنم و امیدوارم دراین راه ثابت قدم باشم وخدمتگزار و با رهنمودهای آقای مهندس به این آرامش که مد نظرم هست برسم و بازهم ممنونم از همه عزیزانی که به من یاری می رسانند و تشویق به ادامه دادن می دهند تا خدمتگزار باشم، انسان مقام انسانی خود را درجایی جا گذاشته است وخود براین اگاه نیست این مکان را باید بیابد.
در آخر از همه عزیزان و خدمتگزاران کمال تشکر را دارم و آرزوی رهایی برای سفر اولی ها و جایگاه خدمتی برای سفر دومی ها دارم.
نگارنده : مسافر سعید ل 4
تایپ: مسافر مختار ل 3
تنظیم و ارسال: مسافر یاسر ل 1
- تعداد بازدید از این مطلب :
33