English Version
This Site Is Available In English

تا زمانی که انسان سختی‌ها را متحمل نشود به هیچ چیز نمی‌رسد

تا زمانی که انسان سختی‌ها را متحمل نشود به هیچ چیز نمی‌رسد

                به نام قدرت مطلق الله
مسافر مسیح در برداشت سی دی با موضوع "سختی ها" چنین گفت:
جناب مهندس می‌فرمایند: کنگره ۶۰ بر اساس جسم، روان و جهان‌بینی بنا شده که  تاکنون توانسته بر سه موضوع و مشکل اصلی جهان : ۱.اعتیاد۲. چاقی ۳.سرطان که هنوز هیچ راه حل یا درمان قطعی  برای آن پیدا نشده به خوبی فائق آید.
این موضوع بر اساس الگوها و مقالات ارائه شده در کنفرانسها و گردهمایی های جهانی قابل استناد می‌باشد، اصول و قوانین جهان بینی کنگره که برگرفته از کتاب آسمانی قرآن و نظام هستی می‌باشد فارغ از هرگونه تعصب و مسائل مذهبی خاص فقط برای آرامش و آسایش انسان و  هنر درست زندگی کردن‌ بنا شده که رعایت این قوانین و اصول حتی باعث درمان بسیاری از بیماری‌های جسمی و روانی [سایکوسوماتیک] یا بیماری‌های روان تنی شده است، همچنین با اعتقاد به جهان پس از مرگ سعی در پالایش و تزکیه و درادامه آرامش و آسایش ابدی و عبور موفق از حلقه‌های حیات می نماید. اجرای این فرامین الهی حتی برای کسانی که اعتقادی به جهان پس از مرگ ندارند نیز مفید می باشد.
دوزخ شرری ز رنج بیهوده ماست
فردوس دمی ز وقت آسوده ماست
انجام قوانین ۱۹ گانه الهی شامل دوری از: دروغ، غیبت، تهمت، مسخره کردن، بدرفتاری با پدر و مادر، بدقولی و... می‌باشد و تمامی این قوانین چه انجام آن و چه عدول از آن مانند [بومرنگ] برای ما عمل می کنند یعنی به خود ما باز می‌گردد.
انسان تا زمانی که سختی‌ها را متحمل نشود به هیچ چیز نمی‌رسد، [خلق الانسان فی کبد] و در پرتو آن سختی‌ها و آزمون ها و تجربیات، متبلور و آبدیده می‌شود و برایش تبدیل به چراغ راه و کلید خوشبختی می‌شود.
مسئله دیگر در جهان بینی [زمان] است که در زندگی ما از بدو تولد حلقه‌هایی وجود دارد که با تکامل و تجربه و گذشت زمان از حلقه‌ای به حلقه دیگر می‌رویم.
۱. طفولیت یا کودکی و یادگیری.
۲. نوجوانی و جوانی که توأم با غرور و جهل و هیجان هست.
۳. پختگی یا تحول که سن رسیدن آن بستگی به انسان‌ها از ۳۰ تا ۵۰ سالگی است و دروازه ورود به جهان پس از مرگ است، سخت ترین و مهم‌ترین مرحله حیات از حلقه سوم شروع می‌شود، در این حلقه باید درصدد آن باشیم که کاملاً تزکیه و پالایش شویم تا به اهداف عالیه و خواسته‌های معقول برسیم، برای عبور از این مرحله می‌توان از نیروهای خفته یا ناخودآگاهی که در ما وجود دارد برای ادامه حیات، تزکیه، تسویه و تصفیه استفاده کرد، مثلا اعتماد به نفس، امیدواری، شادی، دوری از ضد ارزشها، تفکر، کمک به دیگران که با بیدار کردن این نیروها احساس قدرتمندی واقعی و عبور از افسردگی، اضطراب و رنج و غم و همچنین درمان بیماری‌های جسمی و روانی  می‌شویم.
بسیاری از انسان‌ها با دل بستن به مادیات، مقام‌های دنیوی و خوشگذرانیهای مخرب‌ و زودگذر که باعث رنج و اندوه و ظلم و ستم به خود و دیگران می‌شوند از صراط مستقیم به بیراهه کشیده می‌شوند.به عبارتی از درگاه ابدیت رانده می شوند و این راه جز تباهی، افسردگی و پوچی چیزی برای آنها به ارمغان نمی‌آورد.
لازم به ذکر است صراط مستقیم و اجرای فرامین الهی راه سختی  است که البته خداوند خود نوید و بشارت به انسان‌ها داده است که پس از این سختی انسان به آرامش، آسایش یا همان بهشت ابدی خواهد رسید.
ویرایش: مسافر علیرضا لژیون یکم

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .